ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

Panek

На 50 ТВК (DVB-T) залишився тільки Тоніс HD  :dunno:
Glory to Ukraine!
  •  

velychko.op

я вже тюнера з антеною назад додому завіз так як в мене тут кабельне ТБ

до речі Радіо 24 налагодило РДС ... скільки я був у Луцьку його тут не було ... RADIO 24  / 88.7 FM  без телефону
а на люксі є телефон 77-04-27

і нема на Перець ФМ РДС стільки скільки я тут живу
  •  

admin

Було
PEREC / STILNOYE / 105,5 FM / TEL. 245666
  •  

velychko.op

на 50 ТВК повернувся ТВі у аналоговому форматі
  •  

hash67

Скоро Луцьк буде тб-столицею... два нові мх, та ще й тві вернувся  :bravo:, а давно? - треба буде і в Рівному просканувать
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

pavlo_r

Які два нові МХ? Що я пропустив?
Цитата: hash67 від Травень 12, 2015, 17:10:44
Скоро Луцьк буде тб-столицею...
Поки по рогах не надають за безліцензійне мовлення. Що тим, що тим.
  •  

admin

Скоро Луцьк буде тб-столицею... два нові мх, та ще й тві вернувся  :bravo:, а давно? - треба буде і в Рівному просканувать
новий мх і ТВІ на одному ТВК!!!!
тому думаю твої розрахунки трохи не сходяться))))
  •  

velychko.op

побачив лише сьогодні ))  мультиплекс той шо там був імовірно вимкнули ... а у Рівному не буде... бо Антопіль державний ... хіба шо так як спочатку звідкись із  міста будуть іти ....
  •  

hash67

Цитата: mikhail від Травень 12, 2015, 21:37:32
  побачив лише сьогодні ))  мультиплекс той шо там був імовірно вимкнули ... а у Рівному не буде... бо Антопіль державний ... хіба шо так як спочатку звідкись із  міста будуть іти ....

можливо. Вчора сканував із Антополя - нічого, а з Рівного, якщо передавач 0,1 - я не зловлю
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

velychko.op

краще б шось толковіше включили ніж ТВі
  •  

Panek

Мовлення в стандарті DVB-T в місті Луцьку повністю відсутнє.
Glory to Ukraine!
  •  

velychko.op

Цитата: Panek від Травень 18, 2015, 23:07:06
Мовлення в стандарті DVB-T в місті Луцьку повністю відсутнє.
те ви про тести?
  •  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

admin

Логічно, вони ж на ліцензію сподівалися.
  •  

velychko.op

вчора була профілактика то у кабенльній мережі було видно хто що звідки транслює.... частина каналів транслюється з Т2 і по графіці зрозуміло відразу з якого ... Нова Волинь транслюється з Т2 приймача Стронг .... а також з такого самого тюнера і Ескулап... з Трімаксів транслюються НЛО, 112, Слово Волині.... і так далі ... до речі аналогове мовлення також береться і транслюється з Т2 тому що вчора півдня висів напис сигнал відсутній на 24 ТВК ... взагалі Підгайці і Словацького свої вишки вимикали а Телемережі вимкнули тільки після 12 ... до цього були чорні екрани або рамки.. ну а на новій волині сигнал відсутній з стронга  .... працював лише канал Мега
  •