ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Впринципі дешевше взяти сигнал з Т2 ніж з супутника. Та і той же Ескулап не візьмеш із супутника.

Tapatalk

•  

velychko.op

Цитата: Ігор від Травень 19, 2015, 15:34:01
Впринципі дешевше взяти сигнал з Т2 ніж з супутника. Та і той же Ескулап не візьмеш із супутника.

Tapatalk
Вінтаж зараз вже йде з супутника... Аверс не знаю звідки але у Т2 його нема .... а на деяких каналах типу 112 напевне просто не міняли тюнера ... ото як брали для трансляції ВИБОРУ так і осталось
  •  

velychko.op

•  

admin

•  

Panek

В Луцьку на 50-му твк відсутня трансляція каналу ТВі
Glory to Ukraine!
  •  

Panek

Доречі,щойно перескановуючи ефір,"зловив" Рівне-1 та РТБ в досить пристойній якості.
Glory to Ukraine!
  •  

velychko.op

Цитата: Panek від Травень 20, 2015, 21:09:02
Доречі,щойно перескановуючи ефір,"зловив" Рівне-1 та РТБ в досить пристойній якості.
де це ви що сканували? після грози у луцьку проходження є можливо

ха і я виявився правий ... на телефон китайський зловив інтер той шо на 39 твк у паршивій якості ... але раніше я його ніяк не міг витягнути

за 3 години напевно все стухло вже ...

ех спогади є... як київські канали ловились прямо в мене в здолбунові ))) причом так класно.... на 4 і 5
  •  

Ігор

А зараз по якій причині не приймаються?

Надіслано з мобільного

•  

velychko.op

Цитата: Ігор від Травень 21, 2015, 07:22:02
А зараз по якій причині не приймаються?

Надіслано з мобільного
це ви про що?? Антопіль до Луцька або ледь дотягує або глушиться місцевими антенами .... а про проходження київських каналів у здолбунові колись давно... то так це були київські канали ... були ТРККиїв, Тоніс, ICTV на частоті Рівне-1  і НТН на частоті ICTV...  Сіті тоді ще...  тоді ж намагався шось і на телефон зловити ... то ледь видавив сигнал радіо Ностальжі... 
  •  

Ігор

Питав за Київ

Надіслано з мобільного

•  

Лех

У Любешові на 105,2 МГц замість УР-2 "Промінь" , стало працювати УР-3 "Культура".
  •  

admin

не зрозумів про що останнє повідомлення, але сторінку Нови я тільки що підправив
  •  

admin

•  

Radiostyle

•  

velychko.op

можу одне сказати ... так звану "польську" антену на смітник
ше може бути шо поляки там шось тестують ... хоча я не знаю.... бо трімакси в мені довіри не викликають
  •