Цитата: pavlo_r від Листопад 03, 2014, 10:54:38
У мене в квартирі СХ повністю мертве. Та й хоч вбийте, але я не розумію задоволення слухати музику на середніх хвилях. Це ж якесь знущання над вухами.
У мене майже теж (увечері нормальньо), АЛЕ... Павле, не про СХ, а про КХ, утім, якщо мова про УР, то різниці нема чи майже нема, що іхній сигнал на СХ, а що іншоі станціі з середнім (не найкращим) звучанням на КХ. Якщо я, наприклад, захочу послухати з криштально чистим звуком радіостанцію з піснями у 128 чи навіть 320, то залізу у Нет і відшукаю потрібний потік (не завжди, до речі, можна найти з такою якістю), але, наприклад, музика на короткохвильовій 4026, 6070 та інших, ну хай на СХ-частотах то зовсім інше відчуття, атмосфера (не любите з Bладом, як розумію, використання цього означення про КХ-СХ, та воно точне, від нього не утечеш
), тут просто не потрібен цілком препарований, суперчистий звук, тут інше, про що велась мова, але про що вам (і Bам особисто) складно пояснити... Та й на музичних ФМках , як підкреслено вище, репертуар інший (ніякий
, за рідкісними винятками-станціями, котрих у наших містах і нема, а приймати можна тільки через Нет) та море реклами, мовчу вже про дебілізм (коментування) ведучих...