Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

fmdxua

КРЫМский УКР
‏@Crimea_Ukr
Украинское радио вещает в оккупированном россией Крыму на частоте 549 кГц в АМ диапазоне. Видео
https://twitter.com/Crimea_Ukr/status/587171907025395712
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

BanderaTV

Немає мовлення на каналі УР3 Культура у місті Жовті Води.
Частота 69,56 мГц
УР1, працює чудово. А от частота, де приймався канал Культура, зовсім немає мовлення. Може вони кудись переїхали, чи щось інше. На супутнику мовлення є
  •  

admin

Куди їм переїзжати з Кривого Рогу? Може просто вимкнули, або прикрутили потужність.
  •  

BanderaTV

•  

fmdxua

Цитата: BanderaTV від Квітень 16, 2015, 18:16:15
Мовлення відновилось
"Культура" ж працює не цілодобово, як "Промінь", тому була перерва в роботі.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

BanderaTV

Цитата: fmdxua від Квітень 16, 2015, 18:41:26
"Культура" ж працює не цілодобово, як "Промінь", тому була перерва в роботі.
Я дивлюсь, що канал Культури в Кривому Розі йде цілодобово
  •  

admin

Я думаю стоит отделить подобные видео в тему дальнего приёма украинского Св за границей. Ок?

Отправлено из tapatalk

•  

fmdxua

Цитата: admin від Квітень 18, 2015, 19:30:21
Я думаю стоит отделить подобные видео в тему дальнего приёма украинского Св за границей. Ок?
Перенес сообшение в "СХ/ДХ".
  •  

admin

•  

UR7QBM

десь ще запустили передавач! приймаю УР-1 на хвилі, коротше 500м (по частоті вище 600 КГц). серед припущень - Коритняни Ужгородського району (675 КГц) (інформація з сайту http://proradio.org.ua/regions/korytniany-mw.php ) . і ще на 549 КГц УР-1 з реверберацією йде, вже давно. і не чутно заставок "stereo tool", що раніше кожні 12 годин лунали)
  •  

admin

что меня убивает, так это тот факт, что пишется на этом форуме, но мля ссылку надо дать на прорадио. Я для кого страницу Ужгорода делал? Я фигею от народа.
  •  

Radioneon

Цитата: RomHol від Березень 23, 2015, 19:28:44
Про необхідність відновлення повноцінного мовлення на довгих і середніх хвилях
«Голос України», № 51 (6055), 21.03.2015
Кому цікаво, ось фото цієї статті з паперової версії газети.
Час відкривати світ...
  •  

AntinRud95

давно пора цілодобове  українське мовлення на СХ/ДХ/КХ запровадити. І так, щоб навіть до Москви було чутно.
Йоган фон Ґете
"люди вірять у все, окрім правди"
  •  

admin

А хто його до Москви слухати буде?

Отправлено из tapatalk

•  

AntinRud95

Цитата: admin від Квітень 23, 2015, 21:01:05
А хто його до Москви слухати буде?

Отправлено из tapatalk
Я думаю, що в Росії є ще люди, яким цікава інша точка зору. І також багато українців там живе.
Йоган фон Ґете
"люди вірять у все, окрім правди"
  •