Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

Є ще люди - ситуацію не змінить. Українці і з супутника можуть послухати, або по інтернету. Ви спочатку спитайте, чи українці за кордоном готові заплатити за СХ мовленняя на них чи ні? Але як почнуть посилати то не жалійтеся. Хто бажає мати новини з України вже давно має супутникове ТБ.

Отправлено из tapatalk

•  

pavlo_r

Та не питання, що є люди. Скільки з цих людей здогадуються про існування священної корови СХ/ДХ/КХ?
  •  

AntinRud95

от ми завжди так думаємо "та навіщо воно, є інтернет, і т.д.", але  в мене відповідне питання: а для кого мовить російське Вєсті із Придністров`я? Його сигнал ввечері не гірший від УР з Луча. Чому україномовні передачі на СХ і КХ  йдуть з Румунії? Якщо ми вже боримось проти російської пропаганди, то треба боротись всіма доступними методами. На ЄТР та і в Україні більшість населення середнього та похилого віку слухають не інтернетне радіо.  Треба відроджувати радіоцентри і не шкодувати на це кошти. Якщо депутати поменьше в кармани кластимуть собі, а більше суспільно корисних справ робитимуть, то все це можливо. До речі, ці радіоцентри можна використовувати і під майбутнє DRM мовлення.
Йоган фон Ґете
"люди вірять у все, окрім правди"
  •  

pavlo_r

Зрозуміло... «Якби всі люди взяли гітари...» Кажу ж - «священна корова».
  •  

admin

+раз вони мовлять то і нам надо. І крапка. Міркування на рівні стада. Да в Україні більше 95% населення навіть не знає що там з ПМР мовить, але комусь дійсно цікаво про священні корови помріяти.

Доречі відповім. Російські радіостанціхї мовлять для різних дурнів або дуреп, у якіх вже мізки промиті, вони (дурні та дурепи) себе вважають у інформаційній блокаді і що кругом фошисти та нацики, тому тішаться можливістю приймати мовлення з Москви. Україні цей варіант нафіг здався.
  •  

Иваныч

У мене на дачі  немає ні тарілки ні інтернету . Маю аналоговий приймач  КХ-СХ-ДХ діапазон наприклад

admin

Ти в Росії проживаєш? Тому що розмова про закордонне.

Якщо ти проживаєш в Україні, то твій приймач немає УКХ або ФМ діапазону?
  •  

Ігор

Цитата: Иваныч від Квітень 24, 2015, 11:31:51
У мене на дачі  немає ні тарілки ні інтернету . Маю аналоговий приймач  КХ-СХ-ДХ діапазон наприклад
Ну це вже Ваша справа. Чому держвава повинна тратити купу грошей, через те, що Ви не хочете купити інший приймач, поставити тарілку, чи провести інтернет?
  •  

AntinRud95

хай держава платить гідні зарплати, щоб кожен селянин мав можливість купити супутникову тарілку чи провести у село інтернет, ітим паче купити спочатку комп`ютер. Моя бабуся  не знає навіть , що це таке!
Йоган фон Ґете
  •  

Ігор

До чого тут кожен селянин? Чомусь в центрі мого села стоїть вежа для інтернету. І супутникові тарілки стоять майже у кожного. У мене вдома комп'ютер і ноутбук, два планшети, два вайфай роутери і супутникова на 2 телевізори.
Ще раз напишу: у моєї баби супутникова супутникова з'явтлася раніше ніж у мене. І вона дивувалася, що в мене немає приймача.
А тепер нарешті до теми і знову за дідів і бабів. У дід слухає УР1 на фм, баба про яку я вище писав також купила собі Кіпо. Сусіди слухали УР1 по проводах, потім теж купили Кіпо.
  •  

pavlo_r

А за чий рахунок весь цей бенкет буде? Це мовлення на пів планети, гідні зарплати селянам... Останнє взагалі дивно. Звідки взяти кошти на ці зарплати? AntinRud95, спускаємось потихеньку з неба на землю. Ми живемо в світі, де ніхто нікому нічого не повинен, тільки тому що хтось такий красивий і в бантику. От що точно не повинна робити держава - так це тратити гроші на обігрів атмосфери заради 10 пенсіонерів і 2,5 радіолюбителів.
  •  

admin

Доречі не обов'язково мати комп'ютер щоб слухати радіо по інтернету. Це можливо робити і з телефону.

І ще. Чому ті хто мають телефон з ФМ не мають можливості приймати УР-1/2/3, і їх змушують купувати приймачі з іншими діапазоном. Тут теж розмова буде про гідні зарплати.

А тепер порахуємо кількість Фм приймачів у країні, та кількість Дх приймачів, і спитаємо, чому держава займається дурницями?

Отправлено из tapatalk

•  

AntinRud95

ок, переконали  :hammer:  Але одна бабуся, якій ніхто не допомагає, і живе на одну пенсію грошей не вистачить на всі ці навороти. проте в моєї бабусі теж кіпо є. Тут ви вгадали. Хоча  на Т2 грошей не вистачить. Та і в мене в Олександрії вдома теж аналогове тб. :-(
Йоган фон Ґете
  •  

admin

Важко знайти приймача без Фм. Думаю рано чи пізно але онуки/сини подарять. Доречі Т2 ж давали соціальні ресівери. Бабусі не дісталося?

Отправлено из tapatalk

•  

Ігор

Так бабусі можна і скинутися на Т2 ;) 550 грн, не так вже і багато.

Я і слухаю радіо через інтернет на смартфоні.
  •