Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

•  

velychko.op

Включив ZDF а там концерт з Берліна у прямому ефірі )))
  •  

ass1995

С Новым 2013 годом!!!

•  

velychko.op

на УТ-1 в цифрі іде концерт... повна ідентичність аналоговому ефіру... таким чином присутній також і логотип Ери... В ЦИФРІ!!!
  •  

velychko.op

дивлюся програми зараз по німецьких каналах і польських які доступні на Hotbird і думаю... правильно Фаріон каже : Росія - це окупант! Зовсім нічого дивитись... кругом одні їх концерти, їх програми, президента тупа промова 2,5 хвилини... а польський президент вітає у прямому ефірі і з головної площі у Варшаві..))) Одним словом... гидко (((
  •  

ass1995

Цитата: "mikhail" post=40726президента тупа промова 2,5 хвилини... а польський президент вітає у прямому ефірі і з головної площі у Варшаві..))) Одним словом... гидко (((

Интересно, а КАК ДОЛГО он поздравлял страну с Новым годом? Дольше нашего или так же само?
  •  

velychko.op

Беларусь-ТВ став Беларусь-24
  •  

GMB

Вот оно, утро первого января) надо все тави доехать домой - и спать все же))
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

pavlo_r

Цитата: "mikhail" post=40726правильно Фаріон каже Росія - це окупант! Зовсім нічого дивитись... кругом одні їх концерти, їх програми
В чому винна Росія як виробник цього контенту? В даному випадку дорікайте телеканалам, які купують цей низькопробний дешевий продукт, замість того щоб потратитись на вироблення свого, хай такого ж низькопробного. Росія дуже ефективно діє в інформаційному просторі і нашій владі варто з цього брати приклад і почати врешті забезпечувати підтримкою вітчизняного виробника, тоді і свій продукт буде і іноземного поменшає, адже перспектива отримання прибутку стимулюватиме бажання виробників обмежити доступ іноземного на наш ринок. І нічого не доведеться забороняти. Заборонений плід, як відомо солодший, а Фаріон варто іноді припнути язика, сподіваюсь вона це зрозуміє.
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=40734а Фаріон варто іноді припнути язика, сподіваюсь вона це зрозуміє.
Ага, то та, що припне  : :clapping:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

•  

velychko.op

Цитата: "pavlo_r" post=40734
Цитата: "mikhail" post=40726правильно Фаріон каже Росія - це окупант! Зовсім нічого дивитись... кругом одні їх концерти, їх програми
В чому винна Росія як виробник цього контенту? В даному випадку дорікайте телеканалам, які купують цей низькопробний дешевий продукт, замість того щоб потратитись на вироблення свого, хай такого ж низькопробного. Росія дуже ефективно діє в інформаційному просторі і нашій владі варто з цього брати приклад і почати врешті забезпечувати підтримкою вітчизняного виробника, тоді і свій продукт буде і іноземного поменшає, адже перспектива отримання прибутку стимулюватиме бажання виробників обмежити доступ іноземного на наш ринок. І нічого не доведеться забороняти. Заборонений плід, як відомо солодший, а Фаріон варто іноді припнути язика, сподіваюсь вона це зрозуміє.
та я не дорікаю... просто прикро що цей продукт має попит
  •  

pavlo_r

Справа не в попиті, а в тому, що цей контент дешевий, а "піпл і так схаває". Останній раз в новорічну ніч я дивився телевізор десь в 2007 році. Для мене там нема чого дивитись.
  •  

corazon

Цитата: "mikhail" post=40724на УТ-1 в цифрі іде концерт... повна ідентичність аналоговому ефіру... таким чином присутній також і логотип Ери... В ЦИФРІ!!!
mikhail, якщо пам'ятаєте, скажіть - в аналозі був тільки логотип Ери, а в цифрі - логотип Ери і Першого Т2, чи не так? Я Перший вночі не включав, тому цікаво.
  •  

velychko.op

був Перший Т2 і Ери... )) включив випадково побачив)) а ще вночі Перший чудернацько показував... типу формат 16:9 але картинка зжата і розтягнута

Р.S. Хтось мене тут так мінусує))) було 6 потім 5 ... тепер 2 ...
  •