Скільки людей - стільки й думок. Минулого року мав розмову з двома білорусами, які не надто позитивно описували тамтешні реалії. В цей час там у розпалі була криза і різко девальвувала місцева валюта. До речі, про тодішню ситуацію в Білорусі цікаво висловилась одна далека родичка, етнічна білоруска. За її словами білоруський рубль девальвував через... Як ви думаєте кого? Правильно. ... США та Західноєвропейські держави. Вся справа в тому, що їх дипломати можуть перетинати кордон без митного огляду і під час в'їзду в процвітаючу Білорусь провозили з собою фальшиві, надруковані в справжніх монетних дворах "зайчики", які потім вкидались на білоруський ринок. Ось так. За що купив, за те і продаю. Я не став лізти в суперечку, але подумав про те скільки ж фальшивої валюти треба було ввезти в країну, щоб так її знецінити? Вони що вагонами гроші возили? І куди дивились білоруські спецслужби? Добре, коли є на кого проблеми звалити, хай на той же Захід. Я не експерт в монетній політиці, та пригадався кумедний випадок, коли друзі мого знайомого поїхали минулого літа в Білорусь і обміняли там кілька сотень гривень. За їх словами стільки паперу в руках вони ще не тримали.