Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

Zheka

•  

дрон

Стаття про Українське Радіо на ТЕЛЕКРИТИЦІ
"Як я згубив і знайшов національне радіо"
http://www.telekritika.ua/listi-tk/2012-12-29/77867
  •  

pavlo_r

•  

admin

а форуми почитаешь - Бацька молодец. Там всё ок. Куда уж Украине.
  •  

pavlo_r

Скільки людей - стільки й думок. Минулого року мав розмову з двома білорусами, які не надто позитивно описували тамтешні реалії. В цей час там у розпалі була криза і різко девальвувала місцева валюта. До речі, про тодішню ситуацію в Білорусі цікаво висловилась одна далека родичка, етнічна білоруска. За її словами білоруський рубль девальвував через... Як ви думаєте кого? Правильно. ... США та Західноєвропейські держави. Вся справа в тому, що їх дипломати можуть перетинати кордон без митного огляду і під час в'їзду в процвітаючу Білорусь провозили з собою фальшиві, надруковані в справжніх монетних дворах "зайчики", які потім вкидались на білоруський ринок. Ось так. За що купив, за те і продаю. Я не став лізти в суперечку, але подумав про те скільки ж фальшивої валюти треба було ввезти в країну, щоб так її знецінити? Вони що вагонами гроші возили? І куди дивились білоруські спецслужби? Добре, коли є на кого проблеми звалити, хай на той же Захід. Я не експерт в монетній політиці, та пригадався кумедний випадок, коли друзі мого знайомого поїхали минулого літа в Білорусь і обміняли там кілька сотень гривень. За їх словами стільки паперу в руках вони ще не тримали.
  •  

ass1995

Цитата: "admin" post=41050а форуми почитаешь - Бацька молодец. Там всё ок. Куда уж Украине.
Там просто цензура, по-этому и пишут, что всё ОК. А так, там тоже есть проблемы. В прочем, как и в любой стране.

Цитата: "pavlo_r" post=41051До речі, про тодішню ситуацію в Білорусі цікаво висловилась одна далека родичка, етнічна білоруска. За її словами білоруський рубль девальвував через... Як ви думаєте кого? Правильно. ... США та Західноєвропейські держави.
Лукашенко в этом плане наследует правителей СССР. Есть проблемы - свалим вину на Запад. Кстати, помнится случай, когда Лукашенко обзывал евреев.

Цитата: "pavlo_r" post=41051В цей час там у розпалі була криза і різко девальвувала місцева валюта.
Помню, в начале 2009 года мой одноклассник был в Беларусии. Тогда 1 доллар = 4 000 беларусских рублей.
Сейчас 1 доллар = 10 000 беларусских рублей.

Цитата: "pavlo_r" post=41051Скільки людей - стільки й думок. Минулого року мав розмову з двома білорусами, які не надто позитивно описували тамтешні реалії.
Я бы не сказал, что они там плохо живут. У нас в Ильичёвске летом столько беларусов бывает! И самое главное, приезжают они на достаточно неплохих машинах. А скупают товаров на "7-ом километре", никто столько не скупает!

А насчёт жизни в Украине и в Беларуссии, то один из беларусов мне этим летом сказал так:
ЦитатаВ Белоруссии люди живут богаче, а в Украине - счастливее.
  •  

admin

Цитата: "ass1995" post=41068
Цитата: "admin" post=41050а форуми почитаешь - Бацька молодец. Там всё ок. Куда уж Украине.
Там просто цензура, по-этому и пишут, что всё ОК. А так, там тоже есть проблемы. В прочем, как и в любой стране.

неее, я про украинцев на украинских форумах
  •  

admin

http://map.dazru.gov.ua/kadastrova-karta
Кадастровая карта

из примечательного
спутниковые/аэро снимки всей страны
такого вроде ни у кого нету
  •  

ass1995

А в чём прикол этой кадастровой карты?
  •  

admin

В смысле? Зачем она нужна? или чем она полезна для этого сайта?
  •  

velychko.op

якщо в них Белсат заборонений.... ооо то всьо
  •  

ass1995

Цитата: "admin" post=41079В смысле? Зачем она нужна? или чем она полезна для этого сайта?

Её предназначение.
  •  

admin

карта статуса земельного фонда Украины
  •  

admin

За індивідуальну «євроінтеграцію» українці та росіяни платять по €120 тис.

http://tyzhden.ua/Economics/62961
  •  

Ігор

•