Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

Aschim

Тут на попередніх сторінках говорилось про боротьбу з кардшарингом. Я з цього приводу думаю, що не з кардшарингом треба боротися, а з цінами на офіційні платні пакети каналів. З такими цінами і не дивно, що користуються кардшарингом. А на місці контролюючих органів, було б доречно поставити ультиматум операторам платного ТВ, щоб або коригували ціни на тв відповідно до рівня зарплат українців (тобто в декілька разів їх знижували) і тоді з шарою начнуть боротися або нехай залишають такі як є, але ніяких претензій до шарінга не висувають.

Ось наприклад якщо порівняти Англію з Україною, в Англії середня з/п 3655 доларів в місяць, в нас 317,7, тобто в 11,5 раз нижча. А тепер порівняти ціни на ТВ, взяти наприклад оператора skysat (http://www.skysat-europe.com/services/) де повний набір SD каналів і 40 каналів в HD коштує 35.75 GBP (а це приблизно 450 грн) в місяць. В Україні враховуючи нашу зарплату нормальна ціна для такого пакету була б (450 грн / 11,5), тобто 39 грн в місяць. А що ми маємо? Наприклад в Віасаті пакет далекий до скайсату тільки з 8 HD каналами аж 200 (!!!) грн  в місяць. За що там платити 200 грн??? А в Екстра тв здається взагалі нема HD.

Можна ще порівняти з Росією. В провайдера Триколор ТВ за 24 HD канали і більше сотні SD платять всього 900 р на рік (в гривнях це 238 грн в рік або 19,8 грн в місяць). І це при тому що в Росії вища середня заробітня плата чим в нас, у нас такий пакет мав би бути ще дешевшим! А тепер знову порівняйте з пакетом Віасату за 200 грн в місяць.

Так що поки ціни на платне тв не знизять до того рівня, що позволяє наша зарплата, або хоча б до рівня Триколору, то я буду двома руками за кардшаринг! Просто у багатьох більше нема ніякого вибору.
  •  

admin

Aschim

9. Пропаганда кардшаринга влечёт за собой бан на 10 суток
  •  

pavlo_r

Ось так. Бажання викласти старий запис з ефіру ледь не зробило з мене пірата. Спасибі автоматичній системі контролю за блокування треку і повідомлення про це на пошту. Тепер я згадав як точно називається цей гурт)))
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=42383Всіх зі святом Водохреща!
:дякую: взаємно!

Гарно я сьогодні ходив до церкви.
Розбудили в 11:30, і сказали:
сходи до церкви! Я пішов, подаумавши: ще б пізніше розбудили.
Йду і дивлюся люди вже йдуть до дому. Прийшов до церкви, помирували, священник сказав щоб я набрав води з колодязя, він там посвятив. Набрав чашку води долив, і пішов до дому. :)
  •  

дрон

Сергей Кузин: Очень хотим в ближайшем будущем сделать live-студию на Radio Roks
Ведущий утреннего шоу «Камтугеза» на Radio Roks и гендиректор «Русского радио - Украина» - о единстве своих занятий
http://www.telekritika.ua/radio/2013-01-19/78290
  •  

ass1995

Цитата: "Aschim" post=42359Покинутий завод "Свема" (де виготовляли фото і кіноплівку)
http://lana-sator.livejournal.com/186987.html

И ещё говнокассеты "МК-60". С детства ненавидел эти "наждачки", так как они "красили" и "спиливали" головки магнитофонам. Спиливали тихо и неумолимо...
  •  

дрон

Цитата: "ass1995" post=42423
Цитата: "Aschim" post=42359Покинутий завод "Свема" (де виготовляли фото і кіноплівку)
http://lana-sator.livejournal.com/186987.html

И ещё говнокассеты "МК-60". С детства ненавидел эти "наждачки", так как они "красили" и "спиливали" головки магнитофонам. Спиливали тихо и неумолимо...
Можно подумать советские магнитофоны были лучше. Два сапога - пара. Зато помню, что в 1986-ом появились в продаже японские фирменные кассеты TDK и др. И где их только не продавали - разве что не в продмагах...
  •  

ass1995

Цитата: "дрон" post=42427Можно подумать советские магнитофоны были лучше. Два сапога - пара.

Помню, даже в одной передаче говорили про советские магнитофоны и аудиокассеты:
ЦитатаВставить импортную аудиокассету в советский магнитофон означало испортить аудиокассету.
Вставить советскую аудиокассету в импортный магнитофон означало испортить магнитофон.
:)

Кстати, часто смотрю в Интернете видеозаписи с эфира за 80-ые года среди европейских и советских видеолюбителей.
Качество у европейских видеозаписей зачёт! :super:  
Зато у советских видеозаписей  :nosuper:
  •  

ass1995

Аудиокассеты бывают четырёх типов:
1) IEC 1, Normal Position
2) IEC 2, Chrome Position
3) IEC 3, Ferro-Chrome Position
4) IEC 4, Metal Position

Ну а советские кассеты были такого типа:
IEC 0, Nazhdach Position
  •  

дрон

Цитата: "ass1995" post=42433Ну а советские кассеты были такого типа:
IEC 0, Nazhdach Position

С другой стороны, голову на магнитофоне поменять - плевое дело, они копейки стоили. Сточил одну - поставил другую.
Но, к этому времени начинала сыпаться лентопротяга, заедать (ломаться) П2К, растягиваться или рваться пассики... Вот поэтому мне нравились и нравятся радиоприемники.  :)
  •  

Djundich

Цитата: "дрон" post=42445
Цитата: "ass1995" post=42433Ну а советские кассеты были такого типа:
IEC 0, Nazhdach Position

С другой стороны, голову на магнитофоне поменять - плевое дело, они копейки стоили. Сточил одну - поставил другую.
Но, к этому времени начинала сыпаться лентопротяга, заедать (ломаться) П2К, растягиваться или рваться пассики... Вот поэтому мне нравились и нравятся радиоприемники.  :)
Головки копейки стоили, только вот какое качество у них было.
Я ставил головки от импортных магнитофонов, до сегодня остался магнитофон Маяк 233.
А на касеты Свема надо было головки из сендаста.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

RadioS

•  

дрон

Цитата: "Djundich" post=42565А на касеты Свема надо было головки из сендаста.

Мдя, сендастовые головы казались просто вечными, по сравнению с обычными.
  •  

Qolo

Телеканал «ТВ АРМ РУ» продается за 80 млн руб.
http://www.cnews.ru/news/line/index.shtml?2012/12/11/512355

Имхо: канал бы стал неплохой покупкой для какой-то из наших международных версий (Интер+, 1+1 international, Перший Ukraine), для увеличения влияния на украинскую диаспору в России.
  •  

дрон

В КНДР сняли запрет на ввоз в страну мобильных телефонов для иностранцев
http://www.itar-tass.com/c11/626088.html
  •