Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

http://tov-tob.livejournal.com/129966.html
Метро, которого нет: "Сырец", "Бориспольская", "Вырлица" и "Красный хутор"
  •  

vital-fm

Павле, у людей напевно аналогія до телефонів чи компів, натиснув і одразу має запуститись.
  •  

pavlo_r

От про компи не треба. Кожен день тепер такі історії вислуховую, що не дивуюсь чому ці люди так з світлофорами поводяться.
  •  

vital-fm

Опублікуй щось у відповідній темі.
  •  

fmdxua

Волонтери створили багатомовний сайт про Майдан, Крим і АТО

26 грудня  запрацював проект, який розповідає про головні події в Україні від листопада 2013 року і донині.

Інформація на ньому доступна 11 мовами (серед інших, англійською, латиською, німецькою, французькою).

Координатор проекту, фахівець адміністрації президента України Ярема Дух у розмові з Радіо Свобода розповів, що в роботі над текстами взяли участь понад шістдесят людей – перекладачів і носіїв мов. Свої фотографії для розміщення на сайті дали учасники Євромайдану, військові і журналісти. Усі фотографії, написання і переклад текстів, програмування сайту волонтери надали безкоштовно.

«Від лютого в Україні сталося стільки подій, що оминути їх було би недоречно і про них теж треба розказувати. Тому ми хочемо донести до тих, хто не володіє українською мовою, нашу точку зору на історію України останнього року і щоб вони своєю рідною мовою це прочитати», – пояснив Дух.

До проекту долучалися українці, що народилися чи живуть в різних країнах світу, а також іноземці, яких цікавить Україна. Так, переклад англійською мовою здійснили студенти Чернівецького університету імені Федьковича, а вичитували українці, народжені у США та Австралії, повідомив Дух.

Незабаром тексти стануть доступні ще кількома мовами, зокрема іспанською, японською й арабською. Також на сайті збільшиться кількість фотоматеріалів.

http://ukrainefreedom.org/ru/
http://www.radiosvoboda.org/content/article/26763868.html
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

pavlo_r

Цитата: vital-fm від Грудень 26, 2014, 20:03:24
Опублікуй щось у відповідній темі.
Нічого особливого. Більшість випадків - це відсутність елементарних навиків роботи з комп'ютером. Воно вміє тільки скайп запустити і в однокласники зайти. Купа "сліпих" людей, які нічого не бачать на моніторі поки три рази не скажеш, де шукати. Є глухі. Це ті яким говориш відкрити одне, а вони вперто лізуть кудись інакше. Більшість уявлення не має, що таке операційна система, хтось думає, що це браузер. Хтось не знає, що таке браузер, а є ті, що користуються браузером гоголь, або гогол. Один сказав, що в нього ОС ВіндоНз 10, це ще до перших згадок про Windows 10 було. Купа народу юзає піратську вінду з російською локалізацією і серед них певний відсоток не вміє читати російською. Один дідок нещодавно не зміг підключитися до нету. Windows XP йому видала помилку 678 і таймер повторного дзвінка - то він не придумав нічого кращого як подзвонити з мобільного на 678. Слухав анекдоти поки гроші на рахунку були. Вгадайте, хто на його думку в цьому був винен?
А ще, і що найдивніше, багато людей не знає адреси проживання. Це взагалі дивує. Вчора одна сказала мені, що в неї будинок номер або 12 або 13 і квартира 61. Чому не працює інтернет? Більше вона не знала нічого - ні логіну, ні прізвища договору. По будинку 12 в 61 квартири був великий мінус на балансі по будинку 13 не правильно введений пароль. Називається вгадай, де я живу.
  •  

yadro

Справді, може бути цікава сатирична тема з умовною назвою "Техніка і мавпи" (назву можна зробити більш гуманною). Через деякий час назбирається дуже багато цікавих історій.
  •  

pavlo_r

Якби не закон про захист персональних даних я б вам такого понавикладував :) В аудіофайлах :) чого тільки варта розмова з чоловіком в якого пральна машинка воду не закачує. Не знаю, у нього мабуть якась проблема з DNS-серверами, а може брендмауер блокує що. Бо завантаження прального порошка проходило нормально.
О, згадав! Брандмауер - це таке складне слово. Як його тільки не називали. І брендамур і брендмаузер...
  •  

admin

ЦІНИ НА ПРОЇЗД У КИЄВІ ТА 50 НАЙБІЛЬШИХ МІСТАХ ЄВРОПИ І КОЛИШНЬОГО СРСР

http://www.cedos.org.ua/uk/urban/tsiny-na-proizd-u-kyievi-ta-50-naibilshykh-mistakh-yevropy-i-kolyshnoho-srsr
  •  

Ігор

Вчора мені жаліється колега, перевстановили віндовс і все зникло з диску С. Пояснив чому, далі жаліася, що не працює звук і тд, приїхав, промучився з годину. Набоидло, зніс я цей Віндовс, встановив заново. Драйвера взагалі не знають де діли. На звук знайшов легко, для пошуку відео драйвера довелося розібрати комп і витягнути відеокарту і подивитися модель. Потім ще з годину шукав в інтернеті, чомусь не всі пішли. Короче просидів аж 4 години. Звук не працював тому, що колонки увімкнули в інше гніздо.
Краще б вони мене спочатку б попросили і добре, що в них швидкий інтернет.

РS. http://www.unian.ua/society/1026980-v-ukrajini-zyavitsya-rosiyskiy-opozitsiyniy-telekanal-dojd.html
  •  

pavlo_r

Я забув, який відсоток проблем знаходиться за півметра від монітора? 95%?
  •  

vital-fm

Цитата: Ігор від Грудень 27, 2014, 22:40:58
...колонки увімкнули в інше гніздо.
В мене так після заміни пам'яті майстер на стаціонарному мучився, коли клавіатуру і мишку підключав, вже хотів забирати в сервіс - добре, що я догадався підказати.
Павле, так виріж персональні данні з файлу і можна викладати, бачив у ВК, правда там запікували.
  •  

pavlo_r

До цих файлів ще треба мати доступ. Та й навіть якби він у мене був... Просто є межі за які не варто переходити, одна з них - це оприлюднення записів розмов.
  •  

vital-fm

Воно то так, але користувачі різного степеня адекватності бувають, приклади подібного оприлюднювати треба, адже, якщо публікують підковані користувачі свої розмови з операторами, то чому б не навпаки, мовляв, і таке буває.
Можна наприклад голос змінити, так би мовити FAQ в аудіо.
Хоча Шуфрич тут недавно оприлюднив інформацію без прізвищ - Ляшко одразу ж у ній себе впізнав.
Втім погоджуюсь, може і справді не варто.
  •  

pavlo_r

Я думаю, що ті, хто працює в call-центрах можуть значно більше цікавих історій розповісти. Там діапазон звернень ширший. Але і часу запам'ятовувати різну фігню немає. В березні мені довелось два тижні попрацювати в call-центрі Укртелекому. Нічого дивного, що ті хто може втекти з усяких там Аделін, Київстарів і Укртелекомів - тікають не задумуючись. і мова тут не тільки про те, що в туалет дозволяють ходити по таймеру, просто кількість дзвінків така, що не завжди є час ковток води зробити. Плюс є сувора звітність по кожному дзвінку і ліміт часу, що цей звіт оформити. На час моєї короткої співпраці з Укртелекомом припав початок окупації Криму. Запам'ятався дзвінок одного діда з Сімферополя, який скаржився, що в нього не працює інтернет і сказав: "Я имею право! Я гражданин Украины... То есть гражданин Крыма." Запам'ятався ще дзвінок чоловіка звідкись з Одеської області, але лише тому, що він говорив дуже доброю українською мовою. Також цікаво те, що в львівський call-центр більшість дзвінків поступало зі Східної і Південної України. За два тижні я прийняв тільки один дзвінок зі Львова. Багато дзвінків було з Києва, хоча в Києві, як і в Харкові, є свій call-центр. Правда, як нам пояснювали, київський більше на телемаркетингу спеціалізується.
  •