Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

5*3=15 метрів
не так вже й далеко від стандартів
а якщо поверх 2,75 метра то 13,75 метра
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=288795*3=15 метрів
не так вже й далеко від стандартів
а якщо поверх 2,75 метра то 13,75 метра
5-поверхівки різні бувають. Ті, що в мене в місті, мають ще фундамент над землею - десь 1 м і горище - десь 2 метри, плюс антени завжди висять на трубі - як мінімум - метр, частіше 2-3. Хоча - бачив і по 5 метрів щогли.
і того - десь 20 метрів. На такій висоті можна багато чого прийняти, але бажано направлену антену, бо можна також і перешкод наловити з інших напрямків.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

може бути 20 метрів а може й 14 + полячка
думаю АТХ-91 + 10 метрова щогла по місту буде усе гаразд
  •  

admin

трохи оффтопу
наприклад серія 1-335
http://ru.wikipedia.org/wiki/1-335_%28%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%29
має висоту стелі 2,55
тому 2,55*5+метр фундаменту - 13,75 метрів
  •  

Evgeniy

Цитата: "admin" post=28885трохи оффтопу
наприклад серія 1-335
http://ru.wikipedia.org/wiki/1-335_%28%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%29
має висоту стелі 2,55
тому 2,55*5+метр фундаменту - 13,75 метрів
И всё таки ещё межэтажные перекрытия 0,25*5=1,25 м даже не считая мачту для антенны  это уже 15 метров.
  •  

admin

точно, спасибо
мы тут дикий оффтоп устраиваем, но разве не 4 межэтажных перекрытия?
  •  

Evgeniy

Это упрощённо 4 межэтажных перекрытия и покрытие с совмещённой кровлей, антенна то на крыше ;)
  •  

admin

ааа
но антенна не на крыше, как я понимаю
ЦитатаАнтена знаходиться на рівні 5-го поверху будинку.
  •  

Vova.UA

Висота будівлі = висота підвісу антени. Не оффтоп у темі про прийом )))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

ладно проїхали, не така вже й високий підвіс цієї антени+полячка
  •  

Yuriy

Горбачёва за один только Чернобыль нужно отправить в Гаагу и судить.

Спутниковые операторы США затеяли революцию в рекламе http://www.iksmedia.ru/news/news_otrasli/4415706.html
  •  

volh1

Цитата: "Yuriy" post=28913Горбачёва за один только Чернобыль нужно отправить в Гаагу и судить.

А он-то там причем? Чернобыль устроили родные "спецы" из харьковского физтеха, не справившиеся с плановыми испытаниями реактора.
Или это про опоздание с информированием населения? - Так на Фукусиму посмотрите. Там с этим еще хуже дело обстояло...
  •  

Yuriy

Цитата: "volh1" post=28916Или это про опоздание с информированием населения?
Именно за это.
  •  

admin

так в суперсовременной и правильной Японии всё было точно так же
единственная разница, что 20 лет спустя телекоммуникации более развиты
поэтому просачивается больше информации
а япошки тоже темнили пока могли
и Тридент тоже под ковёрчик пытались замести
  •  

iskostya

Знакомый с форума одной радиостанции нашёл. В тему - о вкусах не спорят? или спорят?
Цитата- free: Ніби українське радіо а кацаську музику крутить.
      - RADIO [06.07.2012 | 01:14] Шановний користувач - free. Наш формат не обмежується композиціями однієї країни. Наш ефірний формат - це світова музика. Якщо композиція дісно якісна та хітова то нам абсолютно без різниці з якої вона країни та якою вона мовою. Я не бачу причин для свідомого ігнорювання якоїсь однієї країни. Ігнорувати хіти певної країни це не етично та абсурдно. У нашому ефірі тільки відбірна вітчизняна та світова музика з усіх країн світу. Надіюсь після прочитання цього повідомлення ви зміните свою думку.
   - free [06.07.2012 | 10:10] Не зміню. Музика московії — це повний несмак і вона за замовчуванням не може бути якісною. Це суцільна копіпаста з західних гуртів та виконавців. А якщо не копіпаста — то якісь слабкі потуги на місцевому грунті. І в Вашому ефірі її набагато більше ніж музики з інших країн. Чому Ви не ставите музику Франції або Анголи, Китаю або Бразилії. Російська музика — це 1-2 відсотки світової. Не обмежуйте себе рамками пострадянського простору. Краще б ставили українських виконавців — їх зараз багато з'явилося. І трапляються досить якісні. У всякому випадку — не гірші за російські. І при цьому наші.
   - RADIO [06.07.2012 | 22:45] Мені дуже прикро що ви такої думки. По - переш ваша думка зовсім нічим не аргументована. По- дурге , подивіться будь-ласка будь-який незалежний хіт-парад. Я ще раз вам стверджую, що ми транслюємо тільки хітові композиції.  Мені також прикро за нашу країну, у нас немає якісної музики крім одиниць. Ми з радістю використовували б більше українських треків. У нас дуже багато західних та світових треків загалом , в тому числі і Бразильські. Очевидно, що ви із західної України, і у вас антипатії до певної країни. Проте це перш за все ваші проблеми.Маючи, великий досвід за плечима, я навчився бути незалежним від особистих вподобань. Дякую, за вашу увагу, я думаю що мені більше нічого буде вам сказати.
   - free [07.07.2012 | 01:02] Хіт-паради базуються на уподобаннях слухачів. А смаки слухачів визначає (нажаль) радіо та телебачення. Замкнуте коло. Тому так важко пробитися українській музиці. Вливання російської пропаганди набагато потужніші ніж української (її фактично немає). Тому і ви і більшість інших слухачів фактично нічого не знають про існування української сучасної музики. А вона є і набагато якісніша за російську. Потрібно тільки шукати і слухати. Але це вже справа бажання... У вас такого бажання нема...І до речі — ваше зауваження (про географію мого проживання) невірне. Я живу в центральній Україні. Вам мабуть дивно, але любити своє можуть не тільки на Західній Україні.
   - RADIO [07.07.2012 | 01:49] Повірте нам. Ми перші дізнаємось про запис композиції українського виконавця. Ми не пропускаємо ні одного офіційного випуску треку українських співаків. Саме з цього всього ми відбираємо тільки дійсно якісне та хітове.  Тому особливо шукати тут не приходиться.  Якщо композція якісна, дісйно на вищому рівні то вона буде популярною не дивлячись на рівень пропаганди. Приклад цього є , альбом Океан Ельзи 2003 рік - ротувався на більшості російських та західних радіостанціях.  Але мова взагалі не проте, ми активно слідкуємо за вітчизняною творчістю, проте я ще раз вам наголошую, що ми не бачимо причин для обмеження творчісті з певної країни, коли там дійсно є треки які заслуговують увагу. Так , у зимку у нас ротувався Білоруський трек на білоруській мові - На Коляди.Все таки проблема у вашому відношенні до відповідної країни, що і доводить ваш перший коментар із  словом , що погано характрезує відповідну Державу.
   - free [07.07.2012 | 14:36] В тому то і справа, що «офіційного випуску». Так звані офіційні випуски — це тільки відсотків 5 від всієї української музики. І мабуть не найкраща. У справді талановитих виконавців нема часу і засобів на розкрутку. Їх потрібно шукати і підтримувати.Пишу зараз цей коментар, а у вас звучить пісня на російській мові з кавказьким акцентом «я тебя люблю...». Повний несмак. Рівень нижче нема куди. Як же ви не поважаєте своїх слухачів, що вважаєте що їм має подобатися пісня на три акорда в якій весь час повторюється кілька слів.А щодо слова «кацап» — що ви в ньому такого знайшли. Слово як слово. Кацапи (усіх прошарків суспільства — від демократів до тоталітаристів, від люмпенів до інтелегенції) завжди називають українців хохлами. І не потрібно тут розповідати, що це не так — я 8 років (в дитинстві) жив в Росії. Я не кажу, що слід мавпувати кацапів, просто це вже усталена форма позначення народу що живе північніше і східніше України. Якщо ви боїтеся слова «кацап» це ваша проблема.
   - RADIO [07.07.2012 | 15:07] Про які засоби йдеться мова? Шановний, щоб зареєструвати свою композицію, потрбіно відправити електроноий лист у будь-яку із українських федерацій радіостанцій. Після того ми відразу дізнайємось про цей трек. По - друге , пісню про яку в говорите увійшла у топ 100 укр. рус. Хіт -параду. Якщо вона вам неподобається то це не означає що вона не подобається іншим.  А на рахунок цих негативних слів, то нам нічого боятися, ми будемо вище за даний примитивізм та розглядатимо творчість як мистецтво а не як просте субєктивне вподобання.
   - free [07.07.2012 | 15:36] Те що у вас звучить на радіо не має нічого спільного з мистецтвом. Це продукція массового споживання. Під шашлик піде. Не більше.
   - RADIO [07.07.2012 | 17:45] Знову ж таки субєктивізм.  Уся популярна творчість для вас просто продукція. Те що подобається для вас те і є для вас яксним і хітовим. І все що вам не подабається - є повним несмаком. Це нормальна позиція слухача. Я вам раджу слухати те що вам подобається. Якщо наша радіостанція не може задовільнити ваші потреби, думаю інші медіапортали вам допоможуть. У нас же є свій формат музики якого ми будем  дотримуватись далі. Дякую за дискусію.
  •