Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Стара стаття на цю тему. Там трохи про реалізацію рішеня та проблеми з ним пов'язані
http://tvoemisto.tv/news/tablo_na_tramvaynyh_zupynkah_u_lvovi_uvimknut_cherez_dva_tyzhni_66377.html
  •  

fmdxua

Добре було б, щоб подібне стало традицією...

"...І тут доганяє мене з включенними сиренами автомобіль ДАІ. Я зупинився,відкрив вікно (з злісттю;))),а інспектор представився Сакерін Олег,я вже приготував документи для перевірки,але на моє велике диво, він вказав на те,що в мене практично повністтю спущене колесо. Я вийшов з авто,подивися,що дійсно критична ситуація і що далі я на ньому не доїду,хоча їхати було зовсім мало. І тут почалось саме цікаве,дивне і в свою чергу дуже приємне для мене!!!)) Інспектор підійшов до свого напарника Калитича Мар'яна ( це вже потім я познайомився і спитав прізвище і ім'я) і вони разом запропонували мені допомогти і завезти колесо на шиномонтаж. Я був приємно шокованний від такого перебігу подій. Ми його зняли і вони забрали його з собою,а я залишився чекати. За хвилин 20-30 вони повернулись,віддали мені готове колесо,самонаріз,який сидів в шині і навіть допомогли поставити його!!! Я вже почав думати,що мене десь знімає скрита камара чи то якась акція для допомоги водіям,але почав розпитувати в них,ради цікавості,з чого така допомога і приємна вічлива поведінка і увага на що вони відповіли,що в їхні обов'язки входить не лише карати водіїв за різні правопорушення,а й допомагати в разі винекнення різних ситуацій на дорозі...."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1609162829297495&id=100006113800758
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

14-річна школярка передала бійцям АТО 10 тонн фруктів та овочів і майже тонну шоколаду (відео)

14-річна школярка з Києва Олеся Твердохліб за кілька місяців передала українським бійцям АТО 10 тонн фруктів та овочів та майже тонну шоколадних цукерок.

Гроші дівчина збирає, продаючи власні картини. Окрім гостинців, у такий спосіб Олеся зібрала кошти на ліки одному з вояків. Також одну зі своїх картин вона відправила до Надії Савченко в Москву.

Першу виставку-продаж дівчина зробила у дворі будинку. Того ж дня вона отримала за свої картини близько чотирьох тисяч гривень. Із цими грошима родина поїхала до військового шпиталю.

Нині юна художниця щотижня у госпіталі – відвозить разом із батьками гостинці для поранених та спілкується з солдатами. Усього за час проведення АТО родина Олесі передала шпиталю 10 тонн овочів та фруктів та тонну цукерок.

Батьки дівчини згадують, що малює вона ледь не від народження. Зараз художниця серйозно захоплюється живописом – опановує олію. Наразі дівчина працює над копією "Данаї" Рембрандта.

Однією з останніх робіт Олесі є портрет Надії Савченко.

Юна художниця є переможницею кількох міських олімпіад, художніх конкурсів, вчить англійську та польську. Хоче пов'язати своє життя з мистецтвом. Утім найбільша мрія дівчинки, щоби в Україні не було війни.

Школярка передала бійцям АТО кілька тонн фруктів та овочів
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

sgw2006

На этих выходных у меня буря свалила мою ласточку :  Антенну Dipol DIP 5/RZ B и частично зацепило  антенну для Т2   Romsat UHF-43EL с мачты высотой около 12 метров  :unsure:
Sony XDR-S10HDiP:-:Blaupunkt Monte Carlo MP28:-:Blaupunkt Woodstock DAB 52:-:Kenwood KDC-3027:-:Tecsun PL-310ET:-:Degen 1103 PLL:-:Sony ST-SE700:-:Kenwood KR V7070:-:RTL2832U+R820T SDR:-:Omicom S2:-:Dipol DIP 5/RZ B:-:Dipol DIP 3/RZ B
  •  

fmdxua

Цитата: sgw2006 від Березень 30, 2015, 10:44:32
На этих выходных у меня буря свалила мою ласточку :  Антенну Dipol DIP 5/RZ B и частично зацепило  антенну для Т2   Romsat UHF-43EL с мачты высотой около 12 метров  :unsure:
Сочувствую. У меня тоже антенны рисковали такими же последствиями, ветер очень сильный был. Возможно  одним из факторов, который помогает выстоять моей вертикальной  антенне ( мачта 7 м) - это то, что ее ветром поворачивает, как флюгер, так чтобы была минимальная подветренная площадь.
  •  

fmdxua

•  

fmdxua

Підтримайте художній фільм про АТО (відео)

Зібрано 94% від необхідної суми! Залишилося всього 4660 гривень! Друзі, за внесок від 50 гривень ви можете обрати собі подарунок! Поспішайте долучитися до кіно про ЛЮДЕЙ, а не війну!

Для підтримки натискайте кнопку "Фондувати"

http://biggggidea.com/project/922/

"ONCE UPON A MINE" Official Promo Video / "МІНА" офіційне промо відео

http://www.facebook.com/oleksiy.tolkachov/posts/963394333680279?pnref=story
  •  

Yuriy

В США рост добычи нефти стал рекордным за 114 лет: http://top.rbc.ru/economics/30/03/2015/5519777c9a7947342ce20609
  •  

pavlo_r

•  

ass1995

Влад, а это случайно не ты, только под другим именем?  :-)
  •  

admin

хехе, молод я
http://it.wikipedia.org/wiki/Francesco_Palermo

а он доцент, между прочим, защитник прав нацменшин в Больцано
  •  

pavlo_r

Я думаю, що ass1995 питав про Twitter ;)
  •  

Сергей89

admin: "ну конечно, значит пенсионер может искать любимую ему радиостанцию на СВ или ДВ, но не может найти ту же радиостанцию."

Да где он еще мог найти эти станции, кроме СВ, ДВ в то время? УКВ только Океан принимал (из ходовых приемников), а он мало у кого был. Ну, и стереотип уже того же пенсионера нужно принимать во внимание - не побежит он покупать серьезный аппарат, а на ФМ попса всякая ему не нужна...
Я, допустим, в ФМ слушал только Радио Эра ФМ. Постоянно у меня на кухне говорило.
Сейчас ФМ не слушаю - нет там ничего для меня интересного.
  •  

admin

мы не про то время, а про то что времена меняются, и разницы в каком диапазоне искать частоту нету никакой.
В Киеве откогда УР-1 на ФМ, а воз где был там и сеть. А стереотипы пенсионеров - ну пусть из пенсий скидываются на оплату радицоентра ДВ. С первой космической поменяют свой стереотип.
  •  

Xottabi4

Цитата: fmdxua від Березень 30, 2015, 23:01:14
Підтримайте художній фільм про АТО (відео)

Зібрано 94% від необхідної суми! Залишилося всього 4660 гривень! Друзі, за внесок від 50 гривень ви можете обрати собі подарунок! Поспішайте долучитися до кіно про ЛЮДЕЙ, а не війну!
Собрали, кстати! Посмотрим теперь фильм.
  •