Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

Перезимувати!=женитися
  •  

pavlo_r

•  

Yuriy

Цитата: samostav від Серпень 17, 2015, 15:46:23
Мля, на территории подконтрольной Украиной части Донецкой и Луганской обл есть еще работающие шахты ДТЭК. В них можно покупать по нормальной цене. Я вижу люди совсем не курсе, что творится в угольной промышленности и пишут всякую хрень, что весь уголь надо покупать у сепаратистов.   Вот придет зима и посмотрим, что будет.
Я Вас прекрасно понимаю, что Вы хотите, чтобы шахты работали.  Только есть множество факторов, почему они не могут работать. Ведь уголь на Донбассе добывают очень давно, поэтому шахты уже сами по себе опасные.  Во время боевых действий, добыча угля тоже опасная. Если бы все было безопасно, то все бы работало на подконтрольной Украиной территориях. 
  •  

pavlo_r

А хіба головною причиною закупок вугілля в Африці є не те, що майже всі поклади антрацитної групи (поправте, якщо помилився з терміном) знаходяться на територіях підконтрольних ОРДіЛОсосам? Минулого року це все наче розжовувалося: так, є шахти на підконтрольній Україні території, є шахти у Львівській і Волинській областях, а ще є Шахти в Польщі і Німеччині (?), але ніде не добувають антрацитів. Тому везуть з Африки.
  •  

samostav

Вообще то уголь бывает разных марок. У меня печное отопление, вернее котел и паровое отопление. Отапливаю дом 10 на 10, обычным углем можно нормально топить, но антрацитом  еще лучше. Мне в прошлом году привезли 3 тонны антрацита и я им топил всю зиму. Скажу это просто прелесть, засыпал ведро с вчера и жар стоит до утра. С обычным углем надо стопить 3 ведра.
  •  

samostav

Голос Донбасса: Савчук Максим, ГРОЗ Шахтоуправления Днепровское 
https://youtu.be/oj9PbHzWAAI
  •  

pavlo_r

Ну вот и началось то , что и должно было. Мы махались с системой во всех ее проявлениях , чтобы наши военные получали качественные ботинки . Работали с производителями , проводили тестовую носку , вносили изменения в модель , документацию . Параллельно нас нас душили продажные журналисты , " маститые волонтеры ", боты депутаты - все нас мочили со всех сторон криками - " ‪#‎зрада‬ , хлопцы голые и босые , что там ваш ВД в МО делает !!!!!".
Мы выстояли и выдержали и на этом участке фронта и демисезонные ботинки нового образца уже массово пошли в войска ( на сегодняшний момент поставлено уже больше 20000 и каждую неделю поставляется еще почти 10000). И вот , как и ожидалось - эти , выстраданные нашей кровью и потом ботинки идут гулять по базарам не смотря на то , что на них написано - "собственность ВСУ , не для продажи " , а на языке выбит наглухо NSN обозначающий , что это военное имущество !
Голые и босые ?!!!!!!!
Голые и босые не носят на базар продавать вещи , которые государство выдает !!!!!
Будем разбираться и искать " голого босого " продавца .
Свежие фото с львовского базара . По словам продавщицы - принес на продажу военный .
Спасибо бдительным гражданам за сигнал

ІМХО - інвентарний номер присвоювати і вибивати в таких місцях (бажано в кількох), щоб не можна було знищити. Тоді голих-босих легше за жопу брати буде

https://www.facebook.com/konsles/posts/802238443220914
  •  

fmdxua

Цитата: samostav від Серпень 19, 2015, 20:03:38
Скажу это просто прелесть, засыпал ведро с вчера и жар стоит до утра. С обычным углем надо стопить 3 ведра.
Как по мне, то газом намного удобнее топить, чем углем.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Ігор

Газ сам піде, і повітря чисте.

Надіслано з мого GT-S7262

•  

ass1995

Цитата: fmdxua від Серпень 19, 2015, 22:30:06
Как по мне, то газом намного удобнее топить, чем углем.
Там, где он есть. А есть он не во всех сёлах.

Моя бабушка живёт какраз в селе, где нет газа. Её способ отопления: полведра или ведро дров в середине осени и весны; ведро дров + ведро угля позней осенью, зимой и ранней весной. Частота отопления: 1 раз в сутки (вечером) при холоде до -5; 2 раза в сутки (утром и вечером) при более холодной погоде. Площадь отапливания: одна комната и кухня, больше отапливать нет возможности (батарей нету).
  •  

pavlo_r

Taras Yemchura

‪#‎ЩоБачуТеПишу‬

Я тут ‪#‎цікаве‬ помітив:

Коли відбувається коливання курсу. Українці масово починають ‪#‎скігліті‬ про те що все дуже дороге. Я дуже рідко чую пропозиції типу: "давайте більше заробляти" замість пропозицій "давайте менше платити". Співвідношення 1:10 на користь останніх.

Як на мене такі пропозиції обумовлені рамковим мисленням. Люди не бачать себе у світовій системі координат. Вони не співставляють Україну з іншими країнами, а якщо і спвставляють, то дуже неточно. Це коротко про теорію.

А тепер давайте попрактикуємося:

Розглянемо кейси
‪#‎Проїзд‬ у столиці (маршрутки-тролейбуси) зараз 3 грн, адепти "зрады" з благоговінням згадують часи коли проїзд був 1,5 грн. А коли я тільки переїхав до києва проїзд був взагалі по 50 копійок.
Отже 2008 рік - проїзд 0,5 грн, курс Євро 1Є=7грн. вартість квитка в євро 0,07Є. Тут і далі я писатиму короткими формулами (2008-0,5грн-7грн-0,07Є). Слідкуємо за цифрами:

2008-0,5грн-7грн-0,07Є
2013-1,5грн-10,5грн-0,14Є
2015-3грн-30грн-0,1Є
Для порівняння, в Європі (якщо спростити різноманітні тарифні сітки) середня вартість разового проїзду - 1-1,5Є

‪#‎Тарифи‬ на гарячу воду в Києві
2008-6,84грн-7грн-0,97Є
2013-16,84грн-10,5грн-1,6Є
2015-40,92грн-30грн-1,36Є
В Берліні, якщо я не помиляюсь вартість ГВП - близько 5Євро за куб.м.

Кілограм свинини:
2008-40грн-7грн-5,7Є
2013-45грн-10,5грн-4,5Є
2015-60грн-30грн-2Є
В берліні вартість 1кг свинини близько 6,5Є.

Список пожна продовжувати довго. Динаміка буде одинаковою.

Приблизно на цьому моменті мої читачі почнуть сперечатися: "Зарплати в Києві - 100Є, а в берліні 2000-3000Є!!!"

БІНГО!!!

Переміщаємося в початок публікації і уважно читаємо:
"...Я дуже рідко чую пропозиції типу: "давайте більше заробляти" замість пропозицій "давайте менше платити". Співвідношення 1:10 на користь останніх. .."

Зарплати беруться з ‪#‎ВВП‬, ефективності праці, споживчих цін, вартості послуг і ще цілої купи факторів.

Якщо ми почнемо менше платити - ми остаточно перетворимося на країну третього світу. Зате з низькими цінами. Давайте краще працювати ефективніше, і буде нам щастя.

‪#‎Україна‬ ‪#‎Ukraine‬ ‪#‎Гроші‬
  •  

fmdxua

Матч Украина – Беларусь состоится 5 сентября во Львове

http://belultras.by/news-best/ukraina-belarus-gostyam-vydeleno-1396-mest-so-stoimostyu-bileta-5-evro
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

cat

Цитата: pavlo_r від Серпень 20, 2015, 16:04:42

Зарплати беруться з ‪#‎ВВП‬, ефективності праці, споживчих цін, вартості послуг і ще цілої купи факторів.
Якщо ми почнемо менше платити - ми остаточно перетворимося на країну третього світу. Зате з низькими цінами. Давайте краще працювати ефективніше, і буде нам щастя.
Всё правильно написано, но: Работать эффективнее нужно над тем - чтоб был и увеличивался экспорт продукции государства. А не импорт.  Ну и немаловажен вопрос - в собственных специалистах и технологиях. Чтоб не импортные, к примеру, поезда типа  "Хюндай","Шкода" и  др.... появлялись, а собственные. Причём не просто собственной сборки (где рама отечественная а остальные обвесы импортное всё) а реально чтоб максимум комплектующих будет именно отечественного производства... Т.е. востребованность нужна выпускников ВУЗов.
  •  

pavlo_r

Газєта Вєсті і далі залишається тим, чим завжди була - ароматною субстанцією лайна на лопатці. В сьогоднішньому номері площу України порахували без Криму та окупованих територій Сходу.

На сайті вже виправили, але в паперових примірниках (як і кеші гугл) не виправиш.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=905309422850186&set=a.169914893056313.37178.100001134105167&type=1&permPage=1
  •  

fmdxua

Цитата: pavlo_r від Серпень 20, 2015, 16:04:42
Давайте краще працювати ефективніше, і буде нам щастя.
Вірно сказано. Якщо ти закінчив інститут - це не означає, що ти вже вивчився, потрібно все життя підвищувати свої знання, навики, освоювати нові напрямки діяльності,  збільшувати ефективність праці і відповідно більше заробляти.

Цитата: cat від Серпень 21, 2015, 16:08:22
Т.е. востребованность нужна выпускников ВУЗов.
У ВУЗі я хіба що навчився вчитися ну пізнав загальні поняття про майбутню професію, а всьому іншому я вже вчився на роботі.
  •