Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

І про те, чого в Україні немає. Тобто про дороги. Буський район, дорога місцевого значення, веде в напрямку міста Броди. Випадково опинився там в суботу. Така «магістраль» по всій довжині. Ремонтом в найближчій перспективі і не пахне

http://youtu.be/VdR2cN3hS2g
  •  

ass1995

Эта дорога соединяет какие-то населённые пункты? Или это просто какая-то дорога? Судя по видео (машин нет, вокруг - поле) это не очень то и важная дорога. В Одесской области все "не важные" дороги в таком состоянии.  :wink:

Яркий пример рядом с Ильичёвском - дорога возле бывшего птичника (с Ильичёвска на Санжейку, в 2.5 километрах от поворота на Ильичёвск). Раньше (где-то лет 10-12 назад) там была работающая птицефабрика. Потом она накрылась одним всем известным медным предметом. В результате, все здания этого предприятия развалились/разворовались и обросли кустами/деревьями/бурьянами, а по дороге ездят крайне редко. Дорога, правда, не совсем разбилась и сейчас используется автошколами для обучения вождению.  :-)

Или ещё один пример - дорога в поле, ещё 1.3 километров. По виду (вокруг поля и разбитая дорога) она напоминает мне ту, что на видео. Единственный транспорт который там ездит - сельскохозяйсвенный, и то нечасто. Из более приличного транспорта там ездят только водители-экстремалы, ну и я на велике.  8-)
  •  

pavlo_r

Звісно ж з'єднує. Не дарма її там проклали. Дорога починається в точці А (село Чаниж) і веде в місто Броди (на карті не видно). По факту ж нею є сенс їздити тільки відміченою ділянкою - до села Соколівка. На Броди всі давно катаються по трасі Київ - Чоп. Транспорту там нема багато, бо дорога місцевого значення, але мені вона важлива тим, що нею маршрутки намагаються не заїжджати в моє село. Але так як іншої нема - то мусять їздити, хоч і нестабільно. Саме відео зняте трохи західніше дороги Буськ — Берестечко, приблизно там, де є маленька, кругла точка на карті. Опинився я там, тому що жодна пряма маршрутка в моє село в проміжку найближчих кількох годин не їхала, а пішки йшов тому, що ті, хто грозився забрати мене на машині, відмовилися по мене їхати, коли дізналися, де я вийшов (не жартую). Мені треба було зійти трохи раніше, але я помилився перехрестям.

•  

pavlo_r

«Світ міг би існувати без сонця, але не зміг би існувати без Євхаристії» - написали на білборді священники з міста Бєльсько-Бяла.
Наші не розумніші, але їм дозволили відкривати школи та університети. Боюсь уявити собі уроки астрономії в такій школі.
  •  

fmdxua

Удивительное видео: мужчина помог гусю найти дорогу к воде (видео)

Lead a Goose to Water
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

vital-fm

Цитата: samostav від Серпень 17, 2015, 10:04:54
Чует моя душа, что этой зимой будет холодно...
Ви прямо як наші політики, скоро дефолт, все пропало і т.д.
Пережили вимкнення світла минулого року, що були й не такими обов'язковими, переживемо і це.
Дістанемо запаси одягу з антресолів і будемо грітись днем, а вночі хто як зможе, так і зігріється - прорвемось.
А там диви і демографія покращиться.
  •  

Ігор

Було б з ким її покращувати :D

Надіслано з мого GT-S7262

•  

ass1995

Кстати, я где-то читал, что веерные отключения электричества в Украине в середине 90-ых совпадают с периодом резкого роста рождаемости (с разницей в 9 месяцев, естественно).  :wink:
  •  

vital-fm

О, так результати минулорічної десь вже мають бути, або ж і є.
Ігоре, якраз є час облаштувати підгрунтя для покращення демографії, щось типу, а ти знаєш, що зимою буде холодно...
  •  

Ігор

От сиджу зараз на роботі і думаю про це :D

Надіслано з мого GT-S7262

•  

vital-fm

Так диви і женишься до кінця року.
:dance:
  •  

admin

Женитись, якось і не обов'язково

Отправлено из tapatalk

•  

vital-fm

Логічно, але всяке буває.
  •  

fmdxua

Щелковское шоссе. 10 км от Москвы

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Ігор

Цитата: vital-fm від Серпень 18, 2015, 11:04:04
Так диви і женишься до кінця року.
:dance:
Ні, тільки зиму перезимую, а на весну нову шукатиму ;) для різноманіття.
  •