Ні, я не пишу, що Фірташ міг найняти, я запитував чому ти такий впевнений, що це зробив Аваков?
В правовій державі (термін, яким ти розкидаєшся наліво і направо) є таке поняття як презумпція невинності. Нікого не можна назвати злочинцем поки його вину не доведено. А Інтер міг палити хто завгодно. Провокація — є ще такий термін. Існує також теорія, що Кремль фінансує радикальні сили по всій Європі і хоч це не доведено, та відстежуючи поведінку деяких наших радикалів протягом років війни, я починаю дуже симпатизувати цій теорії. Чому Інтер не могли підпалити умовні «агенти Кремля» з метою дискредитації влади і дестабілізації обстановки в державі? Щоб потім такі правдоруби як ти з піною на губах доводили, що влада нищить свободу слова. Зверни увагу: я не стверджую, лише запитую. Ти дуже активно відстоюєш право на вільне висловлення думок. Я не проти, але ти випускаєш з уваги те, що брехня, на відміну від правди, дає можливість ширше розгорнутися і говорити все, що завгодно. Успіх залежить лише від майстерності пропагандонів. В умовах кризи це не складно: знижується рівень життя, радикалізується суспільство і на фоні всіх соціальних проблем та низької обізнаності населення, запросто можна говорити та обіцяти те, що люди хочуть чути. Маніпулюючи темою тарифів, наприклад. В звичайних умовах мені було би байдуже, але це тобі, Юрій, зараз втрачати нічого, а тут на кону держава в якій я живу і те, що окремі особи в унісон з Кремлем намагаються розхитати в ній обстановку, мені дуже не подобається.