Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Я думав, що він вже миється, а він ще тут?
Прошу пробачити мій скепсис, але далі буде 100% бан. Його ці попередження лише заводять :woohoo:
  •  

Ау!

Цитата: ass1995 від Жовтень 24, 2016, 20:45:48
Ау! - переход на личности в грубой форме.
Извините, на личность он первый перешел, причем написал явную неправду. И что мне теперь делать - проглотить?
Я ведь просил его привести цитаты. Ну и хде? И что делать будем?
  •  

ass1995

Я так понял речь идёт об этом посте?
Цитата: fediv від Жовтень 22, 2016, 18:26:09
Я би цього "молодого хлопця" з логіном Ау = Rl55 = "ще щось" на форумі не банив. Справа не в тому, що він імітує, ніби при Союзі можна було без проблеми висловлювати свою думку.  Справа не в тому, що при Союзі "можна було коливатись, але лише разом з партією". Нехай він про все це забув, або не забув і безсовісно заяляє, що цього не було, і ліпить вам (вам, а не мені) про "світле минуле", і про космос, і про Большой тевтр, але цього молодця забирати з форума не треба.
Він своїми багатьма, і при цьому ніякими повідомленнями створює нескінченну модернізацію записів на форумі, для роботів-пошуковців це те, що треба, і це для тих самих пошуковців підвищує показники сайту.
Безкоштовний двигунець.
І таке добро ви хочете від Владислава забрати ?
Так вот, в данном сообщении лично я не вижу ни в одном слове перехода на личности. Админы, прошу Вас тоже оценить данный пост.

А вот здесь:
Цитата: Ау! від Жовтень 22, 2016, 19:35:32
Так ось, "хлопчик", а тепер покажи менi, де все те, що ти сказав зараз, я говорив?
Інакше, сам розумієш, як я тебе могу назвати... Якщо Пиночет дозволить... ))
Прямой переход на личности. Так что первым начал пользователь Ау!

И это не единственный твой случай перехода на личности (не первый и не последний).
  •  

fediv

А у мене "ау" так і не зареєструвався, щоб погрузити щось своє. Не вміє, мабуть, бо там дещо по-англійськи. Признаюсь, не дуже хотілось. Я думав, що звичайний корисний активний тролик, такі без мила лізуть на форуми, і підкручують суперечки. Більша суперечка - активніший форум, нові записи на сайті. Словом, не варто уваги. Забуваємо.
  •  

pavlo_r

Ау!, fediv, а давайте ви в приваті будете один одного скубти? Га? Інакше Ау! знов почне грати в захопливу гру під назвою «100500 реєстрацій в тиждень»
  •  

fediv

•  

Ау!

Ну раз спрашиваешь, ass1995, то отвечаю здесь:
Он назвал меня "молодим хлопцем" - ну и я, алаверды, его "хлопчиком"... Ну и что с этого?
Да и не думаю, что на это обращать внимание надо. У нас что - институт благородных девиц? Вполне контекстно и справедливо.
Суть то не в этом. Суть, чтобы он привел цитаты, где я говорил, что "при Союзі можна було без проблеми висловлювати свою думку."
И "безсовісно заяляє, що цього не було,"
Хотя бы это.

А на форум твой, fediv, я заходил как-то. Скучно там. Ты что там, схемами торгуешь? Так я их и бесплатно могу достать. Да и не нужны они мне в большинстве случаев - раньше ведь и без схем приходилось ТВ ремонтировать. Пока что без посторонней помощи обхожусь. Если что, и на Мониторе скачаю. У Краба... Знаешь такого? Вот он бы с тобой не сюсюкался там...

Остальное могу и в ЛС сказать. Но только несколько другим языком...

•  

fmdxua

КИБЕРХУНТА ПЕРЕДАЕТ ПРИВЕТ СУРКОВУ

После взлома украинскими хакерами почты Сурка вскрылись исполнители заказа Кремля в Киеве

http://cyberhunta.com/news/kiberhunta-peredaet-privet-surkovu/
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

pavlo_r

Фільм 1993-го року. Досі актуальний

https://youtu.be/EMj6lE51XiU
  •  

admin

•  

Ау!

Ладно, поиграли в демократию и ладно...

Кто там самый смелый, давай!  :hammer:
  •  

pavlo_r

Цитата: fmdxua від Жовтень 25, 2016, 10:24:24
КИБЕРХУНТА ПЕРЕДАЕТ ПРИВЕТ СУРКОВУ

После взлома украинскими хакерами почты Сурка вскрылись исполнители заказа Кремля в Киеве

http://cyberhunta.com/news/kiberhunta-peredaet-privet-surkovu/

До речі, між іншим

Не берусь судити про те, звідки взяли ці документи, але в мене вони викликають довіру. Тим більше, що про (м'яко кажучи) дивну поведінку деяких персонажів говориться вже давно.
Хоча, кажуть Інтер вже встиг визнати цей злив фейковим. Чекаю коли підключаться монтяни і шарії  :sick:
  •  

Yuriy

Кто бы сомневался, что туда Интер приплетут ? Для того, чтобы все каналы были "в тренде" -все средства "хороши".
  •  

pavlo_r

Ти про що? Охолонь і прочитай УВАЖНО (я знаю це важко, але спробуй хоч раз) те що я написав: кажуть (означає сам не бачив), що по Інтеру (в новинах, очевидно) назвали ці документи несправжніми. ПРО САМ ІНТЕР ТАМ ПОКИ ЩО НІ СЛОВА НЕ ВИЧИТАЛИ.

Колись серед панамських документів теж знайшли ксерокс одного паспорта (і носилися з ним наче з писаною торбою). А в цьому випадку є копії паспортів самого Суркова, його дружини і його дітей. І взагалі масив цікавих документів, які практично розвіяли мої сумніви в справжності отриманих даних.
Детальніше тут: http://oleg-leusenko.livejournal.com/5548460.html
А тут детальний розбір отриманого: https://twitter.com/Mortis_Banned
  •  

Yuriy

Я не перегрівся, просто бачу до чого все це йде. А що стосується Шарія, то він ще вчора розповсюдив 2 відео на цю тему. Перевір його сторінку на ФБ.
  •