Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

Ау!

А шо это за дивный документ Рада приняла?

ЦитатаСмейтесь, паяцы! Вы знаете за что вы проголосовали?

Действительно ватники смеяться будут...
Ох, дивные дела творятся...

https://www.youtube.com/watch?v=N-YQOV2H4sg
  •  

pavlo_r

А тебе вже і в гуглі забанили? Я не здивований.
Тепер по-суті. Ось тобі текст декларації українською мовою:
Spoiler
ДЕКЛАРАЦІЯ ПАМ`ЯТі і СОЛІДАРНОСТІ
Сеймасу Литовської Республіки, Сейму Республіки Польща та Верховної Ради України
Kеруючись духом солідарності між народами Литви, Польщі і України;
Діючи в руслі стратегічного партнерства між Литовською Республікою, Республікою Польща і Україною;
Наголошуючи на нашій непорушній відданості фундаментальним принципам міжнародного права і спільному захисту національного суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності кордонів кожної з наших держав;
Нагадуючи про велику історичну жертву наших народів, принесену на захист свободи і незалежності;
Дбаючи про захист свободи і досягнення гідного життя наших народів в об`єднаній Європі;
Ми, представники Сеймасу Литовської Республіки, Сейму Республіки Польща та Верховної Ради України;
Спільно й одночасно приймаємо цю Декларацію Пам`яті і Солідарності, аби віддати шану мільйонам жертв, яких зазнали наші народи під час Другої світової війни, та засудити зовнішніх агресорів, що намагались знищити нашу незалежність.
Ми привертаємо увагу до того факту, що пакт Ріббентропа-Молотова від 23 серпня 1939 року, укладений поміж двома тоталітарними режимами – комуністичним Радянським Союзом і нацистською Німеччиною, призвів до вибуху 1 вересня Другої світової війни, спричиненої агресією Німеччини, до якої 17 вересня долучився Радянський Союз. Наслідком тих подій була окупація Польщі Німеччиною і Радянським Союзом, a в 1940 році - совєтська окупація Литви, Латвії i Естонії. Наслідком цього стали масові репресії проти наших народів. Ті події призвели також до ухвалення у Ялті в 1945 році рішень, які розпочали новий етап поневолення всієї Східної і Центральної Європи, що тривав півстоліття.
Ми пам`ятаємо, що кволість міжнародної реакції на ескалацію перед Другою світовою війною тоталітарних і шовіністичних ідеологій,  відсутність належної реакції на порушення з боку агресорів міжнародного права, а також політика поступок заохотили комуністичний і нацистський режими до агресії, а в результаті – до розподілу Європи.
Ми віддаємо шану мільйонам жертв агресії i окупації наших країн у ХХ столітті.
Ми пам`ятаємо про боротьбу литовських, польських і українських національних сил антикомуністичного та антинацистського руху опору, які створили моральну основу для повернення незалежності наших держав.
Ми віримо у необхідність активізації неупереджених історичних досліджень та необхідність стримування сил, які ведуть до суперечок в наших державах.
Звертаємо увагу на те, що здійснення Російською Федерацією агресивної зовнішньої політики, окупація Криму, підтримка і здійснення збройної інтервенції на сході України, порушення  основних норм міжнародного права та договорів, підписаних з Україною, невиконання Кремлем  домовленостей та ведення гібридної інформаційної війни становлять загрозу для миру і безпеки всієї Європи.
Ми висловлюємо нашу солідарність з усім Українським народом, в тому числі з кримськими татарами, у період цього великого випробування.
Підкреслюємо нашу заангажованість у заходах на користь мирного розв`язання конфлікту на сході України та повернення її територіальної цілісності.
Наголошуємо на необхідності згуртованості дій в рамках Організації Північноатлантичного Договору проти нових загроз і висловлюємо підтримку поглибленню співробітництва Альянсу з Україною та її стратегічній меті набути членства в НАТО.
Ми закликаємо всіх європейських партнерів показати єдність і міжнародну солідарність та захищати об`єднану Європу від зовнішньої агресії.
Закликаємо народи всієї Європи пам`ятати про причини і наслідки II світової війни, а також докласти спільних зусиль з метою захисту безпеки і свободи.
17 вересня 2016 року
[close]

Ось, якщо хочеш, польською
Spoiler
"Kierując się duchem solidarności pomiędzy narodami Polski i Ukrainy, działając zgodnie z duchem strategicznego partnerstwa pomiędzy Rzecząpospolitą Polską i Ukrainą, podkreślając nasze niezachwiane zaangażowanie we wspólną obronę podstawowych zasad prawa międzynarodowego, suwerenności narodowej oraz integralności terytorialnej każdego z naszych państw, przywołując wielkie historyczne ofiary naszych narodów w obronie wolności i niepodległości, dążąc do szczęśliwego życia naszych narodów w zjednoczonej Europie, my, przedstawiciele Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej oraz Verkhovnej Rady Ukrainy:

Wspólnie i jednocześnie przyjmujemy niniejszą "Deklarację Pamięci i Solidarności", aby oddać hołd milionom ofiar poniesionych przez nasze narody w czasie II wojny światowej oraz potępić zewnętrznych agresorów, którzy próbowali zniszczyć naszą niepodległość.

Zwracamy uwagę na fakt, że pakt Ribbentrop-Mołotow z 23 sierpnia 1939 roku zawarty pomiędzy dwoma totalitarnymi reżimami – komunistycznym Związkiem Sowieckim i nazistowskimi Niemcami doprowadził do wybuchu II wojny światowej, spowodowanego agresją Niemiec, do których 17 września dołączył Związek Sowiecki. Konsekwencją tych wydarzeń była okupacja Polski przez Niemcy i Związek Sowiecki, skutkująca masowymi represjami wobec naszych narodów. Wydarzenia te, których konsekwencją był także traktat zawarty w Jałcie w 1945 roku, rozpoczęły trwający pół wieku nowy etap zniewolenia całej Europy Wschodniej i Środkowej.

Pamiętamy, że słabość reakcji międzynarodowej wobec eskalacji postaw totalitarnych i szowinistycznych przed II wojną światową, pozwalanie agresorom na nieprzestrzeganie zasad prawa międzynarodowego, jak również polityka ustępstw zachęciły reżimy komunistyczny i nazistowski do agresji i - w konsekwencji - podziału Europy.

Składamy hołd milionom ofiar agresji i okupacji naszych krajów przez komunistyczny ZSRR i nazistowskie Niemcy.

Pamiętamy walkę polskich i ukraińskich sił opozycji antykomunistycznej, która dała moralne podstawy dla przywrócenia niepodległości naszych państw. Wierzymy w potrzebę intensyfikacji bezstronnych badań historycznych, podjęcia szczerej i przyjacielskiej współpracy badaczy, a także powstrzymywania sił, które prowadzą do sporów w naszych państwach.

Zwracamy uwagę, że prowadzenie agresywnej polityki zagranicznej przez Federację Rosyjską, okupacja Krymu przez Rosję, wspieranie i prowadzenie interwencji zbrojnej we wschodniej Ukrainie przez Kreml, łamanie podstawowych norm prawa międzynarodowego oraz układów zawartych z Ukrainą, niestosowanie się Rosji do postanowień oraz prowadzenie hybrydowej wojny informacyjnej stanowią zagrożenie dla pokoju i bezpieczeństwa całej Europy.
Wyrażamy naszą solidarność ze wszystkimi obywatelami Ukrainy, w tym z Tatarami Krymskimi, w czasach tej wielkiej próby.

Podkreślamy nasze zaangażowanie w działania na rzecz pokojowego rozwiązania konfliktu we wschodniej Ukrainie oraz przywrócenia jej integralności terytorialnej. Wyrażamy potrzebę jedności działania w ramach Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego wobec nowych zagrożeń i rozszerzenia wsparcia dla współpracy Sojuszu z Ukrainą i jej strategicznego celu – członkostwa w NATO.

Wzywamy wszystkich europejskich partnerów, by zademonstrowali jedność i międzynarodową solidarność oraz chronili zjednoczoną Europę przed zewnętrzną agresją. Wzywamy narody całej Europy, aby pamiętały o przyczynach i skutkach II wojny światowej oraz by podjęły wspólny wysiłek w celu ochrony bezpieczeństwa i wolności".
[close]

Але повір мені, вони ідентичні. Вкажеш особисто на смішні для ватників моменти? (Ми ж хочемо знати, що тебе розвеселило).
Шухевич, що хоче сказати, що пакт Ріббентропа-Молотова був законним? Серйозно? Де в прийнятій декларації сказано, що Західноукраїнські землі — це польські землі?
На, спеціально до річниці вторгнення СРСР в Польщу писав, для таких як ти в тому числі:

https://www.facebook.com/notatnyk.org/posts/1124622967617514
P.S. Побачив, що ти відео з каналу Ляшка взяв. Як би це толерантно сказати... Обережніше з цим, то ще та скотиняка. Легко втирається в довіру, а потім хоп і «Боря, ти не то робиш».  :lol:

Цитата: Yuriy від Жовтень 22, 2016, 00:53:13
А що тут обговорювати? Якщо приймуть цей диктаторський закон, то захід може вліпити персональні санкції.
Во-во. Хунта! Диктатура!
  •  

Ау!

Так це ж Герой України каже, чи нi?

Что-то вы своих Героев не уважаете. И все они почему-то в "неправильных" партиях... Вот и Надя не там, где надо, а раньше Левко Лукьяненко тоже. Как же так?

Ну а по поводу "розвеселило" - а что, Украина не была в составе СССР в упомянутый период? Стало быть, тоже причастна к аннексии.
А то у вас как-то хитро получается - вы абсолютно белые и пушистые и ни в чем не виноваты. Виноват Ленин, Сталин, голодомор, Путин... А вы где были - на Марсе. Вот же нация...
Вы чё - от всего советского прошлого отказываетесь? Вас не существовало тогда? Вы отказываетесь от того вклада, который внесла Украина в освоении космоса? А у людей спросили?

ЦитатаP.S. Побачив, що ти відео з каналу Ляшка взяв
Да нет, всё оттуда же... С любимого сайта Коломойского... )) Там всё сконцентрировано - далеко ходить не надо...
А ссылку на украинском так и не нашел. Да и не знаю я, какие сайты свидомые - могу и пострадать, однако.
Благо желающие размялись уже маленько... ))
Детский сад, что тут поделаешь...
Какие-то вопросы странные на сексуальную тему... Девушка, маньяк...
У меня то есть ответ в подобном ключе, но думаю постить его не стОит... Ударение поставил специально, дабы не давать повода для новых фантазий...
  •  

admin

Ребята я побелкой хаты занимаюсь. Будет слишком много умничать, баньте нафиг.

PS. Я например 86 года. Что мне до УССР?
  •  

fediv

Цитата: Ау! від Жовтень 22, 2016, 11:12:41
А вы где были - на Марсе. Вот же нация...
Я би цього "молодого хлопця" з логіном Ау = Rl55 = "ще щось" на форумі не банив. Справа не в тому, що він імітує, ніби при Союзі можна було без проблеми висловлювати свою думку.  Справа не в тому, що при Союзі "можна було коливатись, але лише разом з партією". Нехай він про все це забув, або не забув і безсовісно заяляє, що цього не було, і ліпить вам (вам, а не мені) про "світле минуле", і про космос, і про Большой тевтр, але цього молодця забирати з форума не треба.
Він своїми багатьма, і при цьому ніякими повідомленнями створює нескінченну модернізацію записів на форумі, для роботів-пошуковців це те, що треба, і це для тих самих пошуковців підвищує показники сайту.
Безкоштовний двигунець.
І таке добро ви хочете від Владислава забрати ?
  •  

Ау!

Так ось, "хлопчик", а тепер покажи менi, де все те, що ти сказав зараз, я говорив?
Інакше, сам розумієш, як я тебе могу назвати... Якщо Пиночет дозволить... ))
  •  

pavlo_r

Піночет не дозволить. І тобі це добре відомо. Але ж просто чемно поводитися не цікаво. Для тебе значно веселіше напроситися на бан, а потім задовбувати нас сотнями реєстрацій.
  •  

fediv

Взагалі-то особисто для мене пишуть на моєму сайті, хоча таких енергійних писак у мене немає, мій сайт з низькою популярністю.
Так що запрошую зареєструватись і що-небуль писати. Обов'язкова умова, щоб повідомлення були такі самі, як на UKRTVR.ORG:: писати багато, по можливості дурниці, і ні про що.
  •  

Ау!

Ты не убегай от ответа. Сказал - отвечай за слова! Дурочка он из меня делает тут.
А на твоем сайте я могу ведь и не только "дурницi" писать. Или ты еще не заметил?
Тогда надо было уважнiше читать форум.
Жду ответа за "базар"...
  •  

fediv

Цитата від Ау:
"А вот синдром цензора возникает, как показывает практика, как раз у некультурных людей."
І він хоче, щоб я з ним в якусь полеміку вступав.
  •  

Ау!

Ти про що, чоловiче?
Ответь за свою писанину!
  •  

Ау!

Ну, слава богу, это не штрафуется... )) Описка, сэр...
Ну чё, он слился, как говорят в подобных случаях?
  •  

admin

•  

admin

Власти наотрез отказались сообщать состав используемого в ходе штурма газа, что затрудняло оказание помощи пострадавшим людям.
http://maxim-nm.livejournal.com/274251.html
Бабы нарожают, аки родина сынок
  •  

admin

А это интересно...

Украина посадила самолёт «Белавиа» под угрозой истребителей.

С утра твиттер встретил вот такой новостью — пассажирский самолёт "Белавиа", выполнявший рейс Киев-Минск, возвратился в точку вылета, не долетев всего 50 километров до белорусской границы. Официальный сайт компании сообщает, что пилоты самолёта получили указание от диспетчера управления воздушным движением районного центра "Киев"— указание о немедленном возврате в аэропорт вылета без объяснения каких-либо причин. Также украинская сторона заявила, что в случае отказа поднимет в воздух истребители.

Как выяснилось позже, диспетчерская служба выполняла указания СБУ — после приземления в Киеве украинские правоохранители сняли с борта одного мужчину по фамилии Мартиросян, было объявлено о том, что он — сотрудник СБУ и подозревается в преступлениях. Что самое интересное — в этот же день Мартиросян был отпущен и улетел в Минск другим рейсом.

Честно говоря, ситуация очень неприятная. Вместе с Мартиросяном, который в итоге всё равно улетел в Минск, туда-сюда летали еще 6 членов экипажа самолета и 136 пассажиров — у многих, возможно, были стыковочные рейсы в Минске, и на свои дальнейшие перелеты они просто опоздали. Я уже не говорю о нескольких часах нервной неизвестности (и пассажиров, и встречающих) — как правило, самолёты возвращают в аэропорт вылета не в связи с поимкой Мартиросянов на пару часов, а в связи с угрозой серьезного теракта, найденным на борту взрывным либо неизвестным навигационным устройством и т.д. — если бы мой рейс завернули обратно в Киев (а я часто летаю этим рейсом), я бы подумал именно про готовящийся теракт.

В общем, попробуйте представить себя на месте этих 136 пассажиров и сотен встречающих. По-моему, украинская сторона должна извиниться за такой инцидент; задержать Мартиросяна можно было и другим способом — связаться с белорусской стороной, попросить его задержать и депортировать. Либо самим вылететь в Минск — тем более, что Мартиросян туда в итоге все равно улетел.

А как вы считаете? Допустимо ли для задержания одного человека разворачивать самолёт, да еще и под угрозой истребителей?

Upd. 14:37 Только что стало известно, что белорусский МИД вручил украинской стороне ноту протеста, об этом сообщает официальный сайт МИД Беларуси.
http://maxim-nm.livejournal.com/273944.html
  •