Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: sov_ok2 від Жовтень 10, 2016, 17:59:56
А вот и Кравчук согласен:
"Мы с ядерным оружием, не имея систем управления, испытания, воспроизводства, были бы похожи на обезьяну, которая держит в руках гранату и зажала чеку. Ей сказали не отпускать — она держит"

https://www.youtube.com/watch?v=LGEALnD8Haw
В конце с 5:14
Хм, а разве Кравчук такой уж великий деятель. Он много где ошибся.
  •  

pavlo_r

Я загалом хилив не до цього: на  сьогодні вже немає значення хто б керував цим арсеналом чи утримував би його. Ми віддали ЯЗ в обмін на зобов'язання зі сторони США. Останні не сильно спішать свої зобов'язання виконувати. По суті ми обміняли арсенал на туалетний папір. Все, що я хотів сказати
  •  

ass1995

•  

sov_ok2

Привет Асс! :99: Твой любимый смайл...

Цитата: pavlo_r від Жовтень 10, 2016, 18:06:47
Слухай, друже, знаєш по чиїй милості в тебе тепер цифра «2» в логіні? Тож якщо не хочеш скоротити і без того короткий термін життя чергового аккаунту — не буди в мені цензора.
Так це завдяки тобі?
А я на Влада подумал.
Я же специально последнюю засвеченную почту использовал для этого.
Ну, дякую, друже... Більш не можу, бо твій внутрішній цензор прокинеться...
Тільки я не зрозумів - за  що наїзд був?

Не могу проверку пройти на "Слава Україні".  "Героям Слава!" не проходит...
Попробую перезагрузить страницу, что ли.
  •  

ass1995

•  

admin

•  

sov_ok2

Цитата: ass1995 від Жовтень 10, 2016, 18:53:55

Да Асс, я тебе разрешаю, ибо ты одесский товарисч, с юмором дружишь. Да и реклама мне...
А Влад какой-то непонятный маленький смайлик поставил, что я слепой и не узрю его))

о5 проверку не прошел... Тут самый свидомый не пройдет, имхо...
  •  

pavlo_r

Влад, а давай допоможемо йому перевірки проходити? Думаю в режимі readonly йому вони більше клопотів не завдаватимуть. Банити його повністю все рівно сенсу мало.
  •  

Yuriy

Цитата: sov_ok2 від Жовтень 10, 2016, 17:36:12
Юра приятно удивил... Американский совок, однако..
Я не совок и не ватник,  просто я на вещи смотрю с адекватной стороны.
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Жовтень 10, 2016, 19:31:51
Влад, а давай допоможемо йому перевірки проходити? Думаю в режимі readonly йому вони більше клопотів не завдаватимуть. Банити його повністю все рівно сенсу мало.
поразважаємось трохи
  •  

pavlo_r

Цитата: Yuriy від Жовтень 10, 2016, 19:40:44
Я не совок и не ватник,  просто я на вещи смотрю с адекватной стороны.

А зазирни но на хвилинку по ту сторону правди. Тут твою адекватну сторону аналізують на баланс думок та джинсу. Але обережно. Читаючи це рука мимоволі по запальничку тягнеться. Добре, що я не курю
http://osvita.mediasapiens.ua/monitoring/daily_news/zupiniti_teror_opozitsii_mantra_intera_ta_ukraini_monitoring_telenovin_26_veresnya_1_zhovtnya_2016_roku/
  •  

sov_ok2

Цитата: Yuriy від Жовтень 10, 2016, 19:40:44
,  просто я на вещи смотрю с адекватной стороны.
А я на это и обратил внимание. Потому и написал, что приятно удивил.
Ну а потом же - сарказм... Ты вот про украинскую совковость намекнул до этого, ну а я, алаверды, как бы, про американскую...))
Юра, я тебя уважать стал...
  •  

admin

Писал же я в ФБ что Юра совсем ватником стал, вот и независимый эксперт подтвердил.
  •  

pavlo_r

Та ні. Ніякий він не ватник. Він просто в релігію зрадофілів навернувся. Менше Інтер дивитися треба (чи що там йому адекватну сторону формує). А те, що тези зрадофілів дивним чином співпадають з вологими мріями ватників... Ну то це збіг такий. А загалом непогана ілюстрація просраної інформаційної політики. Мінстець, привіт.
  •  

admin

І разом ілюстрація чому Інтер та схожі потрібно прижати. Це більше ніж розмова про демократію.
  •