Веселий ви.
1) Ок. Не вірте. Я от в Бога не вірю. Проте це не доводить, що його нема
2) По голосуванню прозвучало як: піду на дільницю і накладу собі в штани. Втім теж ваше право
3) Офшори, як вже було сказано, не заборонені законодавством. Крім того, виведення активу в офшор означає не тільки мінімізацію податків, а й роботу в сфері дії англійського права. Тобто суперечки будуть вирішуватися не в найчеснішому в світі Печерському суді, а в Лондоні. Ще детальніше: це запобіжник від рейдерського захоплення і версія, що переведення активу в зону дії англійського права на вимогу Ротшильдів мене загалом влаштовує. Та й навіть якщо і з метою мінімізації податків, що з того? Природне бажання будь-якого бізнесу — це оптимізація витрат. Навіть в англійської королеви офшор знайшли, до речі.
А загалом я згоден, що Порошенко не відповідає українським уявленням про ідеального президента. Ідеальний не повинен бути успішним бізнесменом. Це має бути людина з народу, у якої ні кола, ні двора. Краще всього простий мужик. Таксист. Вони краще всіх знають як країною керувати. А ще бажано, щоб незайманий був. Ну щоб непорочний і без гріха