Цитата: TV-Ukr від Листопад 20, 2021, 22:35:10
Блін, не зможу подивитися M1 Music Awards, бо так і не встановлена антена колишнього Інтертелекому замість гівна і палок((( Хоча, там трансляція на ютубі повинна бути.
Хоча, церемонія нагородження буде в квітні-травні, про що дізнався з реклами на радіостанціях ТАВРів. Я думав, буде в грудні, як і завжди.
Цитата: TV-Ukr від Листопад 20, 2021, 22:35:10
Причини казати не буду, але є одна підказка у моєму профілі.
А от зараз до мене дійшло, як це можна сформулювати двома реченнями і без формальлностей. Ніхто у нас не хоче займатися поваленням мачти, на якій висить антена Інтертелекому у вертикальній поляризації, а я цим не можу зайнятися. Причина останнього - думаю, ви вже здогадалися, якщо знайшли підказку в моєму профілі, та й це небезпечно робити, оскільки мачта розташована біля ліній електропередач.
Ця антена перестала бути потрібною у квітні 2020, коли почали вимикати ІТ, але вона досить непогано приймала UA:Перший на 38 ТВК до його вимкнення. Так, простіше вже присобачити полячку, ніж валяти мачту))) Але все ж, така проблема, на жаль, залишається багато де, бо багато хто не хоче займатися своїм антенним господарством (привіт тобі рідна Україна
).
До речі, можна було б викликати майстра, або ж придбати нову антену (навіть збиралися придбати, бо я десь прочитав в інтернеті, що антена ІТ не підходить для Т2, але тут зненацька згадали про неї). Але антена є, і її можливо переналаштувати під Т2, та й не факт, що майстер свої послуги разом з антеною не продасть втридорога. Але ж ніхто не хоче валяти мачту... Якесь замкнене коло виходить.