Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Не можу знайти, хотя вона літом крутилася по радіостанціях.
  •  

fmdxua

"Народ мій є! Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!
Пощезнуть всі перевертні й приблуди,
І орди завойовників-заброд!"
В. Симоненко

Декілька фото в одному із волонтерських центрів України

Волонтери допомагають українській армії в тому, де держава не справляється. За рік наш народ збіднів матеріально, але він збагатився духовно. І цей народ, що збіднів приблизно вдвічі, несе і несе допомогу у волонтерські центри.

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Radiostyle

•  

cat

Сегодня спор был на работе - а будет ли 11 мая выходным днём?
Кто знает?
  •  

sohok

Скажіть чи можна в Україні приймати супутникове радіо Сіріус ХМ
  •  

admin

•  

sohok

:censored:
Цитата: admin від Лютий 21, 2015, 15:00:28
можна
https://www.siriusxm.com/player/
Але на жаль тільки за платною підпискою  .Я подивився на їхньому сайті там дуже багато цікавих радіостанцій .На кожне десятиліття від 40 років є окрема станція ,на кожен стиль музики від року до класики є по 5-10 станцій, спортивних радіостанцій є більше 80, на кожен окремий вид спорту від футболу до гольфу ,є своя окрема радіостанція, також свої радіостанції мають нба ,нхл, млб, також всі хокейні ,баскетбольні , бейсбольні команди мають свої станції, щодо розмовних станцій то їх є більше 50 ,є окрема медична розмовна станція ,де говорять тільки про медецину ,є сільська де говорять тільки про село і на кожну тему життя є своя окрема розмовна станція ,також є ігрові радіостанції де слухачі можуть вигравати призи, є більше 10 комедійних станцій де йдуть комедії і анекдоти ,багато дитячих станцій ,є станції погоди і трафіку на дорогах. Можна сказати що в пакеті Сіріус Хм є всі радіостанції про які я мріяв, що колись будуть в Україні і цей пакет радіостанцій є мрією для радіомана .оскільки там є всі музичні і розмовні радіостанції про які можна мріяти
  •  

admin

Сказ Дедушки о жизни морской

Большая, эмоционально оформленная и с юмором поданная экскурсия по судну-сухогрузу, от имени Деда (старшего механика). Аж в трёх частях, две сотни фото в сумме, плюс рассказ. Рекомендую к приобщению всем поклонникам морского транспорта. Ну и спасибо тов. der_jolly, который собрал её в жж-формате.

Часть 1. Трюм, твиндек, камбуз, кают-компания. Судно в целом
http://der-jolly.livejournal.com/45003.html
Часть 2. "Тёмное царство" - машинное отделение
http://der-jolly.livejournal.com/45115.html
Часть 3. Машинное отделение - окончание, каюты, мостик
http://der-jolly.livejournal.com/45489.html
Сухогруз-предмет рассказа вот этот:
  •  

admin

•  

admin

Тихо день прошёл, без поздравлений - задумайтесь об этом.
  •  

ass1995

У меня в универе сегодня об этом ни один человек не вспомнил.
  •  

pavlo_r

Твіттер сьогодні поздоровляв з днем народження Ющенка і юзера Хранічэская Беларусь
  •  

Ігор

Одне привітання і парочку подарунків в Однокласниках довелося прийняти, а так тиша. Прийняв, щоб пів дня не пояснювати...
  •  

goblin944

Цитата: Ігор від Лютий 23, 2015, 21:35:41
Одне привітання і парочку подарунків в Однокласниках довелося прийняти, а так тиша. Прийняв, щоб пів дня не пояснювати...
Я ещё год назад слинял с дебильных Однокласников. Не знаю уж может только у меня подобрался такой "контингент", но один тупой "совок". Удалился нахрен! Ещё 24 года назад  надо было потихоньку начинать совковые праздники заворачивать.   :nosuper:
  •  

pavlo_r

Цитата: Ігор від Лютий 23, 2015, 21:35:41
В попередні роки я на такі привітання відповідав, що ніколи не служив в радянській армії. Не дякував і не вибачався.
  •