Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

да брось.
как выбросят ресиверы на рынок и отключат каналы, так сразу маразмом перестанет пахнуть  
  •  

Vova.UA

Цитата: "MAX" post=15463Пора уже забить на эту наземную "цифру"...Бобик сдох!!! Хай живе аналогове ТВ!
Пізно... Бобік почав дохнути, коли почали абияк прораховувати вільні частоти.
В результаті - по два канали на одній частоті в межах одної оласті. Картинка на екрані - не з приємних.
Потім - нашестя базових станцій GSM/CDMA, І побутової техніки з паршивими блоками живлення. А це додаткові "полоси" на екрані.
Далі - массове завезення LCD-телевізорів, на яких зображення з аналогового ефіру часто поганеньке (гірше, ніж на "кінескопі")
Ну і вкінці списку - та сама "цифра Т2", яка в багатьох місцях заглушила аналоговий сигнал.
Так що Analog TV R.I.P.  :cry:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

MAX

Цитата: "admin" post=15468да брось.
как выбросят ресиверы на рынок и отключат каналы, так сразу маразмом перестанет пахнуть
Ну да, и начнёт пахнуть шизофренией! Ведь я даже представить себе не могу, как наш "продвинутый" народ будет "цифру" осваивать! :blink:  
  •  

admin

я не виноват, что у тебя туго с воображением, но легко с шизофренией
Как народ освоил мобильники, так же и освоит и Т2. Мобильники вобще-то сложнее.
ДА, согласен, хохлы в основном недоразвитые, но уровень цифрового тв им доступен  
  •  

MAX

Ну что поделаешь, с воображением у меня туго наверное потому, что я тоже отношусь к недоразвитым хохлам! :lol:  
  •  

admin

•  

chinuk92

Нацрада проверяла Зеонбуд. Я нашёл для себя весьма противоречивую информацию:

Перевіркою також було зафіксовано:
• програми розповсюджуються у відкритий спосіб;

Что они этим хотели сказать? Для чего было выделять данный пункт??? Ведь все знают, что сигнал будут кодировать.  
  •  

admin

что на данный момент всё согласно лицензии  
  •  

tinki2008

Цитата: "admin" post=15468да брось.
а когда выброс будет?Ну хоть приблизительно  
  •  

admin

Цитата: "tinki2008" post=15491а когда выброс будет?Ну хоть приблизительно
мне Зеонбуд не отчитывается
но с экономической точки зрения нынешняя ситуация долго продолжатся не может  
  •  

Свіщ

Я раніше все чекав коли почнуть продавати dvb t2 телевізори. А тепер почав схилятись до думки купити dvb t .Не дивлячись на те що можливо для розблокування сигналу не потрібно буде купувати тюнер, а вистачить як тут писали сам-модулю. Тому що хоч і говорять що ціна між їми і не буде відрізнятись більш ніж на кілька сотень але щось я бачу іншу картину.Не віриться що можна буде купити телевізор 37 дюймів до 5 тисяч. А якщо справді потім буде сигнал йти в hd  то куплю за 100 доларів hd  тюнер і буду дивитись.  
  •  

anatolij69

Покупайте ,что желаете. За руку дергать не будут. Лишь бы техника после транспортировки домой, работала на все 100%. А проводов будет много ещё . Такого не бывает,чтоб всё по воздуху. Напряженность магнитных полей  тоже штука вредная. :punish:  
  •  

YU/Lviv

Якщо контент з каналів залишиться таким як він є зараз то взагалі немає сенсу купувати тюнери DVB-T2 і дивитися уривки програм поміж рекламними блоками (такі канали, як Інтер, 1+1, СТБ, Новий, ICTV, ТЕТ та інше фуфло непригадую коли востаннє дивився). Ця вся афера з цифровим ТБ, на мою думку, ніщо інше як спроба "ананаса"  :evil:  закрити всі незалежні від нього канали. Тому що в мультиплексах немає насправді цікавих каналів таких як ТВІ, ЗІК та ін.  
  •  

admin

для когось є сенс, для когось немає.
А у ТВі позиція взагалі фуфло, спочатку пішли на конкурс, а коли його програли то давай судитися що конкурс нелегальний. Від самої назви "ТВі" після цього плюватися охота

А Zik можливо отримає ліцензію на цьому конкурсі, хоча з Вашими скандалами навколо нього....  
  •  

YU/Lviv

Цитата: "admin" post=15511для когось є сенс, для когось немає.
А у ТВі позиція взагалі фуфло, спочатку пішли на конкурс, а коли його програли то давай судитися що конкурс нелегальний. Від самої назви "ТВі" після цього плюватися охота

А що хтось вірить що конкурс був справедливий?  :D
Щодо ТВІ, я незрозумів Вашої думки? Виходить спочатку треба було судитися , а потім йти на конкурс?  
  •