Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17
Цитата: "AlexFM" post=26427В Вознесенске была "вава". После прямого попадания молнии в вышку КРРТ вышло много аппаратуры из строя. Вот уже видимо восстановили. Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$, 2 тюнера ABR202, передатчик на 107,5 и на какой-то из тв каналов.
Цитата: "AlexFM" post=26427Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$,
Цитата: "Yuriy" post=26452Цитата: "AlexFM" post=26427Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$, А Вы не в курсе, за чей счёт это всё восстанавливается? За счёт страховок?
Цитата: "Slushatel" post=26571Помітив у Львові, що аналогове мовлення Першого Національного відрізняється від мовлення Першого Національного в цифрі. А мовлення Enter-film відстає приблизно на 4 години
Цитата: "pavlo_r" post=26578Нема сенсу порівнювати по регіонах - сигнал роздається з супутника і всюди однаковий. Про те, що деякі програми Першого національного в цифрі відрізняються від тих, що в аналозі я вже писав, а Ентер-фільм в мене нема з чим порівняти. Також в цифрі всі канали відстають від аналогових приблизно на 2 секунди, але така ж ситуація і в польських мультиплексах.
ЦитатаАле чому деякі програми Першого Національного в цифрі відрізняються від тих що в аналозі?
Цитата: "pavlo_r" post=26578Про те, що деякі програми Першого національного в цифрі відрізняються від тих, що в аналозі я вже писав
Цитата: "m3ts" post=26589Уже писали и не раз, ТРК Ера не получила лицензии в цифре, она идет в аналоге на Первом.