Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

на кімнатну антену піде.
особливо якщо антена біля вікна
  •  

pavlo_r

Цитата: "AlexFM" post=26427В Вознесенске была "вава". После прямого попадания молнии в вышку КРРТ вышло много аппаратуры из строя. Вот уже видимо восстановили.

Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$, 2 тюнера ABR202, передатчик на 107,5 и на какой-то из тв каналов.
Дякую))) Пишучи відповідь - я забув про форс-мажор
  •  

Yuriy

Цитата: "AlexFM" post=26427Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$,
А Вы не в курсе, за чей счёт это всё восстанавливается? За счёт страховок?
  •  

AlexFM

Цитата: "Yuriy" post=26452
Цитата: "AlexFM" post=26427Выгорели: вся цифра Зеонбуда, порядка 3 спутниковых тюнеров, около 6 конвертеров по 600$,
А Вы не в курсе, за чей счёт это всё восстанавливается? За счёт страховок?

Каждій за свой. Зеонбуд за свой, КРРТ - за свой, а ТАВР, так тот вообще за свой!
  •  

admin

спектр Николаева
подписано 8 цифровых сигналов

только не 47/48 а 48/49 ТВК
  •  

DeJar

Ось хто заважає приймати МХ-5 з Херсона на 44 ТВК – також МХ-5 з с. Кіровське (АРК):

Стандартний набір каналів: 7 "матраців" і "ДТРК Крим" зі звуком тільки в лівому каналі:
  •  

Slushatel

Помітив у Львові, що аналогове мовлення Першого Національного відрізняється від мовлення Першого Національного в цифрі. А мовлення Enter-film відстає приблизно на 4 години
  •  

AlexFM

Цитата: "Slushatel" post=26571Помітив у Львові, що аналогове мовлення Першого Національного відрізняється від мовлення Першого Національного в цифрі. А мовлення Enter-film відстає приблизно на 4 години

4 часа?! О! уже и Украина начала переходить на часовые пояса!
  •  

Slushatel

Порівняйте будь-ласка аналогове мовлення та мовлення в цифрі в своєму регіоні
  •  

pavlo_r

Нема сенсу порівнювати по регіонах - сигнал роздається з супутника і всюди однаковий. Про те, що деякі програми Першого національного в цифрі відрізняються від тих, що в аналозі я вже писав, а Ентер-фільм в мене нема з чим порівняти. Також в цифрі всі канали відстають від аналогових приблизно на 2 секунди, але така ж ситуація і в польських мультиплексах.
  •  

Slushatel

Цитата: "pavlo_r" post=26578Нема сенсу порівнювати по регіонах - сигнал роздається з супутника і всюди однаковий. Про те, що деякі програми Першого національного в цифрі відрізняються від тих, що в аналозі я вже писав, а Ентер-фільм в мене нема з чим порівняти. Також в цифрі всі канали відстають від аналогових приблизно на 2 секунди, але така ж ситуація і в польських мультиплексах.

Але чому деякі програми Першого Національного в цифрі відрізняються від тих що в аналозі? Щодо Ентер-фільм, то достатньо увімкнути цей канал, та подивитись програму передач в газеті і все стане зрозуміло. Ну і щодо останнього речення попереднього посту, я це помітив також.
  •  

m3ts

ЦитатаАле чому деякі програми Першого Національного в цифрі відрізняються від тих що в аналозі?
Уже писали и не раз, ТРК Ера не получила лицензии в цифре, она идет в аналоге на Первом.
  •  

pavlo_r

Та при чому тут ТРК Ера? Я пишу про програми ПЕРШОГО НАЦІОНАЛЬНОГО в цифрі і в аналозі в години мовлення Першого національного. Я здатен відрізнити Еру від УТ1 і знаю, що ліцензії на цифру в Ери нема.
  •  

m3ts

•  

pavlo_r

Цитата: "pavlo_r" post=26578Про те, що деякі програми Першого національного в цифрі відрізняються від тих, що в аналозі я вже писав

Цитата: "m3ts" post=26589Уже писали и не раз, ТРК Ера не получила лицензии в цифре, она идет в аналоге на Первом.

Не пам'ятаю чи Ви, але деякий час назад мені вже відписували подібне, коли я написав про відмінність у програмах УТ1. Тоді мені ніколи було відписувати.
  •