Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

andry1989

Пробува я сьогдні різні країни правда Ще не всі результату ноль . Вмене на тюнері все працює, а на телевізорі ні я незнаю, що пробувати може ше хтось підкаже. Можливо треба оновити пз на телевізорі ??? І ця проблема пропаде сама по собі ?? Також питання а як можна вручну настроїти Т2 можи є якісь частоти  для настройки ???
  •  

admin

звісно, на форумі у технічному кутку вказано який ТВК якій частоті відповідає. А на сторінках міст вказано на яких ТВК мовить Т2. Або просто подивись на тюнері.

Оффтоп. Вот как дерьмо на Зеонбуд выливать, так на форумах стараются, а вот то что мировой производетель даже не удосужился забить сетку частот для Украины, так это нормально....
  •  

oldman

andry1989, а аналоговые каналы на телевизор принимаете? Какую антенну применяете?
  •  

Slushatel

•  

fediv

Що стосується проблеми andry1989: ніхто не запитав (і я в тому числі) головне запитання. Чи приймає цифрові канали DVB-T2 НА ТУ САМУ АНТЕНУ якийсь звичний цифровий тюнер, "Strong" або "Trimax" ? Може, проблема в самому сигналі ?
Що стосується фрази Владислава:"мировой производетель даже не удосужился забить сетку частот для Украины" то при чому тут сітка частот ? Сканує по всьому діапазону. Є застарілі моделі телевізорів з Європи, де навіть немає сканування по всьому діапазону, лише забиті в пам'ять Частоти С01 - С68, а також S01-S39, але це вже анахронізм.
Ні, справа не в частотах. Телевізор виставляє НЕ ТІ парамери сигналу від Зеонбуда.: QAM, швидкість передачі, ну, і інші.
Не можу допомогти корисною порадою. Скажу лише, що зі стандартом DVB-T на цю проблему несумісності ніколи не налітав.
  •  

admin

С аналогом попутал. Виноват.
Всё равно разницы никакой
"мировой производитель даже не удосужился сделать правильный слепой поиск для Украины"

лучше звучит?
Долбодятлы в любом случае

Не кодированные Т2 каналы открываются стандартными телевизорами/тюнерами? открываются.
Так какого хера проблемы у этого Филипса?
  •  

fediv

andry1989, ми вже говоримо про проблему, якої не існує. Я вичитав, що з цієї лінійки телевізорів:
32PFL66x6H 37PFL66x6H 40PFL66x6H 46PFL66x6H 55PFL66x6H 32PFL66x6K 37PFL66x6K 40PFL66x6K 46PFL66x6K 55PFL66x6K 32PFL66x6T 37PFL66x6T 40PFL66x6T 46PFL66x6T 55PFL66x6T
НЕ ВСІ екземпляри мають вбудований тюнер DVB-T2.
Навіть в загальній англійській інструкції до цієї групи телевізорів біля DVB-T2 стоїть зірочка. Не відразу знайшов, що вона в інструкції означає.
Так що не приймає DVB-T2, і не буде. А от кабельне DVB-C приймати повинен.
  •  

alexpril

У меня 37pfl6606t. Все цифровые каналы видит. В настройках страны стоит Россия. Настроек по параметрам DVB-T2 в телевизоре практически нет. Каналы находило как и на заводской прошивке, так и на всех обновлённых. Если интересно, пишите вечером в личку, сравним настройки телевизоров.
  •  

velychko.op

незнаю хто цей Зеонбуд і так далі... але мені його цифра подобається.. не подобаються окремі канали але то інша розмова... багато країн не мають такої цифри як у нас ))  правда її треба ще трошки вперед у часі просунути )
  •  

ass1995

Цитата: "mikhail" post=38766незнаю хто цей Зеонбуд і так далі... але мені його цифра подобається.. не подобаються окремі канали але то інша розмова... багато країн не мають такої цифри як у нас ))  правда її треба ще трошки вперед у часі просунути )

Мы вообще должны благодарить "Зеонбуд" за то, что он даёт нам возможность смотреть бесплатно аж 32 канала. В других странах такой розкоши нету. Бесплатных, как правило, 17-20 каналов (в Великобританиии вообще 14), а то всё платные каналы.

Ну а насчёт проблем, то самая главная проблема "Зеонбуда" заключается в том, что он неправильно использует частотный ресурс, ставя мультиплексы недалёких друг от друга городов на одной частоте. И то, с отключением аналогового вещания эта проблема должна решиться.
  •  

velychko.op

а в нас 32... і ще платні будуть ))) ... ну звісно краще щоб замість Голдберрі були якісь стоящі канали... і хочу щоб К2 нарешті якось переробили.... думаю такі зміни будуть)... на Кіноточці будуть фільми... а на НЛО зараз вже і Універ і Камеді Клаб показують... я б хотів би спортивний канал тут бачити... ну що ж місце в мультиплексі є... а МГУ вирішить як краще)
  •  

Zheka

НЛО ТВ - молодежный? В 16:9 ? интересно...
  •  

velychko.op

Цитата: "Zheka" post=38782НЛО ТВ - молодежный? В 16:9 ? интересно...
всі нормальні канали вже давно у 16:9... це в нас морозяться... бо у всіх кінескопічні телевізориі бачиш но смуги комусь заважатимуть... мені нічого не заважає
  •  

Zheka

Мені теж
Цікаво, який контент буде? Невже викуплять всі права на трансляцію продуктів "СТС" і "ТНТ". Практика в них вже є.
  •  

Serhiy1970

Цитата: "Zheka" post=38782НЛО ТВ - молодежный? В 16:9 ? интересно...
Нет, до 16:9 не дотягивает. Может быть 14:9 ?
Кстати, с таким же чуть неполным по сторонам экраном и "Тонис" в цифре. А в аналоге "Тонис" нормальный, - на весть экран.
  •