Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

kotenko.

В двох останніх сюжетах не дарма показували НСТУ, бо з минулого тижня Перший канал транслюється і на сервісі 1+1 Video.
#наташанемішай
  •  

SparkТ2

Принимаю спутники:4°W+4.8°E+19°E+55°E+36°E+75°E+85°E+90E(Си+Ку) (1.35) Openbox SX 4Т2= Golden Media Mania 3 HD=Professional UHF Antenna DIPOL  ATV25/41-60-ATV13/21-39-ATV 21/24-49 ATV13/21-39

pavlo_r

От цікаво: чому в Одесі журналісти можуть зробити нормальний сюжет про цифрове телебачення, а круті столичні медійники з 1+1 здатні лише висмоктані з пальця страшилки клепати?

krasaffcheg

Ну то ж очевидно - перед журналістами різних каналів стоять різні редакційні завдання.

Перед журналістами 7 каналу було завдання роз'яснити процес відключення аналогу, перед журналістами 1+1 - нагнати паніки.

Ільяшенко не знає, звідки взяли цифру у 2 мільйони? Методологію "плюси" з Інтером давали ще у січні 2017-го у спільному листі. Де вони писали, що 2 млн людей знаходяться поза зоною покриття ефірної цифри, а 1,5-2 млн людей не мають технічної змоги її приймати (не мають тюнерів DVB-T2). Але про то, що ці дві категорії людей можуть пересікатися (нащо мені тюнер, якщо немає покриття) і про то, що частина (може й значна) цих людей не дивиться ефірне телебачення взагалі (а юзає супутник, кабель чи ОТТ) - змовчали.

vital-fm

Ось про частоти для мобільних операторів згадали, а за 5 твк - ні, а даремно.
Xottabi4
Я би, скоріш за все, відмовився від телевізора взагалі.
  •  

kotenko.

https://mediananny.com/novosti/2327742/

Дивіться завтра  ТСН з заголовком: Президент знищує інформаційний простір країни.
#наташанемішай
  •  

fediv

Цитата: vital-fm від Травень 15, 2018, 20:27:50
Я би, скоріш за все, відмовився від телевізора взагалі.

Я би краще відмовився від 4G і всіх інших G. Вчора протестував мобільний інтернет, рухаючись в "Інтерсіті" Запоріжжя-Київ.
Що мобільний інтернет, що Інтерсіті - барахло, яке доводиться терпіти,
  •  

admin

Так відмовляйся. Якщо vital-fm відмовиться від телевізору то нікому не холодно не жарко. А 4G чим менше людей тим краще.
  •  
    Подякували за цей пост: vital-fm

kotenko.

Мда, протистояння Бєні з Порохом набуває нових обертів.
Дивіться ТСН о 19:30, то буде:
#наташанемішай
  •  

krasaffcheg

Оце диво! В ТСН не було сюжету про цифрову зраду.
  •  
    Подякували за цей пост: Djundich

Иваныч

Про зраду кричат больше на Интере, NEWSONE и 112 Украина, там как не включишь :pukan: рвёт инфо-бомбы постоянно. В соседней ветке я уже писал про судьбу инфо-каналов в других странах при кодировании сигнала со спутника, повторятся не буду. Если у инфо-канала умный собственник и он хочет на этом заработать, а в основном они все более или менее богатенькие буратины и зомбо-каналы это для них вторичный бизнес, то при грамотном планировании, можно не плохо заработать. Вопли ни к чему. Да Порошенко тоже хочет иметь своё СМИ и зарабатывать, он тоже игрок, хоть бизнес и в слепом трасте.

fediv

Прочитав свіжу статтю про відключення 1 липня "все, і відразу".
Вважаємо, Кабмін таке рішення прийме. Що буде 2 липня ?
Немала істерика деяких пенсіонерів, навіть тих, хто дивиться кабельне чи супутник.
Обов'язкові "точно підтверджені" чутки про "закодують, закодовано, буде за гроші".
Хитре тимчасове підняття цін на тюнери, думаю, в два рази.
Установщики "супутника" ввімкнуть всю брехню, щоб максимально набрати клієнтів.
По селах все пройде тихо, хоча саме для сіл це важливо. Просто вміють терпіти, і нічого не роблять вчасно, крім посівної.
Ширина імпульса - не більше 2 тижнів.
А далі - звичайне життя.
  •  

asdef78

Полностью согласен. У нас почему то недооценивают граждан. В нашем регионе (все села не могу сказать но за несколько окрестных возле имения родителей напишу) все кто хотел смотреть ТВ в хорошем качестве, уже смотрят либо Т2, либо спутник (спутник даже больше). А часто и то и то. Проблемы могут быть только у действительно одиноких пенсионеров. Но уж точно телевизор для них сейчас не проблема номер один. Там люди реально выживают. НО, повторюсь, таких осталось мало. 
  •  

velychko.op

Думаю треба брати і вимикати все.... А залишити юа перший
... Юа.... Місцевий канал..... 1+1 і Інтер теж з поля це давно не ут2 і ут3
  •