Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

На росії ще не скоро відключать
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

krasaffcheg

Взагалі-то планують почати відключення вже наступного року. На деяких каналах, наприклад, поруч з логотипом у аналоговій версії розташована літера "а". Щоб глядач знав, що це аналоговий канал і скоро його відключать. По каналах у випусках новин розповідають про цифрове ТБ.
  •  
    Подякували за цей пост: Xottabi4

Formally 20

По поводу планируемого отключение эфирного аналога в России:
Строительство цифровых пакетов РТРС-1 и РТРС-2 обещают завершить в конце 2018-го, полноценная эксплуатация (полноценное начало вещания после тестового режима) двух пакетов и начало вещания пакета РТРС-2 в населённых пунктах, где живут меньше 50 тысяч жителей, обещают начать в то же время (в конце 2018-го).
1 января 2019-го прекращается субсидирование аналогового вещания каналов, входящих в пакет РТРС-1, в населённых пунктах, где живут менее 100 тысяч жителей.
Отключение аналогового вещания каналов, входящих в пакет РТРС-1, в населённых пунктах, где живут менее 100 тысяч жителей, планируют начать 11 января 2019-го.
Каналы, входящие в пакеты РТРС-1 и РТРС-2 примут решение о продолжении, или прекращении, аналогового вещания самостоятельно.
Каналы, не вошедшие в пакеты РТРС-1 и РТРС-2 продолжат вещание в эфирном аналоге.
Букву "А" (аналог) уже вставили в логотипы Первого канала, Россия 1, НТВ, Пятый канал, РЕН ТВ и СТС.
  •  

E.v.g.

Цитата: krasaffcheg від Червень 22, 2018, 18:03:08
На деяких каналах, наприклад, поруч з логотипом у аналоговій версії розташована літера "а". Щоб глядач знав, що це аналоговий канал і скоро його відключать.

зробив деякі скріни

•  

vital-fm

Я так розумію НСТУ будуть продовжувати загальнонаціональну ліцензію на UA перший разом з регіональними десь наступного тижня.
  •  

admin

О, моя бабушка заволновалася  об отключении аналога :)
  •  

vital-fm

Я то думаю чомув  списку не було цифрової ліцензії UA першого, а їм ж тоді нову видали при об'єднанні.
І в МХ5 також.
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Липень 21, 2018, 13:51:52
О, моя бабушка заволновалася  об отключении аналога :)
Та навіть моя захвилювалася...
Все-таки ролик про відключення аналога більш дієвий, ніж той про бабцю з тюнером
  •  

Sadkovskiy

так что,реально с 1 сентября отключают ? Думаю Мариуполь  точно не отключат,кто,что знает ?
  •  

pavlo_r

Аналогове мовлення залишиться в зоні ООС і в прикордонних з країною агресором районах. Також залишаться в ефірі канали, які не отримали цифрових ліцензій
  •  

admin

31 ЛИПНЯ – ПОЧАТОК ВИМКНЕННЯ АНАЛОГОВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ

Постановою Кабінету Міністрів від 13 червня 2018 року № 509 внесено зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України стосовно термінів використання аналогової технології телевізійного мовлення. Відтак 31 липня 2018 року аналогове телевізійне мовлення припиняється у місті Києві та Кіровоградській області, 31 серпня 2018 року – на всій території країни.

Національна рада закликає телерадіоорганізації долучитися до інформування телеглядачів щодо цієї події та розміщувати в своєму ефірі відповідну інформацію.

Інформаційні ролики щодо вимкнення аналогового телебачення, що відповідає вимогам соціальної реклами, розміщено на сайті Національної ради за посиланнями: відео 1 (
https://www.nrada.gov.ua/wp-content/uploads/2018/07/rolyk_cyfra.mp4), відео 2 (
https://www.nrada.gov.ua/wp-content/uploads/2018/07/Rolik-DTV-MaxNet.mp4), відео 3 (https://www.youtube.com/watch?v=ql9Twy_7JjI&feature=youtu.be).

Регуляторний орган звернувся до дистриб'юторів найбільших торгових марок, які постачають на український ринок перетворювачі цифрового сигналу, аби вони максимально забезпечили торгові мережі необхідним обладнанням.

Також національний регулятор просить і дрібних постачальників цифрового обладнання врахувати ситуацію на вітчизняному ринку та подбати про наявність у роздрібних мережах тюнерів і телевізорів різних цінових категорій – від найдорожчих до найдешевших, аби максимально задовольнити попит населення на необхідне оснащення для прийому цифрового телевізійного сигналу.

Докладніша інформація за посиланням https://www.nrada.gov.ua/tsyfrove-efirne-telebachennya/
  •  

kotenko.

Оприлюднена постанова уряду з однією лиш зміною. аналог збережеться лише на півдні Херсонщини й Донбасі. Не враховані пропозиції Нацради щодо продовження аналогового мовлення каналів НСТУ, місцевих каналів без цифр. ліцензій та  деяких районів Чернігівщини, Сумщини і Харківщини до кінця року.
#наташанемішай
  •  

Vova.UA

Щойно в ТСН була чергова цифро-страшилка. Цього разу головний аргумент - відключенням аналогу  Нацрада примусово і незаконно позбавляє ліценції на аналогове мовлення...
  •  

Xottabi4

А по Интеру вчера вышел сюжет вполне нормальный, без страшилок. Видимо, с одними из недовольных договорились.

https://youtu.be/ZvqOH0j2zJo?t=33m56s
  •  

Radiostyle

•