ТРМ в Дніпропетровській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:44:34

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

•  

АДВ

Треба киянам радіо Волинь переписати позивні вже на Європу,ніде ж нексту немає на волині вже?  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

samostav

Цитата: "Sid Meyer" post=19352Просто Radi.O на 105,8 працює в моно, хоча пілот-тон є.
На Ера-FM періодично відключається лівий канал.
Вроде значек стерио горит.Недавно,дней 5 назад не слышно было перец фм 90,9 с Днепропетровска.  
  •  

Sid Meyer

Запрацював сайт Дніпропетровського державного.
www.dodtrk.com.ua
Схоже, вже давно, але я тільки зараз помітив. Декілька місяців тому зайти було неможливо.  
  •  

Sid Meyer

В таблиці написано 105,3 Шансон вул. Кірова 5. Ця адреса - край міста, приватний сектор (селище Таромське). Може бути помилка, бо сигнал в центрі міста досить сильний. Може проспект Кірова 93?  
  •  

admin

якщо пам'ять мені не зраджує, то ця адреса взята з ліцензії.
Цитата2. Видати Товариству з обмеженою відповідальністю ,,Телерадіокомпанія ,,Шансон", м. Київ, ліцензію на мовлення з використанням  частоти 105,3 МГц у м. Дніпропетровську, потужність передавача – 2,0 кВт, обсяг мовлення – 12 годин на добу згідно з додатком 2 до рішення, відповідно до затвердженої програмної концепції мовлення, згідно з додатком 1 до рішення, та конкурсних умов, зазначивши в ліцензії:
- вид мовлення – ефірне (радіомовлення);
- вихідні дані (логотип, позивні, емблема) – ,,Радио Шансон";
- територіальна категорія мовлення – регіональне;
- місцезнаходження передавача – м. Дніпропетровськ, вул. Кірова, 5;
  •  

Evgeniy

Цитата: "Sid Meyer" post=22392В таблиці написано 105,3 Шансон вул. Кірова 5. Ця адреса - край міста, приватний сектор (селище Таромське). Може бути помилка, бо сигнал в центрі міста досить сильний. Може проспект Кірова 93?
Но если посмотреть на некоторых картах пишется ул.Кирова(Олеся Гончара) как одно и тоже. И вот совпадение, с ул.Олеся Гончара,5 идут и другие станции БРГ. Так что скорее всего, Шансон всё-таки на Олеся Гончара,5.  
  •  

Sid Meyer

Дійсно, зовсім забув, що раніше вул. О. Гончара називалась Кірова. В принципі я часто в тому будинку (там мій вуз), телефоном перевірю.  
  •  

ds117

•  

АДВ

Цитата: "ds117" post=22420а может на 102.5 мфм вернут???
швидче якесь бiзнесрадio  
  •  

АДВ

до богiв форуму виникло запитання:двома постами вище випадково подякував за повiдомлення,чи можна якось видалити подяку?  
  •  

samostav

Цитата: "ds117" post=22420а может на 102.5 мфм вернут???
было  б неплохо,у меня на 102,5 прием лучший чем на 88.1 и 90.9,а европа не плохо идет и с Павлограда.  
  •  

samostav

Цитата: "Sid Meyer" post=22418Дійсно, зовсім забув, що раніше вул. О. Гончара називалась Кірова. В принципі я часто в тому будинку (там мій вуз), телефоном перевірю.
Я проучился в Национальном Горном Университете с 2005 по 2011 год,и только на последнем  году учебы узнал ,что в 7 корпусе 14этажного здания стоят передающие фм антенны.Узнал благодаря этому сайту :спасибо: Ради интереса даже заходил в студию на последнем этаже.Попросил рапорт о приеме тех фм станций,которые они ретранслируют.Но,мой вопрос поставил молодого диджея в ступор.Потом вышел чуть постарше мужчина,видать главный инженер,и я смог с  ним немного побеседовать. Разговаривали о разных темах фм вещания,глазком посмотрел на аппаратуру станции,обсудили зону покрытия станции.Я показал ему свой китайский Тексун 600,на который веду фм-диксинг. Инженер был удивлен моему хобби,покрутил немного  мой радиоприемник. Он сказал ,что ему на адрес фм станции приходил рапорт о приеме или со Швеции,или с Норвегии.Один радиолюбитель увлекающийся фм-диксингом смог принят нашу украинскую станцию.Мне пообещали также прислать рапорт о приеме на электронный адрес,но ничего так и не пришло.  
  •  

admin

Цитата: "ADV" post=22424до богiв форуму виникло запитання:двома постами вище випадково подякував за повiдомлення,чи можна якось видалити подяку?
Ні  
  •  

sanyo

Сегодня опять на 88.1fm в Днепре звучит радио некст/играет попса.Эфир местный/Блин когда уже они разродятся :dash:  
  •