Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

TAKIT

Подібна ситуація була і в мене, але тільки з каналом ентер-фільм. Додзвонився до служби підтримки (за вказаним телефоном). Вони уточнили у мене, в якому регіоні я проживаю (Івано-Франківська обл.) і сказали, що йдуть певні технологічні роботи. Після 21.00 все працювало стабільно.  
  •  

fediv

Цитата: "TAKIT" post=20420сказали, що йдуть певні технологічні роботи. Після 21.00 все працювало стабільно.
Так, ця думка оптимістична, але і з Київської вежі, приймаючи сигнал апаратом "Strong 8500", бачив цікавий надпис: не той стартовий надпис, що немає активації, а зовсім інший, про те, що канали платні. Надпис в вихідний з'являвся кілька раз, і завжди після вимкнення тюнера з живлення і наступного ввімкнення. В понеділок тюнер вмикався лише з режиму очікування, підозрілого надпису не було.
Але експеримент не чистий, мало статистики.  
  •  

Panek

Сьогодні в Луцьку на ринку знайшов Stronga,ціна відлякує-650 грн.
Продавець при мені включив,але ні одного каналу так і не "зловив". :dunno:
Передзвонив до знайомого на РРЛ в Підгайці-сказав передавачі ввімкнені.  
Glory to Ukraine!
  •  

pavlo_r

А хто бачив у Львові? Був у багатьох магазинах, в деяких навіть не збираються продавати (((( Гляну в суботу на радіоринку, якщо і там немає...  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Panek" post=20471Продавець при мені включив,але ні одного каналу так і не "зловив".
на що ловив ?  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Panek

Цитата: "Vova.UA" post=20475
Цитата: "Panek" post=20471Продавець при мені включив,але ні одного каналу так і не "зловив".
на що ловив ?
На твій тупий гумор.  
Glory to Ukraine!
  •  

Vova.UA

•  

Panek

Цитата: "Vova.UA" post=20481Panek, ???  :dry:
Якщо ти не з'юморив про слово "зловив",тоді я вибачаюсь-став правильно запитання.  
Glory to Ukraine!
  •  

Vova.UA

Взагалі-то мене цікавила антена...  
  •  

Panek

Цитата: "Vova.UA" post=20487Взагалі-то мене цікавила антена...
DIPOL 19/21-69 DIGITAL  
Glory to Ukraine!
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "Panek" post=20489
Цитата: "Vova.UA" post=20487Взагалі-то мене цікавила антена...
DIPOL 19/21-69 DIGITAL
Тоді справи кепські... Тільки невідомо, в чому суть проблеми  
  •  

admin

щось не сходиться ... може там ще щось доналаштовували у зв'язку з нарощуванням висоти вежі... та й було вимнкнено  
  •  

oldman

Заметил на Стронге 8500, на некоторых каналах не совпадение звука. Точнее видео отстаёт. Очень заметно на 5 канале.
У кого-то ещё такое наблюдается?  
  •  

remza

Приобрел сегодня стронг 8500 в Донецке, цена как и обещали снизилась, можно найти от 550 до 600грн.
После нескольких часов просмотра, можно сказать о нестабильности работы. Каналы с мощным сигналом время от времени прерываются на несколько секунд, на 51м канале мощность мультиплекса в половину меньше остальных, по шкале стронга качество 48-51, название каналов не всегда прописываются.
Будем надеяться на продолжение тестирование и улучшении ситуации т.к. в существующем варианте, для обывателя - проект сыроват.
Получается вроде все показывает, но стабильности нет ... :nea:  
  •