Цитата: "admin" post=29204Цитата: "zahar09" post=29202Что с этими исходниками от телекомпаний делает Зеонбуд не понятно до конца,но в качесвте они теряют однозначно.
пережимает в нужный битрейт
что заказали, то и получили
Щиро надіюся, що Ви в душі солідарні з такими як я, і не підтримуєте тих, "что заказали".
Впевнено скажу - я "такого" - не замовляв! Виходить, все вирішили за споживача, і надіюся в осіб, які приймали таке рішення, були й інші причини крім "піпл схавает", наприклад, співвідношення ціна-якість або ціна-територія покриття.
Чому було не побудувати схожу систему мовлення, але з супутника? Зі 100%-м покриттям території. Невже значно дорожче, ніж обладнання Зеонбуда? Вплив погодніх умов на прийом в межах кількох годин в випадку супутникового мовлення ніколи не зрівниться з повною відсутністю сигналу у регіонах в випадку Зеонбуду... Як держава планує оповіщати населення про надзвичайні ситуації в разі потреби? СМС-ками?... Чи чекають моменту для впровадження нового проекту для викачування грошей з бюджету?
P.S. Ніяких дорікань в сторону адміністратора чи інших зацікавлених осіб. Просто наболіло.
Адміну - ваш сайт колись став мені першою допомогою по питаннях ефірного телебачення, не закривайте його. З тих пір завжди живу з цим форумом.