ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Сьогодні перевстановлював віндовс, після того як поставив драйвер на тв тюнер, помітив що просканувався 56 твк. Що на ньому роздивитися не можу :( чи може хтось перевірити чи відновили мовлення каналу Бізнес в Києві?
  •  

АДВ

Iгоре,до речi попереднi чутки є, що 56 канал у столицi придбала м/група Україна.Може тому канал й замовк на час,старим власникам вже не треба,новим ще не до того?
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Ігор

Можливо. Декілька днів назад він не сканувався. Йому ще заважає цифра із Білої Церкви.
  •  

benedict

Цитата: "Ігор" post=38915Сьогодні перевстановлював віндовс, після того як поставив драйвер на тв тюнер, помітив що просканувався 56 твк. Що на ньому роздивитися не можу :( чи може хтось перевірити чи відновили мовлення каналу Бізнес в Києві?

Зараз мовлення є. Кілька днів тому справді не було.
  •  

kopop

Підтверджую, 56твк вже мовить у києві, приймав щойно, за 2км від кртпц. не дивлячись на невелику відстань від вежі, канал приймається погано, сніжить сташенно,приймав на звичайні кімнатні роги.
  •  

Ігор

Судячи з того, що немає каші на 2+2, немає мовлення Першого в Таращі.
  •  

Ігор

•  

Ігор

На 2+2 знову видно накладку Першого з Таращі.

Щодо моно: зараз є 2 варіанти "моно" і "Fm моно". Вчора було просто "моно".
  •  

Ігор

Вчора вже була ця інформація. Сьогодні логотип на екрані вже змінився?
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=39051Вчора вже була ця інформація. Сьогодні логотип на екрані вже змінився?
Я десь через годинку буду дома, і все перевірю,потім напишу сюди)
  •  

kopop

Поки що оформлення та формат не змінились, будемо чекати...
  •  

kopop

Мелодія та шансон,мовлять з одної вежі,при чому у мелодії потужність 1.5квт,а в шансона,аж 4квт, і у мелодії покриття більше ніж у шансона,питання: чому у мелодії потужність менша,а покриття більше?
  •  

Ігор

Покриття має бути приблизно однакове, але наприклад в мене в дома в Шансона сигнал кращий.
  •  

admin

Може антенни різні, а може Мелодія одна на антені (Шансон через суматор), може у Мелодії насправді 5 кВт потужності а у Шансона лише 1 кВт потужності (або якісь інші цифри)
  •