Цитата: "kopop" post=39108Цитата: "admin" post=39101Може антенни різні, а може Мелодія одна на антені (Шансон через суматор), може у Мелодії насправді 5 кВт потужності а у Шансона лише 1 кВт потужності (або якісь інші цифри)
імхо... мелодія мовить з однієї антени з носталжі,та ур-1 на самій верхівці КРТПЦ
Ностальжі та УР-1 на 105,0 мовлять з тієї ж антени, з якої мовить телеканал 1+1. Якщо нічого за останні роки не змінилося.
З якої антени мовить Мелодія - не знаю.
Оновлено о 13:08:19 Цитата: "Ігор" post=39111Цього ми не вгадаємо. Було б непогано щоб в інших радіостанцій були такі сигнали як в Гала, або Ностальджі чи УР1.
З РАТЕЛа взагалі ловлять нестабільно
Як сказати. Коли з РАТЕЛу транслювали 105,0, я приймав сигнал аж за Білою Церквою. Не дуже якісно, зрештою. Але, здається, то була єдина частота за РаТелу, що там приймалася.
При цьому по Києву тоді прийом цієї частоти був не дуже якісний.
А у вересні цього року чув 103,6 неподалік Таращі. Інші частоти тоді не було можливості перевірити - це у водія в машині, в якій я їхав, приймач з автосканом перестрибував з 103,6 (Київ) на 103,8 (БЦ), і назад - залежно від рельєфу траси, напевно.