ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: "Sergut" post=39136Так Мелодія гірше,Шансон краще приймаються ,у мене на дачі (с Чепеліївка) мелодія приймається тільки зранку і вечором а в день ніяк ) А шансон кожного дня слухаю.  :music:
Дивно, на який приймач приймаєш?
Спробуй антену поставити в горизонтальне положення.
  •  

Sergut

•  

benedict

Цитата: "Ігор" post=39117Біля Рокитного я приймаю всі радіостанції з РАТЕЛа, але сигнал може просто зникати.

Ну ось, власне, у 2003 та 2004 роках (обидва рази - десь в липні) мав змогу саме неподалік Рокитного помоніторити ефір на кишеньковий Тексан, на луці біля річки.
Ось тоді, здається, з Рателу лише 105.0 і приймав.

Цитата: "Ігор" post=39117З КРПТЦ прийом  стабільний.

Не все тоді прийняв з КРТПЦ. Далеко не все. Але 99,0 йшло краще за білоцерківські станції.

Цитата: "Ігор" post=39117З якої вежі в 2004-2006 мовило радіо Апельсин 104,6?

Якщо не помиляюсь, з КРТПЦ.

Цитата: "Ігор" post=39117Зараз прийом 104,6 знову поганий.

У Києві - теж.
  •  

Ігор

Цитата: "benedict" post=39164Ну ось, власне, у 2003 та 2004 роках (обидва рази - десь в липні) мав змогу саме неподалік Рокитного помоніторити ефір на кишеньковий Тексан, на луці біля річки.
Ось тоді, здається, з Рателу лише 105.0 і приймав.
на луках.
Я в 2003 теж пробував приймати щось кишеньковим приймачем, але доводилось тоді шукати щось металеве щоб притулити до нього антену, або причіплювати проводок.
Так я однієї ночі сидів, і виловив Апельсин який мені сподобався, потім я чіпляв до цього приймача різні проводки щоб його прийняти. Добре мучився, одного дня до нас приїхав в гості дядько, який побачив як я мучився з цим приймачем, і через місяць, а може й більше подарив на день народження мені Кіпо. Для мене це був прогрес, скільки станцій, і не треба було ніяких проводів чіпляти :) Спочатку я навіть розгубився, потім всетаки нарешті знайшов Апельсин. Далі ще пару місяців сидів до 2-х ночі слухав на кухні, доки не додумався забрати до себе в кімнату.

На той кишеньковий приймач я точно приймав звук 1+1, Ностальджі, Гала, Просторадіо, Апельсин, УР1, Столицю, і ще щось але вже не пам'ятаю було близько 10-и радіостанцій.
  •  

Ігор

Літом 2004 ще як був Pоwеr-fm на 104, то приймачем Кіпо приймався не гірше Радіо Нет з БЦ. Так само і Кіс фм, і здається Авторадіо тоді приймалися краще.
  •  

Sergut

Здається в 2006 або 2007 набагато краще приймалися радіостанції як : Авторадіо , Наше , Мелодія (101.1), Radio Nostalgie, та (Апельсин(NRJ)). Згадую ,раніше я приймав в Білій Церкві  біля вікна(5 поверх) (на звичайний приймач) Gala radio на автоматичномум налаштуванні. Та також гарно приймалось радіо Шарманка на 104.0 тоді ,ще на 103.8 був Luxx FM Схід.
  •  

Ігор

Зараз в мене стали краще прийматися: Люкс на 103,1; Некст 99,4; і Наше 107,9.
Мелодія, а тепер Супер радіо зараз навпаки гірше, і нестабільно.
Щодо 99,4 то коли там був Стар фм  сигнал був дуже слабким, і нестабільним. Зараз Некст можу приймати телефоном, а на автомагнітолі без проблем спрацьовує РДС.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=39117З якої вежі в 2004-2006 мовило радіо Апельсин 104,6?
можливо з Нагірної 25/27, а хто звітти мовив?
  •  

Ігор

Звідти мовив Континент (зараз Ренесанс) на 94,2.
Приймався в мене дуже рідко, лише під час проходжень.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=39175Звідти мовив Континент (зараз Ренесанс) на 94,2.
А коли він мовив на 100.9 він теж звідти був?
  •  

Ігор

За 100,9 не знаю. Здається їм не продовжили ліцензію, вони не припинили мовлення, і в них забрали всю техніку. Пізніше інша команда відновила мовлення, але вже на 94,2.
  •  

kopop

Ігоре,якщо у вас апельсин 104.6 погано приймався, значить він мовив теж з РАТЕЛа :)
  •  

Ігор

Можливо, приймався погано до весни 2005, потім проблем з прийомом не було аж доки NRJ не купили УМХ. NRJ була популярна радіостанція серед моїх знайомих. Тепер більше року прийом дуже поганий.
  •  

Shurik

Мені здається, що вони знизили потужність, в тих місцях, де був прийом у Києві, він суттєво послаблений. Це мабуть щоб менше платити.
  •  

benedict

Цитата: "Ігор" post=39166Літом 2004 ще як був Pоwеr-fm на 104, то приймачем Кіпо приймався не гірше Радіо Нет з БЦ. Так само і Кіс фм, і здається Авторадіо тоді приймалися краще.

Так, Power FM там приймався нормально.
І Довіра (яка згодом стала Авторадіо) на 107,4 - теж. Тоді 107,4 теж була з тієї ж антени, з якої мовить 1+1.
Оновлено о 16:23:26
Цитата: "kopop" post=39176
Цитата: "Ігор" post=39175Звідти мовив Континент (зараз Ренесанс) на 94,2.
А коли він мовив на 100.9 він теж звідти був?

Ні. На 100.9 Континент мовив з Немировича-Данченка. Біля метро Печерська.
  •