Цитата: "benedict" post=39164Ну ось, власне, у 2003 та 2004 роках (обидва рази - десь в липні) мав змогу саме неподалік Рокитного помоніторити ефір на кишеньковий Тексан, на луці біля річки.
Ось тоді, здається, з Рателу лише 105.0 і приймав.
на луках.
Я в 2003 теж пробував приймати щось кишеньковим приймачем, але доводилось тоді шукати щось металеве щоб притулити до нього антену, або причіплювати проводок.
Так я однієї ночі сидів, і виловив Апельсин який мені сподобався, потім я чіпляв до цього приймача різні проводки щоб його прийняти. Добре мучився, одного дня до нас приїхав в гості дядько, який побачив як я мучився з цим приймачем, і через місяць, а може й більше подарив на день народження мені Кіпо. Для мене це був прогрес, скільки станцій, і не треба було ніяких проводів чіпляти
Спочатку я навіть розгубився, потім всетаки нарешті знайшов Апельсин. Далі ще пару місяців сидів до 2-х ночі слухав на кухні, доки не додумався забрати до себе в кімнату.
На той кишеньковий приймач я точно приймав звук 1+1, Ностальджі, Гала, Просторадіо, Апельсин, УР1, Столицю, і ще щось але вже не пам'ятаю було близько 10-и радіостанцій.