ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

•  

kopop

Цитата: "Ігор" post=45578УКХ тюнер Dіоrа АS 642 єдиний недостаток мала чутливість. Тому УКХ слухаю з польською антеною. Хотя з конвертером ловив київські fm радіостанції на провід в якості антени.
а я приймав сьогодні 72.08 на свій МАСОН r383l
Оновлено о 20:01:19
Все,вимкнувсь майдан...скоріше всього,що він за графіком до 20ї.
  •  

Ігор

Цікаво б ще знати з якої години?!
Сигнал у них трохи слабший за УР 1; 2; 3.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=45589Цікаво б ще знати з якої години?!
Сигнал у них трохи слабший за УР 1; 2; 3.
І марію. До речі,а марія у вас приймається?

Коли я прийшов додому о 18 годині,майдан вже мовив.
  •  

Ігор

Рівні сигналу:
УР... максимум 5 поділок
Майдан 3 поділки
Марія 1 поділка
  •  

kopop

Майдан радіо 72.08мГц мовить за розкладом 18:00-20:00.
  •  

Ігор

І сьогодні читали оповідання?
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=45668І сьогодні читали оповідання?
не замітив сьогодні...
  •  

Mikemelins

Кисс фм - радиостанция глюков!
Сегодня почему-то не вовремя звучит радиошоу. На час раньше положенного. На сайте радиопрограмма не соответствует действительности!
Это уже не впервые! В прошлом году казусов могу сосчитать штук пять как минимум.
  •  

kopop

Сьогодні 72.08 вимкнулось о 21 годині.
  •  

Ігор

В Києві на Авторадіо замість "Добре стоїмо" програма називається "Автомонітор". Також в них нові "відкривашки" і "закривашки" на київську рекламу.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=45760В Києві на Авторадіо замість "Добре стоїмо" програма називається "Автомонітор". Також в них нові "відкривашки" і "закривашки" на київську рекламу.
Так,теж тільки що слухав у БЦ,йшов Київський рекламний блок з новими "відкривашками" і "закривашками"  :super:
  •  

kopop

Влад,на 107.0 знову відсутній рдс.
  •  

kopop

Сьогодні о 07:57 помітив,що майдан 72.08 мовить ще і вранці,але у які години саме...це мені не вдалось дізнатись...
  •  

kopop

Владе,радіо майдан мовить не до 20 а до 21 години (вчора перевіряв о 20:47,мовлення було,о 21.14 на 72.08 вже була гармоніка від променя)
  •