ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

kopop

А на 98fm досі несуча. :|
та ще й яка несуча........з фоном :sick:
Схоже радіо Київ скоротило час мовлення
  •  

Ігор

Це ж всеодно музична шкатулка, який їм сенс скорочувати мовлення із працюючим передавачем? Або ще не вимкнули.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=44606Це ж всеодно музична шкатулка, який їм сенс скорочувати мовлення із працюючим передавачем? Або ще не вимкнули.
точно :)
от би якийсь розумний мовник знайшовся,і ретранслював би MFM STATION у києві
  •  

Mikemelins

•  

kopop

Цитата: "Mikemelins" post=44610RDS корявый...
http://upwap.ru/3007739
новий рдс на 99.0: "?DS PS" але він не читається -  тому ПРОХАННЯ ДО АДМІНА: поставити на  99.0 у києві у графі рдс "присутній"
  •  

Ігор

Сигнал Шарманки добре пропадає в самому Києві :blink:
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=44619Сигнал Шарманки добре пропадає в самому Києві :blink:
не знаю як у інших,а в мене 104 на 5+
  •  

Ігор

Ми тоді їхали на Обухівську трасу, і сигнал опустився аж до одиниці, потім з'явився з пошиплюваннями. Інші радіостанції йшли стабільніше.
Зараз їду в Обухові, слухаю Стильне, прийом на трійку.
  •  

kopop

Радіо КИЇВ не мовить.  Лише досі несуча                        :|
  •  

kopop

Щойно на 98мГц заграла музика :super:
  •  

Ігор

Було б непогано, щоб повернули синхронізацію звуку на Стильному між Києвом і БЦ. Якось не дуже слухається коли їдеш в маршрутці, в навушниках слухаєш БЦ, і пробивається Київ де грає те ж саме тільки раніше.
  •  

kopop

Вчора і сьогодні моніторив частоту 68.51 моніторив приймачем кіпо 308b: врізок ОДТРК немає,я поставив відповідну на сторінці Києва помітку.
  •  

Ігор

Імхо. Немає сенсу вмикати передавач наприклад на 15 хвилини, малоімовірно що хтось буде слухати.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=44686Імхо. Немає сенсу вмикати передавач наприклад на 15 хвилини, малоімовірно що хтось буде слухати.
згоден:)
  •  

Ігор

На ІCТV на декілька секунд різко збільшуеться рівень гучності.
  •