ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

kopop

Цитата: "oan" post=44793на 98.6 сразу слышится какой там пресный звук: низов вообще нет, стереобаза тоже поуже, ну и громкость пониже чуток.
В києві  на 92.4 так же само
:(
  •  

kopop

сьогодні знову були несучі на 100.5 та 102.5  :|
  •  

kopop

Щойно промоніторив весь нижній УКХ діапазон, прийняв: 68.51; 69.68; 71.3; 72.86. Не прийняв: 67.28 (це і не дивно); 72.08....дуже дивно...можливо МАЙДАН НЕ МОВИТЬ.

Обладнання:
радіоприймач:  MASON R383L
антена: телескопічна.
Оновлено о 08:57:18
А вчора на 72.08 була несуча.
  •  

Ігор

А я давно вже не приймав Майдан.

kopop, як приймете Майдан, напишіть будь-ласка. Хочу спробувати прийняти. Можливо потрібно буде прибрати його з сторінки Рокитного.
Тільки бажано ввечері.
  •  

kopop

Ігоре,наразі на 72.08 гармоніка від променя.

АДМІН,на 100.0 та 100.5 немає рдс,72.08 не мовить (відповідна помітка вже стоїть).
  •  

Mikemelins

kiss fm принимает хуже всех. Рокс и лаунж и то лучше. Принимает на 3-4 без рдс. Киев, Соломенский район. Радиостанции, вещающие с КФКРРТ принимаются всегда на 5. рдс читается практически всегда!
принимаю на высоте 8-10 метров от земли. 210 м. над уровнем моря. Гарнитура мобильного.
  •  

Ігор

Раніше я писав про стерео на 105,5. Сьогодні добре чути стереоефект.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=45532Раніше я писав про стерео на 105,5. Сьогодні добре чути стереоефект.
Теж сьогодні перевіряв,добре чути,а сигнал у БЦ на якісь долі секунди відстає від Києва.
Напишу Карпію,може синхронізують знов  ;)
  •  

Ігор

Зараз якраз в маршрутці чую відставання. В навушниках слухаю з БЦ, у водія грає Київ.
  •  

kopop

Прийняв щойно майдан,сигнал :sick: очевидно,що 72.08 майдан мовить по розкладу,та тільки увечері
  •  

Ігор

Здається прийняв. Не можу зрозуміти через аналогову шкалу.
kopop, яка там зараз іде програма?
  •  

kopop

Інформаційна Програма Добрі вісті (новини києва) на радіо майдан
Ігоре,а які у вас радіоприймачі?
  •  

Ігор

:дякую: тільки що щей позивний почув.
  •  

kopop

Ігоре,а яким ви радіоприймачем прийняли? Які у вас радіоприймачі?
  •  

Ігор

УКХ тюнер Dіоrа АS 642 єдиний недостаток мала чутливість. Тому УКХ слухаю з польською антеною. Хотя з конвертером ловив київські fm радіостанції на провід в якості антени.
  •