Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

samostav

У меня прописалось 24 канала,далее прописался канал под номером 800 Киноточка(хотя Киноточка уже есть под номером 10).Но ,там нет вещания - только черный экран.Далее 801 Банк тв,802 Винтаж ,803 Ескулап тв - нет вещания.А вот под номерами 804,805 и 806 вещают местные каналы Днепролпетровска - это 51 канал,34 канал и 11 канал(на экране вверху надпись тестовое вещание,Админ добавьте для Першотравенска Днепропетровкой обл.)  
  •  

admin

Цитата: "andry1989" post=2344924
Галичина РАI
тест
тест  
Голдбері
Банк тв  
Вінтаж  
Ескулап 24
хокей
нло
реал естейт
стар тв
тоніс
погода
інтер
тогда вобще непонятно
а на двух других что?  
  •  

andry1989

Я розібрався то тюнер барахло рідке я видалив всі канали і потім по черзі кожен мультеплекс персканував і все є 32 канала без дублів !

8 з яких відкриті решта чорний екран кароче треба тюнер купувати новий:drinks:  
  •  

oldman

andry1989, будем очень признательны, если Вы после покупки правильного ресивера, сравните его по чувствительности со Стар Треком и расскажите нам результаты.  
  •  

andry1989

Обов'язково напишу . Тепер у мене виникло питання ща одне в планах є підєднати декілька тюнерів тому питання який розгалужувач потрібно взяти щоб не було втрат в сигналі на даний момент в мене такий

Просто коли я підєднав через розгалужувач на 57 каналі погіршився сильно сигнал

•  

Ilya

В мусорку его. Нужен вот такой: Пост №3  
  •  

andry1989

А якщо мені треба 5 тв підключити то є такі на 5 виходів ??? І чи можна їх з'єднувати послідовно тобто до першого розгалужувача приходить антена потім від нього йде наприклад на один тв потім на інший розгалужувач який находиться скажемо на другому поверсі там 3 тв, так зроблено тому що не охота тянути кабеля і не получалося . Тому питаю чи небуде проблем ???

во моя схема

•  

admin

схема буде працювати
але кожен розгалужувач знижує % сигналу.
Тому раджу, так як в тебе і так сигнал не дуже, ставити підсилювач на кабель, відразу після антени з підсилювачем  
  •  

oldman

Или поставить активный разветвитель. Такой. Купить можно здесь.  
  •  

andry1989

Цитата: "oldman" post=23483Или поставить активный разветвитель. Такой. Купить можно здесь.

Якщо я підключу два таких усілка то може згоріти тому шо живленя подається два раза ????  
  •  

oldman

Цитата: "andry1989" post=23486Якщо я підключу два таких усілка то може згоріти тому шо живленя подається два раза ????
А зачем два таких. После активного можно поставить один пассивный.  
  •  

admin

мне кажется вопрос был другой.
что питание для SWA-9999 и питание для разветлителя.

В этом случае, разветлитель пропускает питание на SWA-9999.Точнее можно активировать пропуск.  
  •  

andry1989

Цитата: "oldman" post=23483Или поставить активный разветвитель. Такой. Купить можно здесь.

Треба брати такий і після него можна поставити що хоч !  
  •  

Ingvar

Карта покрытия DVB-T2 в Черниговской области, взято с http://chodtrk.com.ua/?page_id=2674 П.С. Красной линией нанесены радиорелейки.  
  •  

admin

хм...интересно
а какой порог? где-то 60-65 мкВ/м?  
  •