Отримав сьогодні антенну хвиля 2-24 рнет, і плату 9999 ноунейм і Euro sky 9999. Евроскай певно бракована взагалі не працює. І того обладнання:
1. Ресивер tiger combo
2. Антенна Хвиля 2-24
3. Підсилювач ноунейм 9999 плата.
4. Кабель finmark f690
І так після монтажу зловив з Ямполя 818 МГц мультиплекс з сигналом 54% і якістю 75%. Доречі сигнал постійно 54% навіть без антени або даже при якості 100%. Так що будем опиратись на якість. Також зпіймало з Молдови з декількох різних міст, Дрокія (65км) вроді і Сороки сигнал на Дрокія - 65%, Сороки - 100%. Більше нічого не ловило хоч убий, тобто з Ямполя ловив лише 1 мультиплекс. Ну думаю доварю трубу ще одну. Вийшла висота 12 метрів. Результат аналогічний лише один мультиплекс з Ямполя. Правда якість уже 100%. Беру антенну та тюнер іду до сусіднього будинку за 100 метрів від мене, розташування по висоті не змінилось даже в новій локації по відношенню до першого місця прийому трохи нижче і труба уже нижча набагато метрів 4-5 не заміряв даже. Ставлю антенну, приблизно напрявляю на Ямпіль, іду підключаю кабеля, 818 МГц працює, якість 80-90. Вибираю частоти інших мультиплексів з Ямполя - 100% якість. Чуть підстроїв В результаті всі мультиплекси працюють добре якість 90-100% + Молдавські канали.
Тепер думаю чому на першій локації так, можливо супутникова антенна яка поряд давала перешкоди, а може трубу ізолювати від антенний, чи трубу від землі тому що на другій локації труба стоїть на бетоні, а на першій просто в землі стояла.
https://youtu.be/piS-9FB8Srs