Виберіть стиль:

Автор Тема: Тв тюнер в комп'ютері  (Прочитано 1763 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« : Листопада 14, 2012, 20:09:08 »
Завтра буде тиждень як я встановив тв тюнер на комп'ютер. Чомусь деякі канали взагалі не приймає, а ті що приймає, то показують гірше. Коли слабкий сигнал, є вертикальні полоси на екрані.

Хтось ще використовує тв тюнер на комп'ютері? Як якість?

Відсутній Vova.UA

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 108
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 2304
  • Репутація: +472/-4
  • Розташування: Львівська область, Пустомити.
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #1 : Листопада 14, 2012, 20:35:46 »
В мене стоїть AVer studio 509UA(RDS). Якість непогана. Радіо - неважно, багато власних перешкод системного блока, зовнішня антена не помагає.
Впринципі, там ВЧ блок екранований, а фм-демодулятор "голий", тому напевно і перешкоди йдуть. Ну і програмне забезпечення до нього трохи сире, підглючує деколи.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7


Відсутній anatolij69

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 131
  • -Отримані: 114
  • Повідомлень: 772
  • Репутація: +142/-11
  • Розташування: Харьков и область
  • Всем 73!!!
Re: Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #2 : Листопада 14, 2012, 20:50:15 »
Стоит Behold TV 505FM .2007г. http://www.beholder.ru/products/505fm/ Родное ПО почему то не пошло  на ХР,на семерку с сайта скачивал. Тюнер на 4 ,вот ФМ глохнет на 106.6 ,и при включенном антенне идет помеха на спутниковый тюнер,ввиде шероховатости на картинке. Не хочет последнее время при записи видео с телеканала записывать звук...
Сегодня мы работать не будем: кролик издох, а в Большом - "Аида".

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #3 : Листопада 14, 2012, 20:50:49 »
А в мене AverTV GO 007 FM plus.
Мені не сподобалося те що на платі ВЧ блок не екранований.

Відсутній Zheka

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 8
  • -Отримані: 73
  • Повідомлень: 870
  • Репутація: +95/-6
  • Розташування: Україна, Запоріжжя
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #4 : Листопада 14, 2012, 21:10:19 »
а на ноутбуке у кого-нибудь есть?

Відсутній Vova.UA

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 108
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 2304
  • Репутація: +472/-4
  • Розташування: Львівська область, Пустомити.
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #5 : Листопада 14, 2012, 21:42:36 »
Я от думаю, якщо обійти цю доріжку (на фото), і зайти рк-кабелем прямо в селектор фм, чи буде менше перешкод ?
[img size=300]http://i.piccy.info/i7/359a1dc9b31e2e4079ac55c1248f474a/4-48-521/57956813/56064_2258_draft.jpg[/img]
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7


Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #6 : Листопада 14, 2012, 21:59:03 »
Цікаво. І обрізати доріжку що йде до входу щоб не було наводок?

Я думаю може до мого спробувати в розріз підсилювач?

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #7 : Грудня 10, 2012, 18:28:03 »
Чомусь на моєму тв тюнері зовсім не сканується Тоніс, який по телевізору показує ідеально. Вручну теж не працює. Хтось знає в чому може бути причина?

kotenko.oleksander

  • Гість
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #8 : Грудня 14, 2012, 23:32:24 »
14:9, а не 4:3. Така панорама зображення у Тоніса.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #9 : Грудня 14, 2012, 23:49:01 »
В аналозі? :blink:

kotenko.oleksander

  • Гість
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #10 : Грудня 15, 2012, 21:00:33 »
Так точно.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #11 : Грудня 15, 2012, 22:26:46 »
Тоді поясніть яким чином в аналоговому тв зображення у Тоніса 16:9, а не 4:3?
В цифрі і на супутнику може бути.

iskostya

  • Гість
Re: Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #12 : Грудня 16, 2012, 13:49:01 »
Цитата: "Ігор" post=39244
Тоді поясніть яким чином в аналоговому тв зображення у Тоніса 16:9, а не 4:3?
В цифрі і на супутнику може бути.

В смысле в аналоге 4:3 а в цифре 16:9?

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1277
  • -Отримані: 733
  • Повідомлень: 6258
  • Репутація: +907/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Тв тюнер в комп'ютері
« Відповідь #13 : Грудня 16, 2012, 14:34:14 »
Ні, мені пояснили що я аналоговим тв тюнером не можу прийняти Тоніс тому що він мовить у 16:9 а не в 4:3.
От мені цікаво яким чином 16:9 може передаватися в аналоговому тв?