Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

Smart

А мне нравится супер радио) Возможно, я уже здесь об этом писал) Я полность согласен с Lerry. Видимо, у меня с ним совпадают музыкальные вкусы. Хотелось бы побольше современной музыки, но я думаю, весной так и будет) И чтобы максимально много зарубежной) Я не люблю русскую попсу)  
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •  

viper21

Мелодия на 97,5 в Киеве уже четвертый день молчит  :unsure:  
  •  

Vova.UA

Цитата: "belov" post=6783
Цитата: "Michael_15" post=6779Їм треба протестувати звучання процесорів під різну музику

:P  :P  :P
Тестуй-не тестуй, а звук - десь на "четвірку", може навіть з мінусом. Зажаті високі частоти. Напевно зекономили на каналі зв'язку  :sick:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Якщо не на трійку. Не подобається мені їх звучання: на мобільному часто зникає стерео, якщо перемкнути на FM Галичина - то 89,7 звучить відчутно краще і стерео стабільне, якщо ж з Супер перемкнути на Шарманку - різниця як між затертою касетою і студійним CD. Тож нехай тЕстують бо до СУПЕР ім ще далеченько зараз.  
  •  

mihaylin

Поверьте, там проблема могла быть еще в определенной песне:) Своими ушами слышал одну песню (название забыл) реально качество 96 килобит. Очень отличалось по качеству среди остальных. Так что думаю не стоит пока еще оценивать эфир. Вот когда ведущие появятся:)  
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=6841якщо перемкнути на FM Галичина - то 89,7 звучить відчутно краще і стерео стабільне
З Галичиною та сама фігня. Після того, як проходить через супутних - високі частоти псуються. У Львові йде напряму - тому звук кращий.
 Може і у Києві у Супера звук кращий ??? Запишіть хто-небуть хвилину-дві ефіру, і збережіть в мп3 (320 кб/с), звіримо.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

neekeri

і знову полювання за привидами  :)
У Львові передавач налаштований неналежним чином. Вчора з 13:30 ефір йшов в моно, потім тривалий час несуча, мовлення то з'являлось то зникало, три години вони з тим передавачем "танцювали", і зупинились на тому, що ми чуємо зараз. Очевидно команда з Києва прийшла - запустити.  
  •  

neekeri

Цитата: "Vova.UA" post=6843
Цитата: "pavlo_r" post=6841якщо перемкнути на FM Галичина - то 89,7 звучить відчутно краще і стерео стабільне
З Галичиною та сама фігня. Після того, як проходить через супутних - високі частоти псуються. У Львові

поруч з 91.9 на 91.5 працює Дача, яка теж йде з астри у фта. Звук у Дачі на супутнику теж не вельми, відповідно й на 91.5 теж. А тепер візьми й порівняй звук Дачі з Супер Р.  
  •  

admin

Приходится констатировать факт, что качество украинских радиостанций валящих со спутника - гавнецо.
В Италии, нац-региональные радиостанции, почти на всех РПЦ идут без местных врезок, без никаких компов процессоров и прочей херни.
Звук с приёмник на вход усилка/возбудителя. Единственное что регулируется так это девиация.
Вот и думайте господа  
  •  

zoz

Або французькі радіостанції з супутника 19е Астра, звук просто ідеальний .  
  •  

Shurik

Тут нюанс не в том, что со спутника или компа. Проблема с построением тракта - региональные комплекты у той же Дачи состоят из бытовых ресиверов Humax и Samsung с тюльпановыми выходами. Ну какое тут качетство может быть. То же УМХ и станции ТАВРа (кроме Дачи) состоят их ABR-ов. Делайте выводы.

.  
  •  

admin

чепуха

как минимум  треть итальянских радиостанций использует бытовуху для раздачи
в основном стоят sat+ c тюльпанами...кстати по 5 лет местами без затыков  
  •  

neekeri

Стосовно RDS. Ніде в Європі, ні разу мені не доводилось зустріти щось таке: ... / REKLAMA / STUDIYA / LUXEN / 297-1919. тільки в Україні  :)  
  •  

admin

+1 RDS в Україні це просто гидко (і повністю неправильно)  
  •  

Сегезмунд

Суперрадио,я так понимаю, тоже будет приниматься со спутника на бытовые тюнера. Кстати, никто не слушал с 31 градуса, как там качество сигнала, по сравнению с Дачей,Люксом и другими радиостанциями, идущими со спутника?  
  •