Які радіостанції ви хочете, щоб були створені в Україні. Якби у мене було багато грошей ,я би зробив 8 музичних україномовних радіостанцій і всі ці станції мовили б на фм хвилях по всій Україні. Всі радіостанції я би зробив україномовні і музика в них була би тільки україномовна. 1-радіо сучасна українська україномовна поп музика . 2-радіо українська україномовна рок музика. 3 -радіо українська альтернатива, на цій радіостанції були би український україномовний реп ,хіп-хоп і інша альтернативна музика. 4-радіо української україномовної ретро музики від 20 років до 80 років. 5-радіо фольк музики на якому була би українська весільна музика і інша українська фольк музика. 6-радіо патріотичної музики на якому були б козацькі пісні українські воєнні пісні, пісні січових стрільців і армії упа. 7-радіо української україномовної естради ,на якому були б пісні таких співаків як тарас петриненко ,білоножко ,софія ротару і інших таких українських естрадних співаків .8-радіо української культури на якому були б українські оперні музиканти, українська класична музика,український джаз.Також я б зробив на фм хвилях України такі розмовні радіостанції ,1-розмовне радіо новин на якому би цілодобово йшли новини в прямому ефірі, як є в росії на радіо комерсант фм .2-розмовне радіо де б цілодобово у прямому ефірі розмовляли на різні теми .3-розмовне радіо це сіті фм в кожному обласному центрі була б створена міська розмовна станція де б цілодобово у прямому ефірі ,обговорювали міські проблеми. 4-розмовне радіо це спорт фм де б цілодобово були спортивні трансляції і слухачі обговорювали спортивні теми .5-розмовне радіо це дитяче радіо діти фм, таке саме як в росії. 6-розмовне радіо це гумор фм на якому були б анекдоти і різні гумористичні передачі. 7-розмовне радіо це здоровя фм, на якому можна обговорювати різні теми про здоровя. 8 розмовне радіо це політика фм де обговорювали різні політичні теми . 9-розмовне радіо це дискавері фм де б -обговорювали історію україни і світу, туристичні міста світу ,географію світу 10- розмовне радіо Театр фм на якому були б різні театральні вистави кіно і таке інше Ось такі 18 радіостанцій 8 музичних і 10 розмовних я би зробив і вони б були на фм хвилях по всій Україні