sohok, в сьогоднішніх реаліях така радіостанція - це утопія, хоча згоден - вона повинна бути. Але хто візьметься за це? На щастя зараз не 90-ті і ті хто хоче чути українську музику знайде спосіб її слухати, головне щоб бажання було.
to admin: якою мовою співати - це як на мене особиста справа виконавця. І взагалі яке значення має якою мовою і де записана пісня, якщо це якісний продукт то він знайде свого слухача. В мене наприклад є улюблені пісні що виконуються як українською так і англійською, російською, французькою чи польською мовами. Та трохи дивно виходить, коли в нас є радіомережі на яких переважає російськомовний чи англомовний контент, але нема жодної, де б переважали музичні твори українською мовою. Але скільки раз я вже зарікався в нашій державі не дивуватись нічому. Суспільство має те на що заслуговує. І навіть якщо попит на україномовний продукт є (а він думаю є) ті хто зацікавлений в його наявності мовчки споживають те, що дають, або бідкаються у вузьких колах, як ось на цьому форумі.