Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Не вийшло в мене попасти в центр, і подивитися на антену. Наступного тижня спробую.

Хочу підключити автомагнітолу до компа, і поексперементувати зі звуком. Цікавить в який момент при ввімкненні компа він з'явиться? І коли зникне? А також скільки триватиме пауза перезавантаженні? Можливо це і є причиною замовкання Перця на декілька секунд вночі.
  •  

Radiostyle

Мовлення Ретро фм відновлено.
  •  

oldman

Интересно, это только в многострадальной Белой Церкви такая ситуация с ФМ вещанием или у многих так? Такой крупный город, и постоянно проблемы с вещанием. Что не день, то сюрприз.То что-то пропало, то качество плохое.
  •  

admin

мониторят неплохо
в Одессе-маме ещё больше задница с вещанием (там тоже мониторят хорошо)
хотя если уже Одесса например Шарманке не важна...то что важно Шарманке??!!
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=28650Интересно, это только в многострадальной Белой Церкви такая ситуация с ФМ вещанием или у многих так? Такой крупный город, и постоянно проблемы с вещанием. Что не день, то сюрприз.То что-то пропало, то качество плохое.
Імхо мабуть якісь проблеми з компом  :dry:
  •  

Ігор

Я ще одного ранку їхав на роботу то була несуча на 104,3.
Сигнал УР1 всетаки став такий самий як і у радіостанцій ТАВРА :|
  •  

Ігор

Звук Ретро знизили. Тепер вiн такий як i на iнших радiостанцiя.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=28859Звук Ретро знизили. Тепер вiн такий як i на iнших радiостанцiя.
Так,але якби рівень НЧ ще б "додали" :|
  •  

Ігор

Так НЧ не вистачає.

Трохи офтопу, але про якість звуку. Колись я писав  пост щодо того в Синявському барі звук слухати не можливо. Попав я туди в суботу святкувати день народження знайомого, звук зіпсували до такого, що аж не було ні Нч ні Вч. Я не витримав сказав бармену що це таке? Вона відповіла що сама знає: говорить треба нову апаратуру. Говорю: її треба просто налаштувати.
Прийшов я вчора розбиратися, встановив свій плеєр на якому в мене звук був ідеальним, дивлюся звук став ще гіршим, виявилося що там був бітрейт аж 64кбіт/с. На тому плеєрі що був там звучало всетаки краще, ще покрутив пульта. Налаштували, відновили роботу ще однієї колонки. От тільки боюся що Вч будуть заважати сидіти за столиком над яким висить колонка. На пісні з бітрейтом 320кбіт проблем вже не було.
Сказав щоб вони до пульта не пускали кого попало, але сумніваюся що це на довго.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Ігор" post=28886Трохи офтопу, але про якість звуку. Колись я писав  пост щодо того в Синявському барі звук слухати не можливо.
Та що там бар ... Я був на Ультрасоніку - це найбільший в Зх. Укр. танцювальний фестиваль - там взагалі було печально... Бас перевантажений - чіткості не було. Середні і високі не чіткі, і дуже різали в вуха... зараз переважно звук налаштовують так - аби голосніше, а якості для "залитої" молоді не треба ... печаль.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

Зрівняв звук Ретро і Стильне, на Ретро майже не чути НЧ
Цитата: "Vova.UA" post=28889Та що там бар ... Я був на Ультрасоніку - це найбільший в Зх. Укр. танцювальний фестиваль - там взагалі було печально... Бас перевантажений - чіткості не було.  
знайома ситуація, так в Рокитному грали на святах. Тільки середні і високі майже не чути.

Цитатазараз переважно звук налаштовують так - аби голосніше, а якості для "залитої" молоді не треба ... печаль.
один дізнався що ми налаштовували, і запитав: ви зробили щоб там побільше гупало?
Говорю: щоб порвать колонки? Налаштували так щоб було його добре чути. Думаю їм його там вистачить з головою.

Давно помітив що на пульту регулятор 600Гц якщо багато даєш, псує звук, чому так?
  •  

Ігор

Забуваю написати, на Хiт фм вiдсутнi мiсцевi врiзки  :super:  :dance:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=28859Звук Ретро знизили. Тепер вiн такий як i на iнших радiостанцiя.
Я сьогодні послухав,то навіть тепер вже грає трохи тихіше за інші радіостанції,в нас або "недокрутять" або "перекрутять"  :sick:
  •  

Ігор

Ми щось за Радіо Нет забули, дуже тяжкий випадок. Можна навіть зробити помітку про низький рівень звуку, і так вже досить тривалий час.
  •  

Radiostyle

На Русском радио при місцевих врізках звук тихіше ніж при мережі,на Кісс фм навпаки.
UPD:
Цитата: "Ігор" post=28937Ми щось за Радіо Нет забули, дуже тяжкий випадок.
Радіо Нет - та то ситуація взагалі запущена,потрібно  :punish:
  •