Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

AlexFM

Цитата: "admin" post=29400
Цитата: "AlexFM" post=29398А больше 20 метров и не поставишь - для растяжек недостаточно расстояния.

для "стандартных свечек"?

Да.

Уже была история с падением четырехгранной вышки, та была высотой 30 м. Поэтому сейчас санпаспорт на высоту больше 21,5 не получишь для жилого дома.
  •  

admin

теперь буду знать максимальную высоту для примерного обчисления
  •  

AlexFM

Цитата: "admin" post=29407теперь буду знать максимальную высоту для примерного обчисления

Но это условие для тех, которые ставят после 2008 года.
  •  

Radiostyle

•  

Ігор

Аж дико, людей немає :)
в мене є ще одне фото Росавовського приміщення. Але сьогодні точно не скину :(
  •  

admin

похоже Ретро свалило с Ярослава МУдрого...нашли более чёткую фотку
но антенн не видать
может не повезло с углом...но странно
  •  

Ігор

Схоже його там взагалі не було ;) рік назад все було так само, а от проїзджаючи в маршрутці по цій вулиці, я побачив  в одному місці петлі. Схожі на ті що пропонує Сrossovok.
На радіо Нет такі ж самі.
В п'ятницю вийду раніше з маршрутки, і подивлюся що там?! Тому що в маршрутці толком не встиг роздивитися.

Забув дописати: я позавчора дивився на будинок де має бути Ретро з різних сторін, але фм антен так і не побачив. А на тій що знаходиться з самого верху, там трохи нижче на проводі видно щось схоже на пісилювач (дивився з сторони).
  •  

admin

ти би до цих прогулок додав би позичений у когось "потужний" фотоапарат
  •  

Ігор

Я б не проти. Дома є, але після того як ми позичили його там не працює дисплей. Я в 2010 ним з центру Рокитного роздивлявся антени на вежі, яка знаходиться на краю.
Хотів я те фото ще тоді закинути сюди, але не було комп'ютера, і фото загубилося.
Постараюся в когось позичити.
  •  

Ігор

Мені цікаво яка потужність випромінювання у наступних ситуаціях?
1) у радіостанцій Тавра у БЦ, якщо передавач увімкнено на 200 Вт і 8 диполів.
2) у Стильного 1кВт і 6 петель.
3) у радіо Нет, 4 петлі і 1кВт.
Реальні потужності ми не знаєм, але я взяв ліцензійні.
  •  

admin

http://www.csgnetwork.com/antennaecalc.html

с учётом того что фиг поймёшь производиля антенн (поэтому возьму Квант-Эфир - http://kvantefir.com/ua/avfm-v-3-03-875-108mhz)
и пренебрегая длиной кабеля

1) з учётом моста сложения - 1200 Вт (теоретически без моста 2170 Вт)
2) 7680 Вт
3) 5440 ВТ
  •  

rl55

Ув.admin,у меня все время возникает,на мой взгляд,логичный вопрос - почему в лицензии указывается выходная мощность,а не ERP?
Ведь с точки зрения исключения взаимных помех важна именно ERP.
  •  

admin

ну тупые они
с такими вещами заворачиваться
  •  

Radiostyle

Мачта на вул.Офіцерській 6 (територія хлібзаводу)

•  

Ігор

Денисе, то не та мачта. На самому приміщенні хлібзаводу є труба на якій закріплені 4 петлі, поряд ще знаходяться антени релейки. Їх видно коли йдеш від Маяка до хлібзаводу.
  •