Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Я думав це вона  :oops:
Ігоре,а ти не допоможеш її на Яндекс панорамах (курсор зараз якраз на Офіцерській) знайти.
  •  

AlexFM

Цитата: "Radiostyle" post=30045Я думав це вона  :oops:
Ігоре,а ти не допоможеш її на Яндекс панорамах (курсор зараз якраз на Офіцерській) знайти.

Ребята, читайте мат часть! Просто вышка - не есть вещатель. Для этого нужны как минимум разрезные или петлевые диполи размерами 1,3 - 1,5 метра, с количеством от 1 до 12шт. Типовые варианты есть на сайте конторы Квант-эфир.
  •  

Ігор

AlexFM, я ці петлі бачив недуже давно. Тільки камера на моєму телефоні слаба.

Денисе, зараз спробую допомогти
  •  

Ігор

•  

Radiostyle

Щогла по вул.Офіцерській 6 (територія хлібзаводу,радіо.Нет)

•  

admin

а затея с Яндекс Панорамами просто классная
ща зацените нормальную фотку Логинова 39/2
  •  

Radiostyle

На радіо щоб його-Нет в черговий раз вимкнений передавач  :evil:
Ледь-ледь чутно гармоніку від Стильного.
Ну вже дістали до печінок,ну "віддайте" Ви нехай год. 12 мовлення іншій станції,всеодно цілодобово одна і та сама мура.
  •  

Ігор

Привiт Денисе!  А коли вони його вимкнули?
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=30221Привiт Денисе!  А коли вони його вимкнули?
Привіт!
Не знаю,я увімкнув після 16-ї,вже не мовило.
  •  

Ігор

На зовнішню антену йде 104,4 з Буків на 4. Зупинилося на автопошуку.
  •  

admin

що за зовнішня антенна?
  •  

Ігор

Я більше року назад зробив, підсилювач swа 7777 дві провлоки по 70 см, зараз вона на висоті близько 7(?) метрів над землею.
UPD:
А в літній кухні автомагнітолою, і телефоном не приймається.
  •  

Radiostyle

Я тут колись писав про радіо Ера,не пам'ятаю чи запитував,якщо частота переноситься (напр.з Володарки у БЦ),то має бути 103,5;чи може бути взята інша прорахована частота,звичайно потрібно все владнати з УДЦР,та з Нацрадою можна якось "домовитись",чи ні?
Думаю скоріше всього,що ні,але все вирішив запитати,все може бути.

P.S От наприклад Стильне мовить у Кіровограді і за майже 40 км у Знам'янці,може керівництво Ери все ж задумається над якістю сигналу у БЦ?!
  •  

Ігор

Щодо прийому Супера з Буків, вчора в вечері перевіряв телефоном коли йшов до магазину, прийом був містами на 1, в одному місці на 2+.
Сьогодні рано їдучи в автобусі зміг прийняти лише на підвищеннях, але на 3. В БЦ взагалі не зміг прийняти.
  •  

anatolij69

Ранковий прийом радиостанції буває найкращим протягом доби.
  •