Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

admin

дякую
але за рельєфом, Іванівка - це геть інша справа
+10 км ближче до КРТПЦ
UPD:
а що Академія/Сатурн у Іванівці не приймаються?
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=30824дякую
Будь ласка!
Цитата: "admin" post=30824але за рельєфом, Іванівка - це геть інша справа
+10 км ближче до КРТПЦ
Ну так.
UPD:
Цитата: "admin" post=30824а що Академія/Сатурн у Іванівці не приймаються?
Чомусь ні  :dunno:
Завтра буду у селі ще перевірю  ;)
  •  

admin

як бачите великої різниці між 5 та 20 кВт немає
  •  

Radiostyle

Привіт Владе!
Був я сьогодні у селі,перевірив,значить так:
Академія/Сатурн таки приймаються на 2-,але сигнал не стабільний,часто пропадає,треба підстроювати час від часу,ось так.
  •  

Radiostyle

Владе,можеш зробити помітку,що Ера з Володарки приймається в Південно-Західній частині міста (зі сторони дендропарку Олександрія).
Я там сьогодні був,та перевірив,а по місту не приймає,сильно глушить Стильне.
  •  

Radiostyle

Проблема з збалансуванням "каналів" на Стильному радіо,лівий динамік грає голосніше,а правий тихіше,і таке відчутно саме при стереоефекті  :|
Таке вже було цієї весни,у них напевно якісь проблеми з з'єднанням (розподіленням) на зкукові канали.
P.S Ігоре,я вже на форум їхній написав,може ти Валерію Кім сповістиш,ти казав,що маєш з нею контакти.
  •  

Ігор

•  

Ігор

Їхав по рокитнянському районі слухав Перець було все нормально, бо в моно, але потім заїхав у білоцерківський, ближче до БЦ почало спрацьовувати стерео і почалося... Спочатку було нормальне стерео, потім перекос, приїхав в місто, вийшов з автобуса, знову стало нормальне. Мені в голову полізли різні думки, від не розуміння що твориться. Далі йшов на роботу й слухав, цей перекос з'являвся час від часу, зрозумів куди він зник, а от причину його появи зрозуміти ніяк не можу.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31447Їхав по рокитнянському районі слухав Перець було все нормально, бо в моно, але потім заїхав у білоцерківський, ближче до БЦ почало спрацьовувати стерео і почалося... Спочатку було нормальне стерео, потім перекос, приїхав в місто, вийшов з автобуса, знову стало нормальне. Мені в голову полізли різні думки, від не розуміння що твориться. Далі йшов на роботу й слухав, цей перекос з'являвся час від часу, зрозумів куди він зник, а от причину його появи зрозуміти ніяк не можу.
Імхо,там якась проблема,або з звуковим "гніздом",або проводкою,бо звук у правому динаміку наче хоче "прорватися" але йому щось не дає,може десь,щось коротить :dunno:
  •  

Ігор

А мені здається що проблема може бути в підсилювачі, або в пульту. В мене в дома буває таке що теж затихає якийсь канал, потім як я добавляю гучності, вона різко збільшується, і далі регулюється нормально. Але це якщо він тривалий був вимкнений.
UPD:
Хотя може щось і дійсно коротить, або трохи садить правий канал на корпус.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31474...або трохи садить правий канал на корпус.
Оце скоріш за все.
  •  

Radiostyle

Розподіл звуку по "каналам" вже рівномірний,але звучання стало "грубішим",особливо чутно на розмові (голосі),до того був "м'якшим",і різниці між моно і стерео зараз майже не відчувається,із-за такого звучання  :|
  •  

Ігор

Знову на Стильному перекос стерео :(
UPD:
Ще й стеро в телефоні не вимикається.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31533Знову на Стильному перекос стерео :(
UPD:
Ще й стеро в телефоні не вимикається.

От халепа  :angry:
  •  

Ігор

Вже начебто нормальне стерео на Стильному.
  •