Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Sergut

На 7.40 на Перець фм відсутне мовлення , та також на радіо НЕТ  було відсутне і вчора
  •  

Ігор

На 102,3 місцевий плейлист.
На 103,8 і 106,2 несуча.
  •  

Ігор

103,8 i 106,2 вже мовлять.
  •  

Ігор

На 102,3 київський ефір.
  •  

Radiostyle

Замість київської реклами йде пісня,місцевої реклами поки не чутно.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=38585Довго завантажуються. Спочатку я помітив коли їхав в 7 маршрутці по вулиці Осипенко, потім на кругу повернули, трохи проїхали і я знову їх побачив. Спробуй з Осипенка подивитися.
Вул.Осипенко
Ніби не видно,може нещодавно з'явилися  :dunno:
  •  

Ігор

Може бути. Тоді в мене завантажилися, але я теж не знайшов. Можливо просто незручне місце.
  •  

дрон

Зараз по Р.Ера-ФМ йде передача про БЦ. До 10.00 будуть обговорювати.
  •  

Radiostyle

На сайті Ери є архів передачі за 07.12.2012 (сьогодні зранку був повтор передачі).
P.S На рахунок того,що не було жодного дзвінка з БЦ,імхо по-перше:мала активність і зацікавленість у розвитку міста місцевих мешканців,по-друге:одиниці у місті слухають цю радіостанцію (враховуючи нас радіо - "хіміків"  :) ,які за допомогою проводочків і тп.,ще зможемо зловити Еру з Києва,іншим цей зайвий "головний біль" просто не потрібний,я ще раз наполягаю на тому,що для БЦ просто необхідний місцевий ретранслятор цієї радіостанції
П.С Проте зателефонувало пару чоловік з Харкова,то випадково не Ви Андрію були?
  •  

дрон

Цитата: "Radiostyle" post=38745Нас одиниці у місті слухають цю радіостанцію (враховуючи нас радіо - "хіміків"  :) ,які за допомогою проводочків і тп.,ще зможемо зловити Еру з Києва,іншим цей зайвий "головний біль" просто не потрібний,

А іншим Р.Ера може сказати: "Слухайте нас в Інтернеті" (це така популярна зараз відмазка у радіомовників).
  •  

Ігор

А якби "увімкнули" Еру, тоді б і аудиторія з'явилася. А вони сидять і чекають коли їм будуть телефонувати.
  •  

Radiostyle

Цитата: "дрон" post=38758А іншим Р.Ера може сказати: "Слухайте нас в Інтернеті" (це така популярна зараз відмазка у радіомовників).
Так,Андрію,Ваша правда!
Телефонував я цим літом (у липні) на радіо Ера фм на рахунок поганого сигналу (там телефон буває перед новинами вказують),
кажу що рівень сигналу у нас нижче середнього,чоловік каже то слухайте з Володарки,я-нам заважає місцеве Стильне радіо на 103,8;каже ну то слухайте Київ,(про себе,чого б я тоді дзвонив,якби з Києва нормально ловилося?!),словом так я ясності і не "добився",ще я кажу-там зараз конкурс проходить,чи не плануєте заявку подавати,він каже ну ми поки на БЦ наче не "націлені",але все вирушуватиме керівництво,ну я доповім йому (керівництву) Ваші побажання,поки ніяких "зрушень".
Імхо,щоб їм "попасти" у БЦ,треба тільки відмовлятися від частоти у Володарці,та подавати заявку на черговий конкурс у БЦ,і вже виходячи з того,чи переможуть та яка буде планова потужність передавача на частоту,запитувати в УДЦР на підвищення потужності мін.від 500 Вт до 1кВт,та обрати "гарне" місцерозташування антенн,я думаю у керівництва радіостанції були плани по переносу частоти з Володарки до БЦ,але ж допустимий розподіл між частотами має бути не менш ніж 0,4 mHz,і тут заковика :sick: ...тому вони вже "підняли" потужність Володарської ретрансляції до 1 кВт,думаю з розрахунку на те,щоб в т.ч і поліпшити покриття в БЦ,але це мало чим допомогло,бо як уже було вище сказано,йде сильна гармоніка від Стильного,що на 103.8,а Ера з Володарки на 103.5,а трансляцію з Києва більш-менш якісно,можна слухати або на околиці міста,де не заважають всякі ел.- магн.випром. та ін.,або на висоті,в.тч.багатоповерхівках (на верхніх поверхах,8-й і вище).
Ось так  :|
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=38759А якби "увімкнули" Еру, тоді б і аудиторія з'явилася. А вони сидять і чекають коли їм будуть телефонувати.
Так,звичайно,потрібно залучати аудиторію,люди,які слухають цю радіостанцію постійно,чи майже постійно в тч. і передачу Коло запитань (от,як наприклад пан Андрій "Дрон" з Харкова) в курсі того,яким і про що буде ефір наступної програми і планують зателефонувати в ефір,щоб висловитися на рахунок того чи іншого.
А так,як у нас немає їхньої ретрансляції,то з містян імхо взагалі мало хто знає про цю радіостанцію,особливо молодь.
Ми виключення  :)
  •  

Sergut

Вимкнений передавач на 105.7 (Хіт фм),107.6 (kiss fm),106.8(НРУ) та 102.8 (Русское радіо)Станом на 10:30
  •  

Sergut

Мовлення відновлено на всіх радіостанціях ,крім 102.8 (Русское радіо )-несуча
  •