Цитата: "дрон" post=38758А іншим Р.Ера може сказати: "Слухайте нас в Інтернеті" (це така популярна зараз відмазка у радіомовників).
Так,Андрію,Ваша правда!
Телефонував я цим літом (у липні) на радіо Ера фм на рахунок поганого сигналу (там телефон буває перед новинами вказують),
кажу що рівень сигналу у нас нижче середнього,чоловік каже то слухайте з Володарки,я-нам заважає місцеве Стильне радіо на 103,8;каже ну то слухайте Київ,(про себе,чого б я тоді дзвонив,якби з Києва нормально ловилося?!),словом так я ясності і не "добився",ще я кажу-там зараз конкурс проходить,чи не плануєте заявку подавати,він каже ну ми поки на БЦ наче не "націлені",але все вирушуватиме керівництво,ну я доповім йому (керівництву) Ваші побажання,поки ніяких "зрушень".
Імхо,щоб їм "попасти" у БЦ,треба тільки відмовлятися від частоти у Володарці,та подавати заявку на черговий конкурс у БЦ,і вже виходячи з того,чи переможуть та яка буде планова потужність передавача на частоту,запитувати в УДЦР на підвищення потужності мін.від 500 Вт до 1кВт,та обрати "гарне" місцерозташування антенн,я думаю у керівництва радіостанції були плани по переносу частоти з Володарки до БЦ,але ж допустимий розподіл між частотами має бути не менш ніж 0,4 mHz,і тут заковика
...тому вони вже "підняли" потужність Володарської ретрансляції до 1 кВт,думаю з розрахунку на те,щоб в т.ч і поліпшити покриття в БЦ,але це мало чим допомогло,бо як уже було вище сказано,йде сильна гармоніка від Стильного,що на 103.8,а Ера з Володарки на 103.5,а трансляцію з Києва більш-менш якісно,можна слухати або на околиці міста,де не заважають всякі ел.- магн.випром. та ін.,або на висоті,в.тч.багатоповерхівках (на верхніх поверхах,8-й і вище).
Ось так