Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "vital-fm" post=38961Денисе, в цифрі достатньо дивних каналів, ось і місцевий можна додати.
Зважаючи на 2 місця в МХ5 в БЦ, скоріш за все хтось з місцевих подасться, треба ж під презентацію щось в технічному плані зробити.
Я мав на увазі,що їм потрібно ще попрацювати над якістю сигналу (картинки і звуку) ;)
  •  

Sergut

На Авторадіо замість київської реклами знову була пісня, чому рекламу не ставлять??? Цікаво коли був місцевий плейлист вона вже була.
  •  

Ігор

Мабуть просто не замовили. На Ретро недавно також не чув.
  •  

Ігор

На Хіт фм київський ефір.
  •  

vital-fm

Може якийсь збій пов'язаний з налаштуванням.
  •  

Ігор

Мега так і залишився на 36 твк, 5-канал на 54. Телетекст прийняв тільки на НТН 44 твк.
  •  

Sergut

На Хіт фм київський ефір. :music:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=38465Можна брати ;)

На щастя 250Вт. www.vigintos.com/vigintos/web/index.php?lang=EN&DepartmentId=9&ProductId=56 але якщо такий передавач стоїть на Кіс фм, то там 500Вт немає.
Уже спостерігаю днів з 5,то потіжність сигналу на Кісс фм "упала"  :|
Якщо раніше на роботі приймав чисто і в стерео,то зараз з шумами.
  •  

Sergut

З'явився RDS на Стильном!!!  :дякую:
  •  

Ігор

•  

Sergut

103.8 FM /PEREC FM / HUMOR / HITS / REKLAМA / 39-10-31 / дата / день і час/  :super:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39319103.8 FM /PEREC FM / HUMOR / HITS / REKLAМA / 39-10-31 / дата / день і час/  :super:
Ура!!!  :super:
Я навіть не очікував сьогодні  :super:

А цікаво,чи AF є,чи для цього потріно ще якесь додаткове обладнання?!

П.С Імхо,тепер,після появи РДС на Стильному,рекламщики займуться встановленням його і на інших станціях,хоча малоймовірно,добре,хоча б один вже є,классс!
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39319103.8 FM /PEREC FM / HUMOR / HITS / REKLAМA / 39-10-31 / дата / день і час/  :super:
Час іде попереду дати.
HUMOR & HITS
Оновлено о 20:10:04
Майдан-TV не мовить.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39315З'явився RDS на Стильном!!!  :дякую:
Будь ласка  ;)
(хоч я і приймав у цій справі тільки віртуальне встановлення)
Тепер мені Ріа Бліц винен % з виручки за рекламу  :lol:
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=39332хоч я і приймав у цій справі тільки віртуальне встановлення
хоч і віртуально, але завдяки тобі в Білій Церкві з'явився РДС. Думаю що це тільки початок :) і з часом і на інших радіостанціях він також з'явиться. :дякую:
  •