Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=5177можна й так ;) ще можна радіостаннцій Тавра на Лєвані.
Абсолютно з тобою згоден!
Деякі з Києва краще приймає ніж місцеві :(  
  •  

Ігор

Колись йшов на роботу хотів вловити автопошуком здається Кіс фм його телефон пропустив, але зупинився на Ґалі.
Помічав коли їду в маршрутці з центра міста, біля бк Росава кіс фм починає пошиплювати, далі взагалі слухати майже не можливо.
Недавно ходив по ТЦ і слухав кіс фм на першому поверсі він майже не приймався, на другому так собі, а на третьому нормально, але всеодоно знайшов місце де сигнал зник. І це центр міста.  
  •  

admin

помітив Ретро та ТАВРа. Ще трохи і усе місто буде "слабкий сигнал".
Хтось може сказати звідки УР-1  
  •  

Ігор

Як на мене у Стильного сигнал став кращий ніж рік назад зараз коли їду в автобусі за містом і слухаю телефоном він майже не пропадає аж до Рокитного.

Щодо УР1 коли були вимкнені всі радіостанції Тавра, Ур1 теж вимкнули, тому можливо він з Логінова.  
  •  

admin

а мовить як 1 кВт? чи як 100 Вт?  
  •  

Ігор

Не 1 квт але сигнал більший за той що був у Майдана.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=5225помітив Ретро та ТАВРа. Ще трохи і усе місто буде "слабкий сигнал".
Хтось може сказати звідки УР-1
Нажаль :(  - обслуговуючому персоналу.
УР мабуть всетаки з Чуйкова 2,цей будинок розсташований на підвищенні,а будинок
Логінова 39/2(Рус.радіо,Хіт,Кісс)внизині+ніхто точно не може сказати,з якою саме потужністю вони мовлять,але явно не з тією,яка вказана в ліцензії,до прикладу Ера фм з Володарки теж 100 Вт а приймається на південній,східній,та частково західній околицях міста,відстань 36 км.
P.S. Від учорашнього вечора мовчить Кісс.  
  •  

Ігор

Може й з Чуйкова тому що замовили збільшення потужності, перенос передавача не замовляли.  
  •  

Radiostyle

Став помічати,що останнім часом на радіо Нет почало грати все більше і більше музики в стилі Шансон,пару хвилин назад слухав пісню Елени Ваенги Папа нарисуй  
  •  

Radiostyle

Сьогодні після 14.00 та 17.00 на УР-1 були збої у прийомі з супутника,звук нібито зажовувало,як на касеті стрічку.Цікаво це кругом,чи тільки в БЦ ? :dry:  
  •  

Radiostyle

Ану,щось чутно Радіо NET ;)
Перейдіть за новою адресою Радіо NET,яку я змінив,і відписуйтесь,чутно щось,чи ні?  
  •  

pavlo_r

А звідки йде трансляція? Зі студії чи переприйом з ефіру. В мене обриває часто, але тут я грішу на свій 3G інтернет, що став підводити останнім часом  
  •  

Radiostyle

Цитата: "pavlo_r" post=5349А звідки йде трансляція? Зі студії чи переприйом з ефіру. В мене обриває часто, але тут я грішу на свій 3G інтернет, що став підводити останнім часом
Таки є трансляція УРА!
Трансляція іде з фм ефіру (переприйом),через мікрофонний вихід ноута.
Як якість?  
  •  

pavlo_r

Чутно легенький мікрофонний ефект, і шум приймача.  
  •  

Vova.UA

Трохи шипить ...
Але що то за трансляція була з церкви ???  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •