Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

kart

як додати радіо в той волнорез  
  •  

Radiostyle

Цитата: "kart" post=5458як додати радіо в той волнорез
нажми "начать трансляцию",зареєструйся,"начать вещать"!  
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=5456а стереомікс вінда не бачить чомусь
Ого! мала би бачити в першу чергу) Ну я правда , з тими Вістам, 7-ками не бавлюсь. ХРюша - це моє ))))

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

треба поритись, як буде час. Просто воно мені не дуже й треба  
  •  

Radiostyle

Сьогодні їхав у справах (трохи більше години назад) у маршрутці по місту,грало Ретро,гучність автоматично то збільшувалась,то зменшувалась(водій не крутив я спеціально дивився),грало то в одному динаміку,то в двох - проблеми з стерео,і ще одне,сигнал такий,наче передавальна антена стоїть не в Білій Церкві,а наприклад в місті Узин Білоцерківського району за 25 км на північний-схід від БЦ БЦ р-н
Адже автомагнітола краще приймає,ніж приймач на моб.тел.,а в ній теж "шипіло",таке враження,що потужність явно не 1 кВт а приміром 30-50Вт :unsure:
Водій послухавши таке пару хвилин не витримав,і перемкнув на Хіт фм :whistle:
P.S В мене тільки одне питання: Там тех.персонал працює взагалі,чи його і немає? :angry:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=5510грало Ретро,гучність автоматично то збільшувалась,то зменшувалась
в мене на роботі зараз грає Ретро гучність теж автоматично збільшується. Перевіряв приймачем і телефоном.

Відновили мовлення Кіс фм.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=5516
Цитата: "Radiostyle" post=5510грало Ретро,гучність автоматично то збільшувалась,то зменшувалась
в мене на роботі зараз грає Ретро гучність теж автоматично збільшується. Перевіряв приймачем і телефоном.
Оце ж так,ну ніяк не можуть його налаштувати нормально :angry:
Цитата: "Ігор" post=5516Відновили мовлення Кіс фм.
Чи надовго?! Може знов до вечора:lol:  
  •  

pavlo_r

Цитата: "Radiostyle" post=5510P.S В мене тільки одне питання: Там тех.персонал працює взагалі,чи його і немає? :angry:
Звичайно є! Але їм що робити більше нема чого, як радіо слухати? Крім того там стільки проводочків, кнопочок, крутилочок різних... Спробуй розберись.
А те що гучність стрибала - так може в них сьогодні якесь свято і коли в розпал святкувань роблять перерву на танці - додають гучність, а як починає зав'язуватись розмова - зменшують (ну щоб не заважала): крутилок багато от і раду ніяк не дадуть.
А якщо серйозно, то пригадую десь на початку 2000-них на Інтері у Львові 16 листопада (День працівників ТБ і РМ) під час трансляції фільму звукова доріжка іноді переривалась і на чорно-білому фоні (фільм старий йшов) звучали тости, жарти, сміх. І так кілька разів.  
  •  

Ігор

Або принцип хочеш попрацювати - ляж поспи, і все пройде.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Ігор" post=5572Або принцип хочеш попрацювати - ляж поспи, і все пройде.
:lol:  :lol:  :lol:  я так сьогодні і зробив )))))))))  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

1. Переоформити додатки 1, 6 (дата видачі додатків 24.05.2011) до ліцензії на мовлення НР № 0120-м від 16.02.2005 ТОВ ,,Телерадіокомпанія ,,НБМ-Радіо", м. Київ, у зв'язку зі зміною місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві, зазначивши:
- місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві – вул. Ярослава Мудрого, 42, м. Біла Церква.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=60581. Переоформити додатки 1, 6 (дата видачі додатків 24.05.2011) до ліцензії на мовлення НР № 0120-м від 16.02.2005 ТОВ ,,Телерадіокомпанія ,,НБМ-Радіо", м. Київ, у зв'язку зі зміною місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві, зазначивши:
- місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві – вул. Ярослава Мудрого, 42, м. Біла Церква.
Передавач переносили півтора місяці,та й налаштувати ніяк уже місяця зо два не можуть :sick:  :(
P.S.Одне тішить,після переносу передавача вже немає отого пищання! :cheer:  
  •  

Ігор

Здається сьогодні на 106,2 гучність не змінювалася, вчора змінювалася рідко.

Треба буде по карті подивитися де саме стоіть передавач? (приміщення)  
  •  

Ігор

На Ретро несуча.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=6076Треба буде по карті подивитися де саме стоіть передавач? (приміщення)
14-ти поверхівка ліворуч від з ТРЦ"Гермес",там,де відділення "Сбербанку Росії" ;)  
  •