Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Більш об'єктивніше фото передавальної антени (щогла) Стильного/Перець фм вул.Гординського 2

•  

Radiostyle

Ярослава Мудрого 42
Здавалося б на такій висоті має добре покривати місто :unsure:,та ніяк не можуть налаштувати передавач,в тому числі і потужність,була б ліцензійна 1кВт...,сьогодні чомусь мовчить(несуча),може щось "хімічать"    
  •  

Ігор

Висота там непогана, та ще й мачта зверу. Мабуть економлять на потужності.  
  •  

Ігор

На Ретро відновили мовлення :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=6107На Ретро відновили мовлення :)
Знову місцевий плейлист,зі вставками (слоганами між піснями) Ретро фм :(
P.S.Ігоре привіт,ти зараз можеш перевірити,чи є мовлення ТРК"Бест",а то в мене на Крокусі(кабельне) з вчорашнього вечора пропав :(  
  •  

Ігор

Привіт Денисе! Приїду до дому спробую перевірити. Результат не гарантую тому що в мене Бест безслідно зник ще раніше.

На плей лист Ретро не звернув увагу :woohoo:
 Не розумію чому вони не можуть за скільки часу налаштувати?  
  •  

Ігор

Ні Бест, ні інші канали із БЦ я не зміг прийняти. Якщо буде час завтра поверну антену і спробую прийняти.  
  •  

admin

Цитата: "Radiostyle" post=6091Більш об'єктивніше фото передавальної антени (щогла) Стильного/Перець фм вул.Гординського 2
виклав

Цитата: "Radiostyle" post=6142Грибоєдова 24 (2-ге фото,передавач ТРК"Бест"/М1)
фото ще гірше аніж те що зараз на сайті  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=6151
Цитата: "Radiostyle" post=6091Більш об'єктивніше фото передавальної антени (щогла) Стильного/Перець фм вул.Гординського 2
виклав

Цитата: "Radiostyle" post=6142Грибоєдова 24 (2-ге фото,передавач ТРК"Бест"/М1)
фото ще гірше аніж те що зараз на сайті
Те фото,що зараз на сайті,взагалі не той будинок,то 9-ти поверхівка(Грибоєдова 80 на тому фото,його видно зліва),а це саме та 14-ти поверхівка(Грибоєдова 24),я до 2004-го проживав на
масиві Леваневського,саме у цьому районі,ще тоді був там на даху,і бачив щоглу БЕСТа ;)  
  •  

admin

добре, зараз поміняю, дякую  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=6153Те фото,що зараз на сайті,взагалі не той будинок,то 9-ти поверхівка(Грибоєдова 80 на тому фото,його видно зліва),а це саме та 14-ти поверхівка(Грибоєдова 24),я до 2004-го проживав на
масиві Леваневського,саме у цьому районі,ще тоді був там на даху,і бачив щоглу БЕСТа ;)
не знаю як зараз, але раніше в тому будинку проживав мій одногрупник, ще й майстер запитував його: "чи в тому будинку де Бест?" і знаю теж що 14-ти поверхівка.  
  •  

Ігор

Повернув антену, перевірив, Бесту немає :( Україна і Мега ідуть.
Мені ще цікаво куди безслідно зник К1?  
  •  

admin

•  

Ігор

К1 з Києва. Зник в  в Рокитному.  
  •