Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Денисе! Можеш зараз перевірит звук на Стильному? Зараз в мене нормальний.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=6816Денисе! Можеш зараз перевірит звук на Стильному? Зараз в мене нормальний.
Звук нормальний,але як на мене трохи забагато низьких частот ;)

18:14 Вже наче підстроїли ;)  
  •  

Radiostyle

Радіостанція "Радіо Net" відновила мовлення ;)  
  •  

Radiostyle

Тільки що слухав Ретро грала пісня,потім такий звук ніби Error і мовлення припинилося,помовчало декілька хвилин і знову заграло,і на всьому цьому фоні звук наче хтось клацає мишкою і відкриває папки на компютері :blink:  :S  
  •  

mihaylin

Цитата: "Radiostyle" post=6819наче хтось клацає мишкою і відкриває папки на компютері :blink:  :S
видимо винду переустановили и не успели отключить звуки:) Когда-то на свежеиспеченном ретрансляторе MFM слышал как "хрюкает" Касперский, где-то пару дней после запуска радио.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=681718:14 Вже наче підстроїли ;)
небув дома годину звук дійсно змінився, ВЧ стало більше.

Ps. Бідні були сусіди :D :(  
  •  

Radiostyle

Да...Ну і погодка :( Прийшла справня дощова осінь :whistle:
Сьогодні рано в 9.00 їхав у село,і доїхавши до одеської траси на розв'язці перемкнув на Еру 103,5 Володарка,і яким було моє здивування,що станція приймалася наче перед.антена у БЦ
(я маю на увазі впорівнянні з Рура,Хіт,Кісс,навіть краще ніж Ретро) а не у Володарці,там мабуть явно потужність не 100 Вт,а всі 500 :ohmy: .
Мені взагалі дивно,чому Ера досих пір не розпочала мовлення в БЦ,адже це найбільша інформаційна мережа в Україні (не враховуючи НРУ-1),яка покриває 80% території України і мовить у таких містечках,як Пологи,Звенигородка,Лубни,Конотоп,Володарка з населенням від 7-ми до 50 тис.,а в БЦ з 200 тис. її немає,невже було вигідніше ставити ретранслятор за 40 км від Бц,щоб його слухало 7 тисяч,а не 200?
Чи можливо запросити у НР з ТРМ перенос частоти у БЦ з Володарки?  
  •  

kart

Цитата: "Radiostyle" post=6972Да...Ну і погодка :( Прийшла справня дощова осінь :whistle:
Сьогодні рано в 9.00 їхав у село,і доїхавши до одеської траси на розв'язці перемкнув на Еру 103,5 Володарка,і яким було моє здивування,що станція приймалася наче перед.антена у БЦ
(я маю на увазі впорівнянні з Рура,Хіт,Кісс,навіть краще ніж Ретро) а не у Володарці,там мабуть явно потужність не 100 Вт,а всі 500 :ohmy: .
Мені взагалі дивно,чому Ера досих пір не розпочала мовлення в БЦ,адже це найбільша інформаційна мережа в Україні (не враховуючи НРУ-1),яка покриває 80% території України і мовить у таких містечках,як Пологи,Звенигородка,Лубни,Конотоп,Володарка з населенням від 7-ми до 50 тис.,а в БЦ з 200 тис. її немає,невже було вигідніше ставити ретранслятор за 40 км від Бц,щоб його слухало 7 тисяч,а не 200?

Зайди до них на сайт зареєструйся і створи теиу на форумі може щось поможе  
  •  

admin

Цитата: "Radiostyle" post=6972невже було вигідніше ставити ретранслятор за 40 км від Бц,щоб його слухало 7 тисяч,а не 200?
1.тут справа не у де вигідніше ставити ретранслятор, а де була частота на конкурсі, а вона була у Володарці
2.можно, ну от нащо....я б на їх місці залишався би у Водарці, по 6-8 диполів на північ і на південь вздовж траси, кіло або більше потужності... Якщо переносити частоту до БЦ то згодом потрібно буде більше плати, бо більше населення  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=69751.тут справа не у де вигідніше ставити ретранслятор, а де була частота на конкурсі, а вона була у Володарці
З першого разу не було претендентів,а другий...тут тобі на - Ера,а не НРУ. :whistle:
Були частоти раніше і у БЦ 107.6,106.2,але чомусь вони не придали цьому уваги :whistle:
Цитата: "admin" post=69752.можно, ну от нащо....я б на їх місці залишався би у Водарці, по 6-8 диполів на північ і на південь вздовж траси, кіло або більше потужності...
Ваші б слова та їм у вуха,сумніваюсь,що вони до цього самі додумаються,так і буде,НР повидавала частот  через кожні 40-50 км от і виходить каша,ніякої координації частот:(  
Цитата: "admin" post=6975Якщо переносити частоту до БЦ то згодом потрібно буде більше плати, бо більше населення
Не збідніли б :lol:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "kart" post=6974Зайди до них на сайт зареєструйся і створи теиу на форумі може щось поможе
Уже рік як зробив,поки нічого не допомогло...  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=6972Сьогодні рано в 9.00 їхав у село,і доїхавши до одеської траси на розв'язці перемкнув на Еру 103,5 Володарка,і яким було моє здивування,що станція приймалася наче перед.антена у БЦ
я думаю там антена на нормальній висоті, а в БЦ низько. На Лєвані біля каплички приймав в машині дуже добре, зараз не перевіряв, а здається в травні приймав навіть телефоном в квартирі на першому поверсі правда не дуже.

Може на Ретро і радіостанціях Тавтра треба змінити примітку з "слабкий сигнал, на "добре покриває лише центр міста"?

На Кіс фм вимкнули передавач :(  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=7051Може на Ретро і радіостанціях Тавтра треба змінити примітку з "слабкий сигнал, на "добре покриває лише центр міста"?
Можна! ;)
Цитата: "Ігор" post=7051На Кіс фм вимкнули передавач :(
Я вже й не знаю,що писати,нема слів...Невже не можна викликати спеціалістів з Києва,щоб налаштували,якщо уже у себе мізки не так як треба розміщені,щоб справити :angry:  :angry:  :angry:  
  •  

Ігор

Тут мабуть вже нівкого не залишилося слів. І мабуть вже нікого не здивуєш тим що в нас робиться.
В цій темі написано більше проблем ніж в оперативному журналі тому що в мене на роботі :whistle:  
  •  

Radiostyle

Насмішив :lol: Тримай +1  ;)  
  •